Goana dupa bani sau fericre
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
33 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
bipalex scrie:Imi este dor sa imi mai fie dor de cineva.
Baiete...si mie mi-e dor...
Dar am invatat de la cu*va asta de viata, ca cel mai bine ti-e tie cu tine insuti...
Fara nimeni imprejur...
La urma urmei...tot singuri santem...oricat ne-am minti ca cel de langa noi si-ar da viata pt noi...
Rahat... Eventual ti-ar lua-o.......................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:bipalex scrie:Imi este dor sa imi mai fie dor de cineva.
Baiete...si mie mi-e dor...
Dar am invatat de la cu*va asta de viata, ca cel mai bine ti-e tie cu tine insuti...
Fara nimeni imprejur...
La urma urmei...tot singuri santem...oricat ne-am minti ca cel de langa noi si-ar da viata pt noi...
Rahat... Eventual ti-ar lua-o.......................
mi-as dori sa iti spun mai multe despre mine si ceea ce zace ascuns inauntru , dar m-ai crede nebun sau eventual naiv ...
Recunosc toate greselile din viata mea , recunosc absolut tot ceea ce am facut rau si cui , dar te contrazic si nu as vrea sa aduc acum argumente , pentru ca asa sunt eu , nu ma poate schimba nimeni , poate doar Dumnezeu .
Am zis ca imi este dor sa imi mai fie dor de cineva , da , pentru ca ceea ce a venit dupa au fost crunte dezamagiri , adica chiar daca nu e perfecta , chiar daca nu e frumoasa de pici si multe alte chestii , in primul rand nu am cu cine sa vorbesc .
Daca deschid un subiect anume , sta si se uita la mine ca la masini straine , daca spun de un loc frumos din tara imi spune ca nu a fost acolo , daca o intreb ce vrea si ea de la viata imi spune ca nu stie , normal ca iti vine sa te iei cu mainile de cap si sa te dai de masa aia dupa care sa te duci dracului .
Gandesti pozitiv , pana la un moment dat dupa care , incepi sa le pui stampila de "Proas*a cu diploma" devii din ce in ce mai aspru cu ele .
Adica ce sa va zic , va dau un exemplu de acum 2 saptamani , cineva o fata imi spune ca are 19 ani ...
dupa care aflu de fapt ca are 17 ... si pe deasupra ca e si domnisoara , acum sincer , puteam sa imi bat eu joc de fata aia chiar daca vroia ? NU clar ! Sa o faca oricine altcineva eu nu am chef de remuscari sau altele si asa am preferat sa o spun clar pe fata si raspicat , mai bine gaseste-ti pe cineva pe care sa il iubesti cu adevarat si cu el sa faci ceea ce faci .
Eu sunt un tip de om care daca promite sau nu ceva cuiva se tine de promisiune indiferent daca vrea sau nu pentru mine conteaza un cuvant spus exact cand trebuie decat 1000 imprastiate aiurea . De ce nu m-as tine daca tot promit ,Doamne iarta-ma .
Asa ca nu vreau sa par naiv dar eu sunt omul de cuvant ... isi respecta si vorbele si deciziile pe care le ia , se tine de ele , mai putin la cele de iubire in care cateodata nu o poti termina cu un simplu STOP .
Ca un P.S
Night_du suntem singuri , suntem singuri de cand ne nastem pana cand murim , suntem liberi de cand ne nastem pana murim ( multi inteleg ca libertatea intr-o relatie inseamna ca te duci si ti-o tragi pe la toate colturile , sau inseamna ca nu ai grija de cel de langa tine si nu ii dai atentie asta am precizat strict la relatia de prietenie si casnicie ) . Acum noi ne alegem viata cum vrem sa o traim , daca alaturi de o persoana sau fara nimeni , sa ne iubim mai mult pe noi decat cealata persoana sau sa iubim aceea persoana de langa noi mai mult decat pe noi .
-

bipalex - cappuccino
Pustan fiind , cred ca aveam 13 ani , undeva vara pe la bunicii mei in cartierul Colentina . Stateam , ma jucam pe acolo , cand in fata mea o fata , si acum mi-o aduc aminte , cred ca a fost prima de care m-am indragostit . Hmmm parca imi aduc aminte , aveam 500 de lei vechi in buzunar , am invitat-o sa mancam o inghetata , bine cred ca era vafa ... nu stiu ... dupa care ne-am plimbat in parc si tin minte si acum , cum lingeam amandoi fiecare din inghetata lui ... pe o banca ... dupa care am zis "Vrei sa fii prietena mea ? " surprinzator sau nu a zis "Da".
Nici nu imi mai aduc bine aminte
doar ca ii mai tin minte un pic chipul asa , exact parul prins in coada , era frumoasa sincer sa zic nu ii mai tin minte numele decat porecla , i se spunea "Bibicu"
nu mai stiu ce e cu ea ... dar ... cred ca si ea isi mai aduce aminte de mine
In concluzie nu stiu ce mi-a venit sa scriu despre asta , asa am simtit asta seara , cu toate ca ziua incepuse perfect , seara s-a stricat , iar acum a revenit la perfect.
Nici nu imi mai aduc bine aminte
In concluzie nu stiu ce mi-a venit sa scriu despre asta , asa am simtit asta seara , cu toate ca ziua incepuse perfect , seara s-a stricat , iar acum a revenit la perfect.
-

bipalex - cappuccino
33 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3