doar o parte

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

doar o parte

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 10:43 am

ma si vad scriind aici si apucandu-ma groaza cand va fi sa recitesc ce am scris. nu stiu de ce o fac, probabil ar trebui sa vb mai mult cu mine, dar nu gasesc in mine acea persoana de care am nevoie. naiba mai stie. am zambetul pe buze, ochii imi rad des zilele astea. de ce? m-a intrebat cineva ieri. raspunsul meu a fost: serviciul e ok, facultatea merge bine, parctic acum 2 luni pe laturile astea nu aveam nimic, acum lucrurile s-au asezat, DAR pe partea cealalta sunt intr-o cadere lina. Pai si atunci? (ma intreba persoana respectiva). Raspunsul meu: nu stiu, desi doare, sunt fericita. ma simt bine, plina de viata. nu cred ca m-a inteles. daca e sa gandesc logic, cred ca nici eu nu inteleg paradoxul asta. daca ma uit in jur, sunt inconjurata de multi oameni (amice, prieteni, parinti, rude), dar cred ca in esenta sunt singura. practic, cred ca pentru a doua oara in anii astia de pana acum, am ajuns sa ma ridic deasupra situatiei dintre mine si o persoana de sex opus. e o stare dulce-amaruie, pe care am ajuns sa o gust cu mintea. daca as gusta-o cu altcevam, probabil impactul ar fi mai mare si nu vreau asta. am vb cu ea, o buna prietena plecata din tara, de fapt cea mai buna cred, sfatul ei: traieste starea la maxi, chiar si de una singura. cu alte cuvinte(luat practic sfatul): fii sadica! chinuie-te! luat figurat: traieste! simte! primul meu gand a fost: fata, deja fac asta, poate si fara sa imi dau seama, de aici si zambetul asta tamp pe fata mea. un alt gand ce mi-a zburat prin cap a fost constatarea faptului ca fata asta, cea mai rationala fiinta pe care am cunoscut-o pana acum, a fost in stare sa imi dea un asemenea sfat. m-am bucurat putin: am vazut o parte din mine in ea. practic, am schimbat cate ceva la ea, asa cum sunt sigura ca a schimbat ceva si ea la mine. curios lucru, in spatele acestor franturi de ganduri, normal ca se ascunde un "el". dar n-am vb despre el decat indirect. de ce? nu stiu.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde sweetsweet » Lun Iun 15, 2009 1:53 pm

dargo scrie:
sweetsweet scrie:e un inceput pentru toate :)..
pai tocmai, situatia nu e roz si eu ma simt asa cum ma simt si stau si ma intreb ce am, ca nu e o reactie intalnita la oamenii normali. am un creier cu niste mecanisme....

ce sa zic..nu toata lumea isi exprima sentimentele deschis..pentru inceput eu zic sa ai rabdare..sa vezi cum decurg lucrurile..nu poti sa grabesti o anumita perioada..de cunoastere..de initiere..
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
sweetsweet
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:08 pm

sentimentele au fost exprimate deschis din ambele parti, de perioada de cunoastere nu mai e cazul. un NU STIU mare pluteste in atmosfera, o stare de beatitudine, de euforism, de fericire tampa si inexplicabila in aparenta, un om care complica si vrea sa inteleaga totul si sa gaseasca o explicatie logica ptr ceea ce i se-ntampla. o desincronizare cu alte cuvinte

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde sweetsweet » Lun Iun 15, 2009 2:14 pm

desincronizare din partea lui?
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
sweetsweet
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:15 pm

sweetsweet scrie:desincronizare din partea lui?
da, s-ar putea spune si asa

Imagine
dargo
frappuccino

Re: doar o parte

Mesajde titilica » Lun Iun 15, 2009 2:19 pm

dargo scrie:,si zambetul asta tamp pe fata mea...

stiu ca nu esti blonda, categoric!!
dar nu cumva e de la...:
O blonda superba se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca cu maica stareta.
- Ce e, fata mea?
- Maica stareta, trebuie sa ma ajuti. Am pacatuit foarte tare si vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?
- Dar ce s-a intamplat, fata mea?
- Maica sterata, am facut sex trei zile in sir. Ce sa fac ca sa-mi ierte Dumnezeu pacatul?
- Fata mea, du-te acasa si bea zeama de la 40 de lamai 3 zile si apoi intoarce-te la mine.
- Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!
Pleaca blonda, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv si se intoarce la manastire.
- Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?
- Pacatele nu stiu daca ti le-a iertat, dar macar ti-a disparut zambetul asta tamp de satisfactie de pe fata ta! :D
immii??? ce zici??? o fi? :D
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde sweetsweet » Lun Iun 15, 2009 2:19 pm

hmmm..elcam ce-si doreste..presupun ca ti-ai dat seama pana acum..e genul unei relatii stabile sau fuge de asta ?
sweetsweet
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:22 pm

o, daaaaa, titilica, fa-ma sa rad si mai mult si asa am un zambet permanent pe fata, de abia mi-l ascund cand intra cineva in birou :)

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde titilica » Lun Iun 15, 2009 2:23 pm

darguto, rasul e semn de sanatate!!
razi deci!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:24 pm

sweetsweet scrie:hmmm..elcam ce-si doreste..presupun ca ti-ai dat seama pana acum..e genul unei relatii stabile sau fuge de asta ?
e faza aia, pe cat de inteligent e un om, pe atat de prost poate fi la un moment dat. e genul e om croit ptr relatii stabile, dar ...dar... mereu e un dar si eu trebuie sa fiu la mijloc. de aia e asa de faina krva asta de viata :)

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:24 pm

titilica scrie:darguto, rasul e semn de sanatate!!
razi deci!!!
sanatate fizica, la aia mentala nu ma mai pronunt demult

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde titilica » Lun Iun 15, 2009 2:27 pm

mai ales pentru aia mentala!!!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde sweetsweet » Lun Iun 15, 2009 2:39 pm

dargo scrie:
sweetsweet scrie:hmmm..elcam ce-si doreste..presupun ca ti-ai dat seama pana acum..e genul unei relatii stabile sau fuge de asta ?
e faza aia, pe cat de inteligent e un om, pe atat de prost poate fi la un moment dat. e genul e om croit ptr relatii stabile, dar ...dar... mereu e un dar si eu trebuie sa fiu la mijloc. de aia e asa de faina krva asta de viata :)

mai ai rabdare..cine stie ce se va intampla si cum se va intoarce totul in favoarea ta :)
sweetsweet
frappuccino

Mesajde dargo » Lun Iun 15, 2009 2:40 pm

ei, asta e un aspect la care pana acum nu am ajuns sa excelez: rabdarea. si automat rabdarea ar implica si speranta.

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde sweetsweet » Lun Iun 15, 2009 2:48 pm

pai asa vei reusi..imagineaza-ti mie cata rabdare mi-a trebuit ca sa ajung aici..la stadiul asta..si nu regret deloc..
adevarul e ca e greu..dar trebuie.. :)..asta daca simti ca merita..daca nu..mergi mai departe.
sweetsweet
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea