Drag_Oana
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Drag_Oana
zi relaxanta la tara..copiii, soare, mihai, parintii.
tata da foc la un copac.ii place..mai taie unul si il pune pe foc. urmeaza o usa veche din magazie, oxele lui mihai si o masa de plastic ..cred ca maine ascund chibritele .
acasa culc micile. sunt perfecte.daca nu ar creste ar fi ideale istete, harnice gata mereu de orice provocare(sa se suie in copaci, pe casuta de plastic sau mai stiu eu ce)
acasa ma streseaza triburile. un tip face cereri absurde si "iubitul meu sef de trib" (vezi ca nu e nici o virgula intre meu si sef, da?)ia hotarari in numele meu hmmm. Cand il prind pe dave il omor!(da el e seful de trib)plina de nervi m-am apucat sa fac integrale. Ovidiu are chef de glume si Laci sa comenteze o carte .pauza si iar integrale.
tata da foc la un copac.ii place..mai taie unul si il pune pe foc. urmeaza o usa veche din magazie, oxele lui mihai si o masa de plastic ..cred ca maine ascund chibritele .
acasa culc micile. sunt perfecte.daca nu ar creste ar fi ideale istete, harnice gata mereu de orice provocare(sa se suie in copaci, pe casuta de plastic sau mai stiu eu ce)
acasa ma streseaza triburile. un tip face cereri absurde si "iubitul meu sef de trib" (vezi ca nu e nici o virgula intre meu si sef, da?)ia hotarari in numele meu hmmm. Cand il prind pe dave il omor!(da el e seful de trib)plina de nervi m-am apucat sa fac integrale. Ovidiu are chef de glume si Laci sa comenteze o carte .pauza si iar integrale.
-

oana_daniela - frappuccino
Re: Drag_Oana
oana_daniela scrie:zi relaxanta la tara..copiii, soare, mihai, parintii.
acasa culc micile. sunt perfecte.daca nu ar creste ar fi ideale istete, harnice gata mereu de orice provocare(sa se suie in copaci, pe casuta de plastic sau mai stiu eu ce) (Vezi ca in ritmul cu care tata-l tau da foc la copaci si la plastice [cea ce e complect neecologic, nelogic...] nu o sa mai aiba fetitzele tale in ce sau pe ce sa se suie...![]()
![]()
)
-

barboneli - frappuccino
mda..alta zi la tara..de data asta cu roxi , cfristi corina si picii, fara foc de tabara...ne-am mulumit cu cel de la gratar. casele din Austria(sa nu mai vorbim de Ungaria) par a fi mai ieftine decat cele din Bucuresti:cry:., Maria calculeaza deja sa se mute la Paris,Ioana e deja la Baia Mare... imbatranim, ne indepartam.
pregatesc petrecerea de duminica
pregatesc petrecerea de duminica
-

Another day another way to lose my time.
cateva telefoane dimineatza cu tot felul de urari de bine. Bineinteles ca l-am deranjat pe Vasile in timpul slujbei , dar a avut ocazia sa imi povesteasca cum aziera sarbatoare "izvorul tamaduirii", ceva cu o biserica facatoare de minuni.Pe la 11 am pleacta la muzeul satului. Arata mai bine decat in ceilati ani. era multa lume si casele primitoare, cele ce le ingrijeau la fel. Copiii inca nu cred ca acolo au locuit oameni "casute cu pitici" le zic ei. soproanele si stogurile de fan erau casutele purcelusilor.
A venit ploaia...am fugit acasa..la mama... unde am lasat copiii...
cateva telefoane dimineatza cu tot felul de urari de bine. Bineinteles ca l-am deranjat pe Vasile in timpul slujbei , dar a avut ocazia sa imi povesteasca cum aziera sarbatoare "izvorul tamaduirii", ceva cu o biserica facatoare de minuni.Pe la 11 am pleacta la muzeul satului. Arata mai bine decat in ceilati ani. era multa lume si casele primitoare, cele ce le ingrijeau la fel. Copiii inca nu cred ca acolo au locuit oameni "casute cu pitici" le zic ei. soproanele si stogurile de fan erau casutele purcelusilor.
A venit ploaia...am fugit acasa..la mama... unde am lasat copiii...
-

sa nu uitam sa trecem la catastiv ziua de azi(zi ploioasa dealtfel), zi in care curatenia si cumparaturile au ocupat mare parte, am mai luat cateva sate, mi-am mai facut 2-3 prieteni si am cautat materiale despre dependenta de calculator.
pe strada au turnat asfalt
asta e bine..
ploua cand faceau asta..o mai fi de bine?
pe strada au turnat asfalt
asta e bine..
ploua cand faceau asta..o mai fi de bine?

-

da, incantatoare retorica asta, fie si numai pentru ca nu-mi cere efortul de a da replici "monumentale"
dar adevarul adevarat e ca n-as avea curaj sa-mi expun trairile (care-or fi ele la moment) si pentru asta ma simt in inferioritate
si nici nu as putea face vreo consideratie valabila, necunoscandu-va
so: doar felicitari
dar adevarul adevarat e ca n-as avea curaj sa-mi expun trairile (care-or fi ele la moment) si pentru asta ma simt in inferioritate
si nici nu as putea face vreo consideratie valabila, necunoscandu-va
so: doar felicitari
- smilla
- espresso
daca nu ai observat...chiar nu am pus trairile, nu cer replici, cu atat mai putin monumentale.
in rest...multumesc pentru aprecieri
in rest...multumesc pentru aprecieri
-