CE SE INTAMPLA CU NOI?
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
CE SE INTAMPLA CU NOI?
ce viata incurcata! am nevoie sa ma descarc
dupa 4 ani de casatorie viata mi se pare extrem de rea. de ce? din simplul fapt ca nu mai vad nici un semn bun in viata mea. o poveste simpla ar spun uni dar nu este chiar asa. am fost cei mai buni prieteni, apoi cei mai invidiati iubiti, apoi cei mai frumosi sot si sotie. iar acum..............
desi din exterior parem cuplul ideal nu ne certam(in public) nu ii reprosez nimic de fata cu prietenii etc
totusi cred ca am ajuns in momentul in care trebuie sa ne spunem adio cat mai elegant pentru ca avem si o fetita de 2 ani si nu as vrea sa fie prinsa intre certurile noastre care in ultimul timp au devenit din ce in ce mai dese. chiar astazi in a doua zi de paste am avut o cearta serioasa.
aceste neintelegeri nu au fost din totdeauna doar de 2-3 luni si nu stiu de ce?
eu am ramas acasa in concediu pentru cresterea minorului pana la varsta de 2 ani desi cred ca aceasta a fost marea mea gresala ca nu am mers la servici mai repede.
acum el pleaca cand are chef vine cand are chef pentru ca nu am vrut niciodata sa ii interzic sa mearga unde vrea si sa aiba libertatea lui de barbat dar se pare ca am gresit cu aceasta libertate pe care nu stie sa o aprecieze.
nu mi se parea normal ca eu sa merg la cafea la vreo prietena si sa nu iai etita cu mine sau unde mergeam eu mergea si fetita pentru a-l lasa pe "tati" sa se odihneasca pentru ca el merge la servici.
vreau doar sa incercam amandoi sa fiu o familie fericita cum am fost anul trecut.
dupa 4 ani de casatorie viata mi se pare extrem de rea. de ce? din simplul fapt ca nu mai vad nici un semn bun in viata mea. o poveste simpla ar spun uni dar nu este chiar asa. am fost cei mai buni prieteni, apoi cei mai invidiati iubiti, apoi cei mai frumosi sot si sotie. iar acum..............
desi din exterior parem cuplul ideal nu ne certam(in public) nu ii reprosez nimic de fata cu prietenii etc
totusi cred ca am ajuns in momentul in care trebuie sa ne spunem adio cat mai elegant pentru ca avem si o fetita de 2 ani si nu as vrea sa fie prinsa intre certurile noastre care in ultimul timp au devenit din ce in ce mai dese. chiar astazi in a doua zi de paste am avut o cearta serioasa.
aceste neintelegeri nu au fost din totdeauna doar de 2-3 luni si nu stiu de ce?
eu am ramas acasa in concediu pentru cresterea minorului pana la varsta de 2 ani desi cred ca aceasta a fost marea mea gresala ca nu am mers la servici mai repede.
acum el pleaca cand are chef vine cand are chef pentru ca nu am vrut niciodata sa ii interzic sa mearga unde vrea si sa aiba libertatea lui de barbat dar se pare ca am gresit cu aceasta libertate pe care nu stie sa o aprecieze.
nu mi se parea normal ca eu sa merg la cafea la vreo prietena si sa nu iai etita cu mine sau unde mergeam eu mergea si fetita pentru a-l lasa pe "tati" sa se odihneasca pentru ca el merge la servici.
vreau doar sa incercam amandoi sa fiu o familie fericita cum am fost anul trecut.
- ARYANDR
- cafe-latte
Ary.....uite cum stau lucrurile . Iti vorbesc din punctul meu de vedere de sotie si mama . Barbatii sunt buni de munca insa cand e vorba de copii si casa sunt cele mai afurisite fiinte . Tu de te incapatanezi sa intelegi treaba asta inevitabil vei ajunge la divort . Sunt foarte rari barbatii ce-si asuma si incearca sa imparta treburile menajere . Trebuie sa fi puternica , fetita va creste .....de va iubiti incearca sa treceti peste impasul asta . Copilul asta ar trebui sa va uneasca nicidecum sa devina un impediment in evolutia voastra ca si cuplu . De multe ori o femeie , tanara mamica , are tendinta inconstient de asi neglija sotul . Tu-l cunosti mai bine , de te iubeste imposibil sa nu gasiti o cale de mijloc. Mai lasi si tu de la tine (cat poti) mai lasa si el si usor , fiecare isi va gasi locul si rolul . Multa bafta si rabdare . Nu uita sa-l mai rasfeti si pe el din cand in cand 
- silvye
- frappuccino
Cred ca perioada in care femeia este insarcinata este foarte dificila pentru un barbat(evident, mult mai grea pentru femeie). Totodata si perioada de dupa nastere este la fel de grea. Prin simplu fapt ca iti dedici tot timpul fetitei tale, ca te-ai transformat in casnica, ca probabil fara sa vrei nu-i mai acorzi acea atentie de care are nevoie s-ar putea sa se fi transformat in stilul asta.
De ce nu discuti cu el sincer. Zii ce simti, ce ti se pare in neregula. Incearca sa intelegi si nemultumirile lui si defectele tale.
Sigur ajungeti voi la un compromis. Capul sus si ai grija de familia ta!
De ce nu discuti cu el sincer. Zii ce simti, ce ti se pare in neregula. Incearca sa intelegi si nemultumirile lui si defectele tale.
Sigur ajungeti voi la un compromis. Capul sus si ai grija de familia ta!
- mini_me
- cappuccino
3 mesaje
• Pagina 1 din 1