File de viata

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

File de viata

Mesajde deeaq » Mie Iul 14, 2010 12:52 am

Buna seara..
Ca deobicei aici ma descarc cel mai bine...
Nici nu stiu cum sa incep ..Am sa incep facand un citat catre toti parintii care au copii pe aici ..!
Aveti mare grija cum va exprimati in fata lor / Cum ii tratati.
Astazi am avut o zii ok pana cand parintii mei au venit de la servici..au inceput sa se certe sa urle unu la altul aruncandu-si vorbe grele ..
Dupa a urmat..mama si-a facut bagajul si a plecat (dupa o criza de nervi)
Am stat jumatate de ora si am plecat cu tata dupa ea ..m-am rugat 2 ore sa ne intoarcem acasa si nu a vrut ..ne-am plimbat prin oras inca 2 ore si intr-un final am venit acasa
A inceput scandalul din nou ..vorbe grele ..care din spuse vor duce la un divort..
Nu am spus nimic ..deoarece il inteleg si pe tata si pe mama am niste parinti ok ..dar din pacate au uitat ce este viata ..munca i-a orbit complet..
Iar eu am ramas undeva pe primul loc dar foarte in spate..nu tin cont de parerea mea nu inteleg ca ma doare sa ii vad cum fac ..nu pot renunta la nici unu pentru ca ii iubesc
Ma doare de fiecare data cand ii aud cum vorbesc ...de multe ori uite ca sunt si eu acolo ..m-am invatat sa nu ma bazez pe nimeni sa tac si sa ma descurc singura ..dar din pacate uneori este prea greu
Cand adolescenta ar trebui sa fie mai dificila din punct de vedere al varstei "18 ani" la mine este dificila deoarece ei nu vad cat rau imi provoaca mie.
Mama ca numai vrea sa mai auda de noi ca se duce ca nu stiu ce..i-am explicat ca nu este solutie ceea ce face ca lucurile pot fii luate cu calm o inteleg ..dar din pacate s-a refugiat prea mult in munca ..care a adus-o in statea in care este ..
Sper sa nu va fii plictisit cu povestea mea ..si trag un semnal de alarma catre toti parintii ...Copii trag cel mai rau din urma acestor certuri interminabile. Luati lucrurile cu calm cat de greu v-ar fii ..nu se merita sa se ajunga la astfel de lucruri :?
deeaq
cafe-latte

Re: File de viata

Mesajde mira2010 » Mie Iul 14, 2010 1:08 am

nu vine concediul? sau macar un sfarsit de saptamana linistit? sa iasa si ei din rutina zilnica si sa discute altfel???
mira2010
frappuccino

Mesajde lucik » Mie Iul 14, 2010 10:43 am

Este trist, intr-adevar, ca nu se controleaza nici macar in fata ta, iar tu nu mai esti chiar mica sa nu-ti dai seama ce se petrece. De fapt chiar si copiii mai mici simt cand ceva nu e in regula in relatia parintilor. Pacat ca se ajunge la asa ceva; dar decat sa fii martora unor astfel de scene zi de zi, poate mai bine sa se separe, sa-si vada fiecare prioritatile si sa-si aseze in ordine viata. Tu vei ramane intotdeauna copilul lor si fiecare dintre ei se va purta cu tine cum va stii mai bine. Apoi, ai 18 ani (apropos, a trecut ziua ta ? ca spuneai ca vrei o petrecere daca nu ma insel); daca nu ai terminat inca liceul, il vei termina peste 1 an, nu ? Vei fi studenta, vei avea muuulte alte preocupari si relatia lor nu te va mai afecta atata. Gandeste pozitiv si gandeste-te mai intai de toate la tine; putin egoism in situatiile astea, nu strica !
Există o armonie în toamnă şi o strălucire în cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca şi cum n-ar putea fi, ca şi cum n-ar fi fost vreodată (P.B. Shelley)
lucik
cappuccino

Mesajde deeaq » Mie Iul 14, 2010 12:51 pm

Mai am 2 luni pana la 18 ani , am inceput sa fiu imuna la astfel de chestii ..Sau adunat prea multe si de mica sunt asa...cum va spuneam si mai sus am invatat sa ma descurc singura ..din partea mea sa faca ce vor ..
M-am bagat intre ei mereu si mereu am fost "invizibila" niciodata n-au tinut cont si nu m-au asculat ...
Si da mai am putin termin liceul ..si am primit o invitatie din partea unor prieteni de familie sa plec cu ei in Dubai ..si cred ca voi pleca acolo dupa ce voi termina liceul ...macar o perioada buna pana se mai rezolva lucrurile
deeaq
cafe-latte

Înapoi la Povestea mea