Copilarie fara mama
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
20 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Copilarie fara mama
Am crescut cu mama vitrega, mama mea naturala a murit cand eram mica. N-am avut o relatie apropiata cu mama vitrega. Voi v-ati putut apropia de altcineva in lipsa mamei?
- sirena76
- cafe-latte
Re: Copilarie fara mama
Radio Erevan raspunde: nu s-a gasit inca nimeni aici pe forum care sa fi trait fara mama. ne pare rau de situatia ta.
eu de exemplu am trait fara tata. si cu 2 tati vitregi. vorba vine ca am trait cu ei... asa ca si la tine nu am avut relatii de dragoste. eram si eu p-acolo... ! nu mi-a lipsit nimic insa din punct de vedere material. am mai trait un pic dupa aia cu mama mea adevarata dar fara prea multa dragoste intre noi. m-am lipit de o multime de oameni. la 22 de ani, m-am lipit asa de tare de cineva... ca tine si pana acum ! saraca... !
adica vreo peste 30 de ani... ! la 27 am parasit si tara si parintii. asta m-a facut si mai fericit.... ! asta e... dar tot n-m inteles intrebarea ta ! abia acum am observat.... !

eu de exemplu am trait fara tata. si cu 2 tati vitregi. vorba vine ca am trait cu ei... asa ca si la tine nu am avut relatii de dragoste. eram si eu p-acolo... ! nu mi-a lipsit nimic insa din punct de vedere material. am mai trait un pic dupa aia cu mama mea adevarata dar fara prea multa dragoste intre noi. m-am lipit de o multime de oameni. la 22 de ani, m-am lipit asa de tare de cineva... ca tine si pana acum ! saraca... !
adica vreo peste 30 de ani... ! la 27 am parasit si tara si parintii. asta m-a facut si mai fericit.... ! asta e... dar tot n-m inteles intrebarea ta ! abia acum am observat.... !
-

barboneli - frappuccino
salut, sirena. bine ai venit printre noi
vezi tu, pana la urma "mama" iti este cea care te creste, cea care e martora la primii tai pasi, la anul in care incepi clasa a-I-a, cea care te ajuta sa faci temele,cea careia ii destainui prima ta iubire, primul tau sarut, ziua in care ti-a ai devenit femeie...poate ca nu ai avut o relatie apropiata cu mama ta vitrega ( poate ne descrii putin,totusi,relatia voastra...), insa daca ea ti-a oferit educatie si a fost martora la ce am scris mai sus, trebuie sa fi recunoscatoare si sa o apropii de tine.
altii nu au crescut fara ambii parinti, ce sa mai zicem de ei?
ca sa raspund la intrebarea ta, NU, nu cred ca cineva poate sa iti inlocuiasca mama.mama adevarata va avea mereu un "compartiment" in inima ta si nimeni nu va schimba acest lucru.
vezi tu, pana la urma "mama" iti este cea care te creste, cea care e martora la primii tai pasi, la anul in care incepi clasa a-I-a, cea care te ajuta sa faci temele,cea careia ii destainui prima ta iubire, primul tau sarut, ziua in care ti-a ai devenit femeie...poate ca nu ai avut o relatie apropiata cu mama ta vitrega ( poate ne descrii putin,totusi,relatia voastra...), insa daca ea ti-a oferit educatie si a fost martora la ce am scris mai sus, trebuie sa fi recunoscatoare si sa o apropii de tine.
altii nu au crescut fara ambii parinti, ce sa mai zicem de ei?
ca sa raspund la intrebarea ta, NU, nu cred ca cineva poate sa iti inlocuiasca mama.mama adevarata va avea mereu un "compartiment" in inima ta si nimeni nu va schimba acest lucru.
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Salut si bine v-am gasit!
Primii pasi i-am facut alaturi de mama mea naturala, care a murit cand eu aveam 4 ani. Cand tata s-a recasatorit eram deja la scoala. Mamei vitrege ii sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce a reusit sa faca pentru mine, insa n-a reusit sa ma apropie, a fost foarte rece cu mine si era destul de evidenta diferenta cu care ne trata pe mine si pe copiii ei, cu care de altfel, ma inteleg excelent. Nu i-am destainuit nimic din cele enumerate de tine, Busha; nu vreau insa sa intru in prea multe amanunte.
Primii pasi i-am facut alaturi de mama mea naturala, care a murit cand eu aveam 4 ani. Cand tata s-a recasatorit eram deja la scoala. Mamei vitrege ii sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce a reusit sa faca pentru mine, insa n-a reusit sa ma apropie, a fost foarte rece cu mine si era destul de evidenta diferenta cu care ne trata pe mine si pe copiii ei, cu care de altfel, ma inteleg excelent. Nu i-am destainuit nimic din cele enumerate de tine, Busha; nu vreau insa sa intru in prea multe amanunte.
- sirena76
- cafe-latte
Acum inteleg, barb, de ce ai plecat...
Chiar m-a preocupat acest lucru .
-

vladuli - espresso
Hiz alaiv..Preiz za lord.... 

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
sirena76 scrie:Salut si bine v-am gasit!
Nu incercam sa te descos,insa mai multe amanunte legate de viata ta ne ajuta sa conturam mai bine probleme.Poti sa te uiti si la jurnalul meu si vei vedea ca am scris exact ce simt. Nu mi-e rusine pentru ca nu am de ce.datorita problemelor mele , m-am ales cu o prietena , pe care de multe ori o simt ca pe o mama- night_du- si poate,in curand, ne vom si vedea live.
Nu are de ce sa iti fie rusine.Cand ceri ajutorul cuiva,cand ai probleme,persoana care iti stie problema (eu vorbesc de persoanele de pe acest forum) niciodata nu va rade de tine si nu (ar avea cum) s-ar folosi de ceea ce ai spus tu.si crede-ma ca toata lumea are probleme pe aici, si nu ca suntem o adunatura de "problematici", ci pentru ca ASTA E VIATA, cu bune si cu rele

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Busha scrie: o simt ca pe o mama- night_du

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
este o problema reala?
sau o noua tema stil "mesajul din sticluta"?
mie asa mi se par topicurile astea cu intrebari la sfarsit
sau o noua tema stil "mesajul din sticluta"?
mie asa mi se par topicurile astea cu intrebari la sfarsit

- poker
- mochaccino
vladuli scrie:Acum inteleg, barb, de ce ai plecat...
ei... putea-i sa ma intrebi ! ti-as fi spus.
dar nu din cauza asta am plecat ! doar m-a facut sa plec mai usor !-

barboneli - frappuccino
...nu tie, barb...
-

vladuli - espresso
Aoleu, dar ziceti odata ce va tot nelinisteste...
- sirena76
- cafe-latte
eu nu inteleg care e scopul topicului:
"Voi v-ati putut apropia de altcineva in lipsa mamei?"
Da, si-apoi m-am maritat cu el...
asta voiai sa auzi?
sau "sunt copii si copii, mame si mame si nimeni si nimic nu stabileste clar relatiile dintre ei"
"Voi v-ati putut apropia de altcineva in lipsa mamei?"
Da, si-apoi m-am maritat cu el...
asta voiai sa auzi?sau "sunt copii si copii, mame si mame si nimeni si nimic nu stabileste clar relatiile dintre ei"
-

oana_daniela - frappuccino
barb...
ce-ai mai facut, omule ??? esti pe lista neagra vad...cel putin a gabitei !
oana...te mai supara gagacii ?
oana...te mai supara gagacii ?

-

vladuli - espresso
20 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2