Goana dupa bani sau fericre

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Goana dupa bani sau fericre

Mesajde bipalex » Vin Mar 26, 2010 2:46 pm

Cine mai este in ziua de azi in goana dupa fericire , cand in ziua de azi toata lumea este in goana dupa bani ?
Mai cautam fericirea sau suntem doar niste roboti intr-o lume a sclavagismului modern , "criza"?
Pe mine nu ma sperie nici una dintre ele , stiu cum este sa fi fericit , stiu cum este sa ai sau sa nu ai bani in buzunar , stiu cum e sa ai prieteni care te apreciaza pentru ceea ce faci , stiu cum e sa vorbesti de la o persoana imbracata in costum la una imbracata in pantaloni scurti si un tricou ...
Pana la urma ce caut , fericire sau bani ?
Pai nu prea caut nimic , vreau sa zic ca ma chinui sa ajung ultimul , ca sus vor sa ajunga toti iar eu car zilele dupa mine una dupa alta asa cum vin .
Visez si eu la o cariera de fotograf cat si la una de director de imagine in TV , lucrurile care imi plac cel mai mult.
Am trait fericirea intr-o relatie si acum s-a dus , deocamdata nu sunt nici trist dar nici fericit , cateodata simt lipsa anumitor persoane din viata mea , cateodata raman rece .
Am trait sa vad si o comedie cu accente reci de drama , prin cartier viata nu e asa cum se vede de afara , multi dintre cei care i-am avut langa mine au ajuns ori sus si au cazut si ma uit la mine ca sunt singurul dintre ei care intotdeauna cad in picioare fara nici un regret , pentru ca am luat intotdeauna deciziile bune , ei au alergat dupa bani , eu am alergat in mod egal si dupa bani si dupa fericirie .
N-am avut asa mare parte de glorie , adica nu am considerat niciodata ca persoanele "calatoare" din viata mea sunt doar inca un trofeu in vitrina mea , poate ca toti suntem nimeni , trecem de multe ori pe strada si ne uitam in ochii altor persoane si le vedem viata , le vedem fericirea , le vedem tristetea , iar de multe ori pe mine ma salveaza sapca pe care o port sau ochelarii de soare sa nu ma citeasca cineva .
De fapt cu totii ducem in spate mai multe sau mai putine intamplari din viata noastra , care ne-au afectat mai mult sau mai putin si se aduna , pana la urma ajungem sa fim nefericiti sau sa gasim fericirea .
La mine singurul lucru pe care il mai duc in spate si nu are absolut nici o "greutate" este rucsacul foto care sincer , fizic e al dracului de greu restul devine doar placere si acum incerc sa caut culorile in fotografia alb-negru , iar detaliile din culise sunt prea urate pentru a fi spuse ...
bipalex
cappuccino

Mesajde themostlaura » Vin Mar 26, 2010 5:20 pm

Majoritatea oamenilor au ca si clipe fericite ziua in care isi primesc salariul :( .
Felicitari ca ai spus despre visurile tale, insa cel mai important e sa iti spui zilnic tie insusi care sunt visurile tale. :)
themostlaura
cafe-latte

Mesajde michi 73 » Vin Mar 26, 2010 6:29 pm

Din ce ai postat transpare putina blazare si multa modestie.
themoslaura scrie:
Majoritatea oamenilor au ca si clipe fericite ziua in care isi primesc salariul

Tu ai un "dar" care nu le e dat multor oameni. Pasiunea pentru ceea ce faci. Asa cum a spus Themoslaura, oamenii isi pierd jumatate din viata ( opt ore din cele saisprezece de veghe) prestand lucruri neinteresante numai pentru a castiga banii necesari existentei. In cazul tau si al altor pasionati de " ceva", nu cred ca se mai pune alternativa bani sau fericire (personala) pentru ca apare o a treia dimensiune, satisfactia lucrului facut cu daruire.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Adriana » Vin Mar 26, 2010 11:44 pm

Si mie imi place tare mult cum posteaza Alexul. Cu multa onestitate si lucru rar, foarte rar...are curajul sa recunoasca cand greseste.Fara sa paseze abil vinovatia asupra celuilalt. Rar asa oameni! Isi asuma ceea ce este si merge mai departe!
Si imi plac, Alexule, fotografiile tale. Tin minte ca era o banca intr-un parc, multe frunze ruginii...trebuie sa fii un om sensibil ca sa poti surprinde asemenea momente. Si talentat !
Mai pune fotografii cand ai timp! Daruieste ca ai ce !
:)
Adriana
frappuccino

Mesajde bipalex » Dum Mar 28, 2010 6:52 pm

unele fotografii au o intreaga poveste in ele cea care a fost mentionata , a fost facuta intr-un moment de singuratate , cand nu ma regaseam cu toate ca stiam exact cine sunt , in perioada aia , o pierdusem prima oara pe Ruxyalex si eram foarte foarte nervos , eram ratacit , este un album intreg , il voi pune pe picasa sa va uitati mai bine la el se numeste "culori de toamna" , si poate intelegeti , dupa care voi mai pune aici o serie de imagini care au fost facute de curand , care si ele au o poveste , inca nu am ajuns in stadiul in care sa reprezint totul dintr-o singura imagine , cu toate ca am si asemenea fotografii insa nu toata lumea are acel ochi artistic de a intelege ceea ce exprim eu , acum sunt pe mobil si scriu de aici , mai am cateva postari de genul asta , este o perioada mai dificila si nici fotografia nu ma prea ajuta cum trebuie insa o mai fac din cand in cand ...
Multumesc pentru aprecieri , critici etc ...
bipalex
cappuccino

Mesajde pitbully » Dum Mar 28, 2010 9:27 pm

bipalex scrie:Pana la urma ce caut , fericire sau bani ?

Cauta banutzii, fericirea o cumperi dupa :D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde bipalex » Dum Mar 28, 2010 9:34 pm

pitbully scrie:
bipalex scrie:Pana la urma ce caut , fericire sau bani ?

Cauta banutzii, fericirea o cumperi dupa :D

i-am cautat cand am avut un motiv bun de a ii cauta acum vreau exact cat am nevoie
bipalex
cappuccino

Mesajde bipalex » Lun Mar 29, 2010 7:42 pm

s-a uploadat pe picasa(este in semnatura mea link-ul) albumul "culori de toamna" si "mica mea poveste"
asa ma exprim eu , prin fotografie , cateodata e mai greu sa scriu , nu prea gasesc cuvintele potrivite.
bipalex
cappuccino

Mesajde Adriana » Mar Mar 30, 2010 7:46 pm

Alexu, ti-am vazut tot albumul...foarte, dar foarte frumoase poze. Ai o sensibilitate rara si o oarecare melancolie. Culorile de toamna, cel putin, exprima multa tristete. Sper sa fie doar o stare pasagera...sau probabil ai fotografiat sub actiunea povestii cu Ruxi...
Vreau sa te vad ca postezi si poze vii, cu multa culoare...care sa-ti exprime fericirea ca iubesti si ca esti iubit.
Keep going...si cand mai incarci poze, sa-mi spui !Sa nu renunti la pasiunea aceasta, chiar ai talent!Si o mare sensibilitate si atentie la detalii... :)
Adriana
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mar Mar 30, 2010 8:33 pm

michi 73 scrie:Din ce ai postat transpare putina blazare si multa modestie.
In cazul tau si al altor pasionati de " ceva", nu cred ca se mai pune alternativa bani sau fericire (personala) pentru ca apare o a treia dimensiune, satisfactia lucrului facut cu daruire.

Ai un dar. Esti foarte talentat.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde bipalex » Mie Mar 31, 2010 1:34 am

Multumesc de aprecieri , hmmm nu vreau sa spun acum nimic , vreau doar sa ii spun adrianei ca starea asta este pasagera de doua luni de zile :) , o recunosc o accept . Multumesc Michi73
Azi imi voi tatua pe mana cuvantul خيال (Fantezie care este echivalentul cuvantului imaginatte dar arabii astia nu au toate cuvintele).
Poate cineva de aici ma considera un pic sarit de pe fix sau ca sunt nebun , tampit si tot tacamul .
Am avut o prietena de 4 ani jumatate inainte de ruxi , cand am pierdut-o mi-am pus cercel in ureche (nu vreau sa descriu perioada si exact semnificatia ) important e ca de atunci am devenit altcineva .
Acum cu Ruxi , care m-a dezamagit , cu toate ca si eu am facut-o si nu ma ascund , recunosc . Inca nu am devenit altcineva , am ramas la fel , drept vertical si simplu , pasiuni , importanta nula a banilor si toate astea .
Tatuajul va reprezenta iarasi o perioada din viata mea , fantezia sau imaginatia pe care am vazut-o cu ochii deschisi , am visat , am sperat pana in ultima secunda insa n-a fost sa fie .
Tatuajul asta va avea o continuare fie ca va fi cu Ruxi sau nu , adica s-a lasat o portita deschisa insa este greu sa intram amandoi pe ea .
Initial tatuajul suna asa "Imaginatie , inspiratie si intuitie " sper sa le gasesc cum trebuie pe toate si sa nu imi scrie pe mana ceva de genul nume de pasta de dinti arabeasca :))) O noapte placuta ! Cei care mai au asa ceva !
bipalex
cappuccino

Mesajde dargo » Mie Mar 31, 2010 9:36 am

si eu mai vreau un tatauaj :)
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde bipalex » Mie Mar 31, 2010 9:39 am

Intr-o zi am sa dispar ...

Suna aiurea , suna urat sau suna a declaratie de dragoste ?
Poate ca asa va fi , intr-o zi am sa dispar , am sa plec undeva unde am sa imi gasesc locul , locul meu nu mai este aici , adica este aici , am totul , dar nu mai este aici unde stau acum , incepe din ce in ce mai mult sa nu mai tin la anumite locuri , perioadele de "bucurie" sunt prea rare , doar o satisfactie mai am si aceea este fotografia .
As vrea sa dispar acolo unde nimeni nu ma stie , unde nimeni nu ma iubeste , unde nimeni nu tine la mine , sa fiu singur pe o insula sa iau cu mine o tona de pixuri si cat mai multe hartii sa scriu , sa fac fotografii dupa care sa sap o groapa mare , sa o sap cu mainile daca se poate , iar tot ceea ce a fost scris , fotografiat sa le astup , sa le astup pe toate cum pot mai bine , iar groapa sa fie cat mai adanca , sa le las acolo , sa le las in paragina sa putrezeasca pentru ca sa ma simt intr-adevar pe mine.
Sufletul meu ... nu spun nimic despre el , poate dau impresia ca este ranit sau poate nu , poate las impresia ca nu imi pasa sau ca inca imi pasa prea mult .
Nu mai stiu decat doua lucruri momentan , nu mai stiu decat acele lucruri care inca ma tin in "viata" care le fac cu placere cu toate ca acolo se dezvolta ura , sentimentele , nemultumirile , mai precis aproape tot .
Cu toate astea as vrea sa dispar , nu stiu unde sa ma duc , ce sa fac , ce sa zic , ce sa descopar , eu pe mine m-am descoperit acum doi ani , m-am redescoperit si am facut-o de fiecare data , stiu cine sunt , sunt omul care nu poate sa zica "Adio" sunt omul care nu poate sa lase in urma persoane si cu toate ca ratiunea mea imi spune sa le las parca inima e mai puternica , nu ma refer numai la relatii ci si la prietenii de zi cu zi .
Poate ca le mai spun adevarul in fata , totusi duritatea cuvintelor e mai dureroasa decat cred eu insa imi pare rau dupa , puteam sa o spun intr-un mod mai frumos , dar deocamdata frumosul lipseste cu desavarsire .
Intr-o zi am sa dispar ...
bipalex
cappuccino

Mesajde bipalex » Mie Mar 31, 2010 9:41 am

dargo scrie:si eu mai vreau un tatauaj :)

Ce tatuaj ai ?
De ce ai mai vrea unul ?
bipalex
cappuccino

Mesajde dargo » Mie Mar 31, 2010 9:42 am

am doua. de ce as mai vrea unul? m-a prins microbul :cool:
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea