Dragoste internauta

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: Dragoste internauta

Mesajde barboneli » Lun Ian 24, 2011 1:43 am

Amen ! daaaa... chestia de la avatar... chiar nu am inteleso..... ! :? e cam subtil ptr. mine. in tot cazul, mi-a adus aminte de "Sergiana".... ! :-D in rest, numai bine !!!! :-bd
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Cocoa » Lun Ian 24, 2011 9:31 pm

Ce nu ai inteles tu,Barbo?Purcelusul meu?...
Visez ca dragostea din mine va salva aceasta lume care isi pierde inima!
Cocoa
cappuccino

Mesajde Adriana » Lun Ian 24, 2011 9:51 pm

Io-teeee..... :-D
Adriana
frappuccino

Mesajde Cocoa » Mar Ian 25, 2011 1:07 am

Incheiat capitol cu individul...in lipsa lui...am crezut de cuviinta sa iau eu decizia:piei din raza mea internauta,piei lasule,piei! #:-s
Cocoa
cappuccino

Mesajde barboneli » Mar Ian 25, 2011 2:16 am

Cocoa scrie:Incheiat capitol cu individul...in lipsa lui...am crezut de cuviinta sa iau eu decizia: piei din raza mea internauta, piei lasule, piei! #:-s

stiu ca te doare... dar e o decizie buna ptr. tine ! da sa stii ca el luase deja decizia.... de mult ! acum doar cauta sa-ti minimalizezi sentimentele pe care el, cu sarlatanie... a reusit sa ti le construiasca. nu e usor, dar nu e imposibil.

da, chestia cu purcelusul tau... si cu trifoiul cu patru foi in guritza... nu prea am inteles-o ! am si eu lipsurile mele.... ! :ymdevil: nuuu... doamne fereste... nu ca nu-mi place.... dar m-am gandit ca e ceva cu talc... pe care eu nu l-am prins ! asta e tot... ! :cool: am vazut la o reclama ca "Cocoa" e o bautura la cutii... ! ai gustat asa ceva ? si cum e ?
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Busha » Mar Ian 25, 2011 10:50 am

Cocoa scrie:Incheiat capitol cu individul...in lipsa lui...am crezut de cuviinta sa iau eu decizia:piei din raza mea internauta,piei lasule,piei! #:-s

ma bucur mult,cocoa, ca vad scris ce am citat de la tine :)
e bine ca ti-ai luat inima in dinti si ai pus stop in fata unei relatii virtuale care nu s-ar fi materializat doar din efortul unuia din voi- TU.
e o decizie greutza, insa sunt absolut sigura ca iti va fi bine.
ai facut foarte bine ca ai postat pe 121 problema ta si,dupa cum vezi, chiar ai sustinatori, ceea ce e un lucru super bun ;)

iti doresc tot binele din lume si te astept la o cafeluta :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde Cocoa » Mar Ian 25, 2011 9:12 pm

Avatarul cu purcelusul nu e directie la adresa nimanui...sunt doar fan al povestii celor trei purcelusi[o adoram in copilarie],a purcelusului din desenul animat Winnie the Pooh...etc...poate ca trifoiul are ceva conotatii...poate imi va fi de folos mai tarziu.
Nu am avut ocazia sa gust din acea ''Cocoa''despre care zici tu,Barboneli[de fapt incerc pe cat posibil sa nu beau chestii negre,cofeinizate la greu :D ],nickname-ul meu de aici vine de fapt de la nepotzica mea care invata sa vorbeasca si incearca sa imi pronunte numele...deocamdata doar il stalceste ;;)
O seara buna sa aveti,senzationalilor! :p
Cocoa
cappuccino

Mesajde barboneli » Mie Ian 26, 2011 12:34 am

chiar noapte buna.... ca mis tare obsit.... !!!! :drunken: (-|

http://www.youtube.com/watch?v=LJ6lCPXtiNY
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Cocoa » Joi Ian 27, 2011 9:49 pm

Mersi de filmulet...draguti si simpaticuti purcelusii:)
...m-a apucat un dor :D
Cocoa
cappuccino

Anterior

Înapoi la Povestea mea