Copilarie fara mama
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
20 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Copilarie fara mama
cica topic nou....
SENZATIONAL!
ORDON: moarte clonelor, moarte topicurilor false!
na! 
SENZATIONAL!
ORDON: moarte clonelor, moarte topicurilor false!

La armată, Moisil a ales călăria. La prima oră de călărie a alunecat încetul cu încetul pe spate:
- D-le colonel, d-le colonel. Ce mă fac? Mi se isprăvește calul! Grigore Moisil.
- D-le colonel, d-le colonel. Ce mă fac? Mi se isprăvește calul! Grigore Moisil.
- colonelul
- cafe-latte
ORDIN DE ZI: poate nu stiati dar SI ASTAZI sunteti
ORDON: lamuriti fata ca are o problema mare!
SA TRAITI camarade barboneli!
ORDON: lamuriti fata ca are o problema mare!
La armată, Moisil a ales călăria. La prima oră de călărie a alunecat încetul cu încetul pe spate:
- colonelul
- cafe-latte
colonelul scrie:ORDIN DE ZI: poate nu stiati dar SI ASTAZI sunteti![]()
ORDON: lamuriti fata ca are o problema mare!![]()
![]()
Stricasi topicul manca-ti-as nasul mon colonel!
Esti la "Copilarie fara mama"nu la "protest impotriva ".....breeeeee!
Mai bine intrai la cafea si lasam dracu toata treaba si te serveam cu o bere.
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
aceste evenimente, de genul celui descris de autoarea topicului, pot lasa adanci impresii, pot influenta decizii in viitor, pot raspunde, paradoxal, mai mult decat sa nasca intrebari.
de aceea, eu zic sa respectam ceea ce e impresionant pentru ceilalti, si sa acceptam "indrazneala" de a considera tema un topic original.
a fi tolerant e mai de admirat decat a avea dreptate.
mi-ai amintit de yaluro...chiar mi-e dor de el.
de aceea, eu zic sa respectam ceea ce e impresionant pentru ceilalti, si sa acceptam "indrazneala" de a considera tema un topic original.
a fi tolerant e mai de admirat decat a avea dreptate.
mi-ai amintit de yaluro...chiar mi-e dor de el.
-

vladuli - espresso
Buna! Iti inteleg sentimentul...si eu am trait fara mama, am ramas orfana in urma unui nefericit accident de masina, si ironia vietii a facut ca tocmai eu, care imi doream foarte mult copii sa sufar de infertilitate...e groaznic sa nu ai mama, dar si mai groaznic e sa nu ai copii! Norocul meu a fost ca la sugestia unei cunostinte din bloc am cunoscut-o pe doctorita Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog la Fertilia, si acum urmez un tratament pentru a-mi implini visul. Din ce am citit pe net despre ea, fiindca m-am tot interesat, e una dintre cele mai bune pe infertilitate si probleme de cuplu, asadar sunt foarte optimista in privinta rezultatului, sper sa raman insarcinata fiindca un copil e tot ceea ce imi lipsete.
- corinapop87
- cafe-latte
20 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2