ce sa fac?

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

ce sa fac?

Mesajde alecsutza_online » Dum Iun 13, 2010 10:23 am

Am 3 ani de cand sunt singura ...si nu am avut curaj sa abordez nici un barbat, pana in urma cu ceva vreme cand pe o retea de socializare m-am imprietenit cu un tip pe care il admiram de foarte mult timp.
I-am scris acest lucru ca il apreciez si il admir. nu m-a invitat niciodata la o cafea:)
acum cateva seri l-am vazut in oras, si i-am scris ca l-am vazut si am inceput cu un nou sir de mesaje ....care s-au finalizat cu urmatoarea fraza venita din partea lui "mi-ar face placere sa ne intalnim" .
I-am zis ca o sa ne vedem si sa se astepte la nemaintalnit:))
Acum as vrea sa il invit la o cafea....insa as vrea sa fie o invitatie mai deosebita, mai altfel...mai iesit din comun:))
El intotdeauna mi-a aruncat mingea al fileu dar nimic mai mult, e un tip foarte plin pe el.
Nu stiu ce sa fac...vreau sa ies cu el la cafea pentru ca de foarte mult timp nu am iesit cu nimeni si pentru ca mi s-a pus tare pata si m-a intaratat tare.
Ce as putea sa fac? cu ce invitatie as putea sa il impresionez?
Cum ar trebui sa ma comport?
Plz un sfat!!
va multumesc mult, din tot sufletul!!
alecsutza_online
cafe-latte

Re: ce sa fac?

Mesajde Adriana » Dum Iun 13, 2010 9:06 pm

alecsutza_online scrie:Am 3 ani de cand sunt singura ...si nu am avut curaj sa abordez nici un barbat, pana in urma cu ceva vreme cand pe o retea de socializare m-am imprietenit cu un tip pe care il admiram de foarte mult timp.
I-am scris acest lucru ca il apreciez si il admir. nu m-a invitat niciodata la o cafea:)
acum cateva seri l-am vazut in oras, si i-am scris ca l-am vazut si am inceput cu un nou sir de mesaje ....care s-au finalizat cu urmatoarea fraza venita din partea lui "mi-ar face placere sa ne intalnim" .
I-am zis ca o sa ne vedem si sa se astepte la nemaintalnit:))
Acum as vrea sa il invit la o cafea....insa as vrea sa fie o invitatie mai deosebita, mai altfel...mai iesit din comun:))
El intotdeauna mi-a aruncat mingea al fileu dar nimic mai mult, e un tip foarte plin pe el.
Nu stiu ce sa fac...vreau sa ies cu el la cafea pentru ca de foarte mult timp nu am iesit cu nimeni si pentru ca mi s-a pus tare pata si m-a intaratat tare.
Ce as putea sa fac? cu ce invitatie as putea sa il impresionez?
Cum ar trebui sa ma comport?
Plz un sfat!!

va multumesc mult, din tot sufletul!!

Eu de cate ori am vrut sa par altceva decat sunt, am dat-o de garduri! Pentru ca nu pot mentine pe termen lung un comportament fals. Ori ma dadeam smechera si tantosa si ma impiedicam aiurea chiar in fata lui....ori minteam ca sa ma dau mare si ca orice minciuna, o uitam urgent si picam prost in fata lui ca nu-s de incredere...
Pana la urma, de multi ani incoace, incerc sa fiu eu asa cum sunt: calda, prietenoasa, apropiata , simpatica , imbracata frumos, parfumata , aranjata....si restul ar cam trebui sa vina de la sine! Nu te-as sfatui sa iti propui sa-l dai pe spate...vei reusi doar sa fii o caraghioasa.
Fii TU! Dar in cea mai buna lumina a ta!Pentru ca nu-i un oarecare, nu?Si in rest, fii naturala ...nu vorbi prea mult, nu da din casa decat ce-i necesar sa se stie, fa-te mai misterioasa ...in niciun caz nu trebuie sa stie cu cati ai fost inaintea lui si de ce nu au mers relatiile tale...

Imbraca-te frumos, fii amabila si du-te ! :D Si gaseste un loc frumos unde sa va dati intalnire, mai linistit ca sa puteti vorbi si sa va observati unul pe celalalt ...si in rest, fii asa cum esti cand esti vesela si fericita !
Hai, succes ! Ca-ti tin pumnii sa-ti iasa intalnirea ! Si foloseste un parfum invaluitor ,un ruj rosu strident...sa ai un usor aer de vampa ! Dar usor ! Sa nu fii vulgara !Incearca sa promiti dar sa nu dai nimic! Pentru ca-i plin de el si este obisnuit sa-i cada femeile la picioare . OK? Tu esti opusul ...tuturor fufelor! :D
:D
Adriana
frappuccino

Mesajde pitbully » Dum Iun 13, 2010 10:36 pm

Dap, si io zic la fel... cum a spus Adriana. Stie, stie :D
Adica, mai putin la ruj :P
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde alecsutza_online » Dum Iun 13, 2010 11:57 pm

Va multumesc mult pentru sfaturi!!
Sunt extraordinare:) si poate pentru prima oara stiu cum sa fac sa nu o dau in bara cu un baiat.
Multumesc mult, mult!!
O seara superba!!!
alecsutza_online
cafe-latte

Mesajde silviugeorgescu » Lun Iun 14, 2010 11:17 am

Adriana ti-a spus mai multe decat o puteam face 10 barbati impreuna :D
Fii naturala , fii TU si daca nu cade pe spate este pierderea lui , vei gasi pe altcineva care sa te merite , putin mai multa incredere in tine n-ar strica , hai curaj si mult succes , sa fie asa cum iti doresti ! :cool:
“Tinerii frumosi sunt accidente ale naturii, dar oamenii batrani sunt adevarate lucrari de arta”

Sine amicitia vitam esse nullam – Fara prietenie nu exista viata !
silviugeorgescu
mochaccino

Mesajde pitbully » Lun Iun 14, 2010 1:02 pm

Mda, 10 sfaturi de la barbati... 10 pareri diferite :D
Io n-as zice ca-i pierderea lui... pt ca na... fiecare cu gustu' lui.

Da' asta o sa tzina...

Adriana scrie:Si in rest, fii naturala ...nu vorbi prea mult, nu da din casa decat ce-i necesar sa se stie, fa-te mai misterioasa ...
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde Shakirar » Lun Iun 14, 2010 4:38 pm

Fii tu insati!
Si trimite-i un mesaj ca sa va vedeti!
Zambetul este oglinda sufletului!
Shakirar
espresso

Mesajde alina-toto » Lun Iun 14, 2010 10:51 pm

Is de accord k tot ce au spus fetele,fii tu...asa cum esti,daca te place bine,dc nu pierderea lui.Si sa ai grija daca zici k e ingamfat probabil e obisnuit sa obtina totul...asa k putin suspans nu strica.Bafta,ce-i al tau e pus deoparte :flower:
alina-toto
cafe-latte

Înapoi la Povestea mea