jurnalul meu...
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: jurnalul meu...
[...]Doamne….atat “aer” curat in inima mea nu a fost niciodata…[...]

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
busha, ii doresc drum bun mamei tale, sa calatoreasca fara probleme si timpul sa treaca repede, sa fiti din nou impreuna. iar tu, sa nu te lasi prada tristetii, ajuta-ti familia cat poti si sprijiniti-va unii pe altii.
multa sanatate, putere si intelegere pentru intreaga ta familie!
si la intoarcere, sa o astepti cu un buchetel de branduse!

multa sanatate, putere si intelegere pentru intreaga ta familie!
si la intoarcere, sa o astepti cu un buchetel de branduse!

- mira2010
- frappuccino
alexandra , o sa vezi ca acus' trece! mami tau e viteaza
, si tu trebuie sa fii la fel , fiindca e musai ! nu-ti faci nici un bine fiind trista ...mai mult decat e necesar si firesc, ca oricine ar fi .asa ca ...toate panzele sus, 6 luni trec repede cand esti pozitiv.
uite pentru ea de la mine :

(poti sa culegi si tu cateva, ca esti fata ei, si te cunosc
)
, si tu trebuie sa fii la fel , fiindca e musai ! nu-ti faci nici un bine fiind trista ...mai mult decat e necesar si firesc, ca oricine ar fi .asa ca ...toate panzele sus, 6 luni trec repede cand esti pozitiv.uite pentru ea de la mine :

(poti sa culegi si tu cateva, ca esti fata ei, si te cunosc
)- mamitza_16
- frappuccino
multumesc frumos pentru urari
ce-i drept, zilele astea nici nu prea am fost activa pe forum. am asa, o stare de sictir...sunt pusa pe pilot automat in momentul de fata, parca nici nu gandesc ce fac, si ma aprind destul de repede daca cineva ma deranjeaza din "linistea" mea.
mama a plecat aseara. m-am ofticat ca a stat mai mult cu fratiorul meu, care are 11 ani. el nici nu a realizat ca mama se intoarce d-abia in octombrie...iar eu...numai eu stiu ce e in sufletul meu...nici tatalui meu nu ii pasa foarte mult. la o adica, ea e o straina pentru el, nu e nici o ruda, nu? plus ca de ceva vreme nu se prea mai suportau unul pe altul, deci plecarea maicamii a fost buna pentru amandoi.
nu am plans, chiar deloc. ma afecteaza, sunt "in tacere", cum obisnuieste night sa zica...
ce-i drept, zilele astea nici nu prea am fost activa pe forum. am asa, o stare de sictir...sunt pusa pe pilot automat in momentul de fata, parca nici nu gandesc ce fac, si ma aprind destul de repede daca cineva ma deranjeaza din "linistea" mea.
mama a plecat aseara. m-am ofticat ca a stat mai mult cu fratiorul meu, care are 11 ani. el nici nu a realizat ca mama se intoarce d-abia in octombrie...iar eu...numai eu stiu ce e in sufletul meu...nici tatalui meu nu ii pasa foarte mult. la o adica, ea e o straina pentru el, nu e nici o ruda, nu? plus ca de ceva vreme nu se prea mai suportau unul pe altul, deci plecarea maicamii a fost buna pentru amandoi.
nu am plans, chiar deloc. ma afecteaza, sunt "in tacere", cum obisnuieste night sa zica...

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
busha, cand crestem incep sa ne deranjeze manifestarile de afectiune din partea parintilor si incercam sa le punem capat (avantaj fratiorul, inca la o varsta frageda), dar in sufletul nostru avem nevoie de ele pana la sfarsit. trebuie sa inlocuim ceea ce nu mai primim cu ceea ce putem oferi. vei avea parte de dragoste si multumire de la fratele tau.
- mira2010
- frappuccino
mira, mai e ceva ceva pana creste fratiorul meu si ajunge la un oarecare "grad" de maturitate. in plus, cam are caracterul mamei mele: nu prea arata ca iubeste 

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Busha scrie:mira, mai e ceva ceva pana creste fratiorul meu si ajunge la un oarecare "grad" de maturitate. in plus, cam are caracterul mamei mele: nu prea arata ca iubeste
dar asta nu inseamna ca este asa

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
normal
neata, dia

neata, dia

-

Busha - irish coffee
si cum v-ati organizat? ca tu nu stai tare bine cu timpul liber
- mira2010
- frappuccino
In principiu, ar trebui sa ma duc de 2 ori pe saptamana, dupa ce ies de la serviciu, lucru care e putin cam...nasol, pt ca eu am program zilnic intre 8 dimi si 17-18 seara + ca am de 3 ori pe saptamana ore la master de la 19.00 la 21.00
e bine ca tata stie sa gateasca si il duce el pe cel mic la scoala.
-

Busha - irish coffee
bunicii nu merg pe la ei? sau ar putea sa il mai ia dupa-masa pe fratele tau
- mira2010
- frappuccino
bunicul meu a suferit un perinfarct acum cateva luni, are aproape 77 ani, iar bunica are si ea 71 de ani. distanta dintre cele 2 zone (in care stau parintii si in care stau bunicii) e cam de o ora 

-

Busha - irish coffee
multa sanatate bunicilor! se pare ca tu si tatal tau sunteti de baza...
trebuie sa iti faci timp sa mai stai de vorba cu ala micu', el va avea nevoie. nu iti va fi usor, dar va trece si asta. bine ca se descurca cu masa!
trebuie sa iti faci timp sa mai stai de vorba cu ala micu', el va avea nevoie. nu iti va fi usor, dar va trece si asta. bine ca se descurca cu masa!
- mira2010
- frappuccino
Busha scrie:In principiu, ar trebui sa ma duc de 2 ori pe saptamana, dupa ce ies de la serviciu, lucru care e putin cam...nasol, pt ca eu am program zilnic intre 8 dimi si 17-18 seara + ca am de 3 ori pe saptamana ore la master de la 19.00 la 21.00![]()
Da, in principiu, dar de ce sa neglijezi masteratul cand atat acasa la parinti cat si la bunici lucrurile se solutioneaza si fara sa-ti dai peste cap programul? Ai noroc, mare noroc ca tata e gospodar si poate prelua ce facea mama. Pariez ca va fi si mandru daca va reusi s-o inlocuiasca.Cu cel mic daca n-ai timp sa-l vezi, da-i zilnic telefon ca sa nu simta prea mult dorul mamei. Cat despre batrani, bine ca inca se descurca singuri, ar fi un efort pentru ei sa vada de cel mic. Stiu ca e frumos ca in familie sa fie solidaritate dar asta in situatiile critice sau fara iesire, altfel se ajunge la substantivul " povara". Fie-mea l-a invitat pe Rila sa stea la ei cat sunt in spital. Nici vorba. Ei sunt plecati toata ziua, ginerele are garzi, ea tot timpul e pe la congrese, ar fi mult mai singur decat acasa. Pentru ca are mainile legate si cred ca nu stie unde e aragazul ( vai ce rea sunt, stie, dar nu-l aprinde) azi am gatit pe doua saptamani, am pus la caserole pe care am scris ce contin si direct la congelator.Ce atata complicatie, sa vina cu sufertasul, sa se duca? Cum se simte bine si si-a reluat drumurile are sa ma viziteze zilnic la spital care e la 200 m de casa. Copiii au fost foarte prezenti la embolia lui, au vorbit cu doctorii, l-au vizitat dar cum situatia e sub control, sa-si vada de drumul lor.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
mira2010 scrie:multa sanatate bunicilor! se pare ca tu si tatal tau sunteti de baza...
mira, nu am cum sa stau cu ala micu' mai mult, imi este imposibil.
tanti michi,ce sa zic? tata imi spune in ultimele zile ceva de genul "alexandra, asta e crucea mea si a mamei tale, in nici un caz a ta"...il sun pe tata dar si pe cel mic in fiecare zi. o sa ma duc la ei saptamanal, insa in acelasi timp trebuie sa ma duc si o zi pe saptamana la bunici, in acelasi timp trebuie sa fiu odihnita ca sa fac fata cu brio servicului si masterului, in acelasi timp locuiesc cu prietenul meu, am o viata cu el, in acelasi timp am o viata sociala de trait (pe care nu o mai traiesc de cel putin 2 ani asa cum ar trebui la varsta mea....).
-

Busha - irish coffee