lumini si umbre

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: lumini si umbre

Mesajde dargo » Vin Ian 20, 2012 1:22 pm

e un pamflet :-D
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Ian 23, 2012 12:33 pm

zilele trecute am fost la sor'mea si am ramas sa dorm la ea.am stat mai mult de vorba, asa cum n-o mai facusem de mult timp..si mi-era dor,e sora mea,sangele meu, tin enorm la ea si sufar cand ii este greu..
ma uitam la ea si ma gandeam cat de metamorfozata e acum.dintr-o femeie complexata si timorata dupa ani lungi petrecuti alaturi de primul sot,am regasit o alta femeie.o femeie care stie ce vrea,care stie sa rada cu tot sufletul,o femeie deschisa si senina, o femeie care stie sa se bucure de orice nimic..fara teama! o femeie careia nu-i este frica sa se uite peste umar..
am mai spus:nicio casnicie nu seamana cu alta. nu poti fi fericit cu ce are altul,daca asta nu te implineste pe tine personal. nu poti aplica tot ce citesti in reviste sau in sfaturile date in fuga la o cafea sau la un salon de specialitate. pentru ca daca lungimea aia de unda e defecta,daca simti ca cel langa care ar trebui sa vibrezi si sa te completezi nu-i omul potrivit pentru tine,daca simti ca omul ala de fapt te considera un apendice pretios doar pentru a-i mangaia ego-ul si bucataria ...pentru ce sa mai ramai? pentru ratele din banca si un apartament in comun? sau pentru un copil betesugit sufleteste in prezenta unor parinti care pur si simplu nu mai au nimic de impartit? copiii sunt cei mai buni judecatori,ei vad ceea ce noi nu vrem sa acceptam,ei simt ceea ce nu mai e..la noi e inertie,la ei..simt!
de ce spun toate astea? pentru ca sora mea,acum 4 ani a avut puterea sa se rupa,fara a se mai vedea vinovata ea insasi pentru tot ce nu mergea in casnicia ei.a reusit sa vada singura,fara influiente...ceea ce nu merge.nu doar din vina lui..ci,la un moment dat se creeaza ,daca pot sa-i zic asa,un soi de complicitate.adica nu-ti convine viata, dar o accepti.si,pentru ce?
tata,tip de moda veche,a fost primul inversunat:"un divort,in familia noastra? ce vor spune neamurile,fratii si surorile mele?" asta era mai important in momentul ala pentru el..replica lumii. am reusit sa discutam cu el,fara a-i detalia in amanunt vanataile sufletesti si fizice prin care trecea sora mea.acum..dupa 4 ani,e fericit pentru ea.
s-a rupt.i-a fost foarte greu.sa traiesti cu un om atatia ani si s-o rupi dintr-o data,nu e chiar simplu... dar sutul ti-l da faptul ca, fara sa vrei,auzi in minte toate cuvintele si vezi toate gesturile care n-ar trebui sa aiba loc intre doi oameni care ar trebui macar sa se respecte....chiar daca nu se mai iubesc..acumulare de frustrari si neputinta la un loc.
a intalnit un om care i-a redat pofta de viata atrofiata si stalcita dureros de cel dinainte,cel care trebuia s-o pretuiasca si s-o iubeasca,asa cum a iubit si ea. a intalnit un om care o respecta, o iubeste fara sa-i ceara garantii.a intalnit un om care,doar privind-o, iti dai seama cat inseamna pentru ea.
e o alta sansa. o alta viata. asa ca a multor doamne dragi de aici ,care au avut puterea de a vrea,cu adevarat,sa fie fericite!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Ian 23, 2012 12:46 pm

mama michi, uneori, fara sa ne dam seama,e nevoie ca sa ne uitam in jur pentru a ne da seama cat de fericiti suntem! eu am crezut o vreme ca daca sunt iubita, e suficient. a fost pur egoism din partea mea,o recunosc deschis..pentru ca trebuie sa recunosc ca am cam fost rasfatata de soarta. vazand ce e in jur si ceea ce traiesc oamenii dragi mie,am deschis mai tare ochii.si am inceput sa spun mai des:te iubesc!...cu toate ca eu credeam ca e suficient ca arat asta.gresit.avem nevoie si de vorbe!
colipici
frappuccino

Mesajde Adriana » Lun Ian 23, 2012 5:20 pm

Hai sa te pup ca ai scris tare frumos ! :)
Adriana
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Ian 23, 2012 9:19 pm

colipici scrie:mama michi, uneori, fara sa ne dam seama,e nevoie ca sa ne uitam in jur pentru a ne da seama cat de fericiti suntem! am inceput sa spun mai des:te iubesc!...cu toate ca eu credeam ca e suficient ca arat asta.am gresit.avem nevoie si de vorbe!

Vorbele sunt necesare in etapa exuberanta a vietii. Mai tarziu conteaza gesturile, grija, devotamentul si... intelegerea din ochi. De abia dupa ani multi de convietuire, partenerii formeaza un tot traind unul prin celalalt fara a renunta la personalitatea proprie.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde pitbully » Lun Ian 23, 2012 9:44 pm

coli scrie:avem nevoie si de vorbe!

fugi la băse :-D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Ian 23, 2012 11:18 pm

pitbully scrie:

:D
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Ian 23, 2012 11:19 pm

michi 73 scrie:
colipici scrie:mama michi, uneori, fara sa ne dam seama,e nevoie ca sa ne uitam in jur pentru a ne da seama cat de fericiti suntem! am inceput sa spun mai des:te iubesc!...cu toate ca eu credeam ca e suficient ca arat asta.am gresit.avem nevoie si de vorbe!

Vorbele sunt necesare in etapa exuberanta a vietii. Mai tarziu conteaza gesturile, grija, devotamentul si... intelegerea din ochi. De abia dupa ani multi de convietuire, partenerii formeaza un tot traind unul prin celalalt fara a renunta la personalitatea proprie.

eu cred ca la noi a fost invers. nu ne-am spus prea multe vorbe nici la inceput. acum, eu cel putin, simt nevoia s-o fac.
colipici
frappuccino

Mesajde pitbully » Mar Ian 24, 2012 1:11 am

daca simti, fa-o :x :-*
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mar Ian 24, 2012 1:14 am

pitbully scrie:

:D
Absent. :twisted:
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino