jurnalul meu...

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: jurnalul meu...

Mesajde ioana_darius.blaj » Dum Ian 15, 2012 2:48 am

ne bagam, o parte din mine chiar crede asta...o parte se impotriveste rau tare...dar mergem inainte :ymhug:
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde dragos6 » Dum Ian 15, 2012 12:04 pm

Busha scrie:m-am despartit de prietenul meu zilele trecute...

tu ai câştigat - el nu ştie ce-a pierdut!
viaţa merge înainte. :P
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde reyhan01 » Dum Ian 15, 2012 12:34 pm

dragos6 scrie:
Busha scrie:m-am despartit de prietenul meu zilele trecute...

tu ai câştigat - el nu ştie ce-a pierdut!
viaţa merge înainte. :P

sunt oameni in jurul nostru care nu mai corespund noilor capitole din viata noastra
evoluam si atunci ,se intampla ca oameni,lucruri,stiluri(de imbracaminte sau comportament,spre ex)sa nu mai corespunda cu omul care am devenit
se intampla sa simti ca vrei sa schimbi decorul,ca nu ti se mai potriveste
la timpuri noi,oameni noi!
capul sus,experienta ta de 4 ani te-a ajutat sa fii omul care esti acum,suntem suma tuturor experientelor de viata ...sa fii sanatoasa,nu conteaza unde ai ajuns sau unde te afli,ci incotro vrei sa mergi
pup fata :-*
reyhan01
irish coffee

Mesajde pitbully » Dum Ian 15, 2012 12:39 pm

rey scrie: nu conteaza unde ai ajuns sau unde te afli,ci incotro vrei sa mergi

:x ;)
idem :-D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Dum Ian 15, 2012 12:46 pm

viata e o continua provocare. in asta sta farmecul ei,in asta sta puterea noastra. ai devenit mult mai puternica decat acum un an si vei gasi de fiecare data drumul potrivit pentru tine. sa nu-ti para rau ca ai iubit,ca s-a terminat.e parte din viata ta.vei avea multe de strabatut de acum incolo.si vei gasi de fiecare data resurse sa te ridici,sa continui sau sa o iei de la capat! o viata searbada nu te-ar face fericita!
iti doresc fericire.o meriti din plin! :ymhug:
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Busha » Dum Ian 15, 2012 10:31 pm

multam pentru incurajari :ymhug:

da,el are mai mult de pierdut, sa fiu sincera...eu primesc cam ce imi doream: sa imi pun ordine in viata, sa ma deconectez putin de la ce e in jurul meu, macar din punctul asta de vedere... si de ce nu, o noua persoana, langa mine, cu care sa ...rezonez :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde Busha » Vin Mar 02, 2012 12:12 am

hey..

as vrea sa fie ultima data cand scriu in acest jurnal, respectiv pe acest forum.

ca sunt aici sau nu oamenii carora simt ca le-am facut rau, sau ca acestia din urma citesc acest randuri, vreau sa imi cer iertare pentru ce am zis, ce am facut, ce am zis ca fac si nu am facut.

va multumesc ca ati fost alaturi de mine, cand am avut nevoie, inca din 2006. ati fost ca o a2a familie pt mine, inca de pe vremea cand eram o pustoaica fara pic de experienta.

va doresc tot ce e mai bun, tot binele din lume si multa multa sanatate.
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde mira2010 » Vin Mar 02, 2012 12:45 am

ei, busha, sa ne doresti sanatate e ok, dar sa decizi sa nu mai scrii, parca este prea mult. hai sa zicem, iei o pauza daca vrei. nu e mai bine asa?
mira2010
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Vin Mar 02, 2012 9:32 am

Busha scrie:hey..

as vrea sa fie ultima data cand scriu in acest jurnal, respectiv pe acest forum.

ca sunt aici sau nu oamenii carora simt ca le-am facut rau, sau ca acestia din urma citesc acest randuri, vreau sa imi cer iertare pentru ce am zis, ce am facut, ce am zis ca fac si nu am facut.

va multumesc ca ati fost alaturi de mine, cand am avut nevoie, inca din 2006. ati fost ca o a2a familie pt mine, inca de pe vremea cand eram o pustoaica fara pic de experienta.

va doresc tot ce e mai bun, tot binele din lume si multa multa sanatate.

nu-mi place cum suna.....
mamitza_16
frappuccino

Mesajde ioana_darius.blaj » Vin Mar 02, 2012 10:27 am

Daca ti-ai cerut iertare si o primesti...atunci nu poti lua asa o hotarare. Mai poti reflecta asupra ei...si poti sa scrii, ca intotdeauna, ce s-a intamplat.
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde michi 73 » Vin Mar 02, 2012 10:47 am

Va doresc tot ce e mai bun, tot binele din lume si multa multa sanatate.

Doamne, Busha inseamna ca te-a suparat tare cineva. Treci peste, doar suntem o familie. Mai gandeste-te. Incet, incet forumul asta se destrama si pusesem toate suflet in el. Mie si acum imi lipseste Anena si sper ca intr-o zi sa se razgandeasca. Nu e frumos ce spun dar in viata mai faci si compromisuri. Ramai macar pentru fetele care te iubesc.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde emmahart » Vin Mar 02, 2012 11:05 am

Buna dimineata tuturor,

Continuati sa scrieti pe forum, ceea ce ganditi si simtiti dvs. conteaza; parerile celorlalti mai putin.

Pupici si o primavara cat mai frumoasa si plina de surprize va doresc tuturor. :flower:
emmahart
cafe-latte

Mesajde mamitza_16 » Vin Mar 02, 2012 11:34 am

si asa ne ...multumesti :-? ?

as vrea sa fie ultima data cand scriu in acest jurnal, respectiv pe acest forum........

ma simt ..."folositaaaa" ;;) ...
busha , acum fara gluma, ce s-a intamplat ? de ce asa radicala ? mai gandeste-te . te-am ajutat, asa cum spui ,si altadata, poate reusim si acum ...nu se poate sa nu gasesti printre noi si pe cineva care sa fie in stare sa-ti spuna o vorba buna , si poate chiar un sut ...bine si la timp plasat ;) , de ce nu ? iar daca te-ai suparat pe cineva, e in regula, se poate , ca tuturor ni se intampla ,dar dupa cum scrii tu , se pare ca te-ai suparat pe toata lumea. si asta e cam greu , nu-i asa ?!
mamitza_16
frappuccino

Mesajde florannce » Vin Mar 02, 2012 12:04 pm

Doooooooooooamne cat de familiara imi este fuga ta! Zici ca esti geamana mea comportamentala!
Asa ca ce sa zic de tine ca stiu cum era la mine 8-|
Eu am avut nevoie de un an de zile sa pot da ochii cu propriile mele randuri, scrise pe acest forum... sper ca tu sa ai nevoie de mult mai putin... acest forum si (poate) aceeasi oameni vor fi aici cand tu vei putea sa te intorci. :ymdaydream:
"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
florannce
mochaccino

Mesajde colipici » Vin Mar 02, 2012 12:18 pm

ma scoate din sarite de nu mai pot faptul ca oameni dragi,care chiar au ceva in cap si cu care poti discuta orice,la un moment dat aleg calea asta..iar altii,care se baga pe gat cu forta ..rezista si dau in continuare sfaturi si replici stupide..astia nu pleaca nici macar rugati.
busha,mai gandeste-te.
floris, tu esti un om complex si ai simtul ridicolului..stii cand sa plusezi si cand nu.si,mai ales stii cand sa te opresti.iar temeri despre cum au fost/scris/ erau in perioadele de maxima vulnerabilitate,doar oamenii sensibili si cu prea mult bun simt le au..
orice alege busha,ma bucur ca am cunoscut-o.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Povestea mea