Jurnalul meu ...

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Jurnalul meu ...

Mesajde Anonim09 » Joi Noi 20, 2008 11:29 am

In primul rand buna ziua!Fac aceste comentarii acum ...am inteles ca pot scrie orice ...asa ca va rog sa va abtineti sa-mi calcati pe sentimente oricat de penale sau ridicole vi se par...
Ultima oară modificat de Anonim09 pe Lun Feb 08, 2010 1:20 am, modificat 1 dată în total.
Anonim09
mochaccino

Mesajde dorina17 » Joi Noi 20, 2008 11:37 am

Ziua buna! Poti scrie orice, evident, in jurnalul personal fiecare are dreptul sa dea frau liber gandurilor lui. N-ar trebui sa te supere parerile celor din jur, uneori parerile obiective sunt dure, ca insasi realitatea, important este sa descoperi esenta proverbului "un sut in fund,un pas inainte".
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde barboneli » Joi Noi 20, 2008 2:45 pm

:cool: Si acum sa trecem la subiect...!!! Adica..., cu ce vrei sa ne faci partasi la jurnalul tau !
barboneli
frappuccino

Mesajde Anonim09 » Vin Noi 21, 2008 11:29 pm

Ma aflu poate la inceputul vietii si ma simt de parca am ratat deja totul.
Nu pot scrie cand sunt fericita...trebuie sa fiu deprimata ...trebuie sa am motive sa ma plang...sunt o fiinta slaba ,stiu asta ...de aceea am ales sa fiu slaba aici ...sa impartasesc aici tot ce ma doare,ce nu imi convine ...ce nu ma multumeste ...pentru ca acolo,in lumea reala sa pot sa stau sa zambesc si sa ii asigur pe restul ca sunt bine ...poate asa ...chiar voi fi bine.
In fiecare zi imi zic ...sunt bine,sunt norocoasa,ii multumesc lui Dumnezeu,pentru ca sunt altii care intr-adevar au probleme;eu nu am.
Insa golul tot exista ...e un gol imens pe care incerc sa il acopar zilnic ocupandu-mi timpul cu tot ce gasesc...scoala,munca,prieteni,incercarea de a-mi face noi prieteni ...dar totusi ...golul persista.
Insa voi scapa si de el ...odata tot voi scapa.
Ultima oară modificat de Anonim09 pe Joi Oct 29, 2009 11:03 am, modificat 1 dată în total.
Anonim09
mochaccino

Mesajde dargo » Vin Noi 21, 2008 11:59 pm

de ce trebuie intotdeauna un gol sa echivaleze cu lipsa unui barbat in viata unei femei?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde dorina17 » Sâm Noi 22, 2008 12:06 am

pentru ca este un gol... :)
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde ruth20 » Sâm Noi 22, 2008 12:08 am

dorina17 scrie:pentru ca este un gol... :)

subscriu
http://www.youtube.com/watch?v=miVb8kngaQU
ruth20
frappuccino

Mesajde dargo » Sâm Noi 22, 2008 12:18 am

mai sunt perioade si perioade. adica sa nu profit de perioada asta ptr ca nu am pe cineva langa mine? e o perioada superba, profit de ea la maxim. ca altii se impiedica de aspectul asta, insemana ca sunt persoane destul de slabe.

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde ruth20 » Sâm Noi 22, 2008 12:22 am

nu e vorba de asta ci despre faptul ca atunci cand te atasezi, iubesti pe cine nu iti e indiferent lipsa lui.poti sa iesi cu altii, sa te dai peste cap ,dar lipsa de anumite momente cu acea persoana, te macina.
http://www.youtube.com/watch?v=miVb8kngaQU
ruth20
frappuccino

Mesajde dorina17 » Sâm Noi 22, 2008 12:26 am

eu recunosc( da numai pe 121) sunt cam slaba uneori

acum 4 ani as fi dat orice sa raman singura, acum cateva saptamani imi doream nespus pe cineva langa mine, in seara asta sunt confuza , si asta doar pentru ca n-am vrut sa concurez cu un meci de fotbal...
si totusi e un gol...fie ca-l umplem cu altceva sau nu :)
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde dargo » Sâm Noi 22, 2008 12:30 am

uite, eu cu mana pe inima afirm ca nu simt nevoia de nimeni acum. :) sunt doar eu cu mine. totul tine de obisnuinta si de modul in care iti "lucrezi" creierul. acum nu ne referim la persoane care tocmai s-au despartit de cineva si suspina dupa acea persoana, ne referim la oameni neutri din punct de vedere sentimental. intr-un moment de neutralitate din punct de vedere sentimental, omul are tendinta sa tanjeasca dupa prezenta cuiva langa el. de ce? bun, asta e legea naturii, dar trebuie sa fii constient ca sunt perioade si perioade. ce castigi ca traiesti permanent cu nostalgie in tine si sperand sa dai peste fat-frumos la colt de strada? si mai ales mental sa te consideri neimplinita pentru ca nu ai pe nimeni langa tine, adica un barbat?

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde dorina17 » Sâm Noi 22, 2008 12:38 am

nu e vorba de neimplinire ca n-ai un barbat langa tine si nici nu se termina lumea, si nici disperarea nu trebuie sa te domine, e vorba de un gol si-atat.
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde dargo » Sâm Noi 22, 2008 12:41 am

dorina17 scrie:nu e vorba de neimplinire ca n-ai un barbat langa tine si nici nu se termina lumea, si nici disperarea nu trebuie sa te domine, e vorba de un gol si-atat.
exista tendinta de a generaliza care se regaseste oriunde.

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde dorina17 » Sâm Noi 22, 2008 12:45 am

exista si tendinta de a victimiza...si de a pica pe capul unui prapadit, musai de a umple un gol...depinde acum.
Imagine
dorina17
blue eyes

Mesajde dargo » Sâm Noi 22, 2008 12:51 am

dorina17 scrie:exista si tendinta de a victimiza...si de a pica pe capul unui prapadit, musai de a umple un gol...depinde acum.
nu stiu, probabil vorbim din perspectiva unor persoane care sunt in etape diferite ale vietii si nu ma refer strict la varsta.

Imagine
dargo
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea