lumini si umbre
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
lumini si umbre
nu e neaparat...o poveste. mi-ar placea ca aici sa fie un loc in care sa ma refugiez,din cand in cand...
am voie?
am voie?
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Re: lumini si umbre
Siugur ca ai voie, e un spatiu virtual proprietate privata. Depinde ce vrei. Refugiul inseamna tacere ori eu cred ca, la fel ca si ceilalti simti nevoia unei confesiuni sau macar a unei comunicari. Multe dintre noi au avut curajul sa-si povestesca viata sau o particica din ea cu " lumini si umbre". Altfel, daca si aici nu am avea curajul sa fim noi insine, la ce ar mai folosi?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
eu zic, ca nu pe noi trebuie sa ne intrebi daca ai voie...
de fapt, ne-ai intrebat dupa ce ai facut-o deja. e dreptul tau... si eu promit ca nu o sa te deranjez !
mai ales ca titlul, e destul de optimist. "lumini si umbre" suna mult mai bine decat "lumini si intuneric"... !!! poate exista pe forum si o posibilitate sa pui la "usa"

gata.... am plecat !

de fapt, ne-ai intrebat dupa ce ai facut-o deja. e dreptul tau... si eu promit ca nu o sa te deranjez !
mai ales ca titlul, e destul de optimist. "lumini si umbre" suna mult mai bine decat "lumini si intuneric"... !!! poate exista pe forum si o posibilitate sa pui la "usa"
gata.... am plecat !

-

barboneli - frappuccino
barbo,ti-o iei.da’ tare de tot! chiar daca este un jurnal, oricine poate comenta! pana la urma e un forum public. asa ca,dragule,esti oricand binevenit!
doamna michi,
multumesc de incurajari…cu toate ca initial nu mi se parea mare lucru sa ai aici un locsor al tau, ei iata ca acu ma simt ca un copil mic care s-a pierdut de fusta mamei .
de cateva zile ma incearca o stare de melancolie blegoasa…o stare de lasa-ma sa te las cum de putine ori m-au incearcat pana acum..poate ca ultimele luni la job si-au spus cuvantul, sau, poate ca, asa cum i se intampla oricui, ajungi la un moment dat sa-ti pui anumite intrebari. o fi vremea bilantului? e un timp anume pentru asa ceva?
doamna michi,
multumesc de incurajari…cu toate ca initial nu mi se parea mare lucru sa ai aici un locsor al tau, ei iata ca acu ma simt ca un copil mic care s-a pierdut de fusta mamei .de cateva zile ma incearca o stare de melancolie blegoasa…o stare de lasa-ma sa te las cum de putine ori m-au incearcat pana acum..poate ca ultimele luni la job si-au spus cuvantul, sau, poate ca, asa cum i se intampla oricui, ajungi la un moment dat sa-ti pui anumite intrebari. o fi vremea bilantului? e un timp anume pentru asa ceva?
-

colipici - frappuccino
colipici scrie:barbo,ti-o iei.da’ tare de tot! chiar daca este un jurnal, oricine poate comenta! pana la urma e un forum public. asa ca,dragule,esti oricand binevenit!
doamna michi,multumesc de incurajari…cu toate ca initial nu mi se parea mare lucru sa ai aici un locsor al tau, ei iata ca acu ma simt ca un copil mic care s-a pierdut de fusta mamei .
de cateva zile ma incearca o stare de melancolie blegoasa…o stare de lasa-ma sa te las cum de putine ori m-au incearcat pana acum..poate ca ultimele luni la job si-au spus cuvantul, sau, poate ca, asa cum i se intampla oricui, ajungi la un moment dat sa-ti pui anumite intrebari. o fi vremea bilantului? e un timp anume pentru asa ceva?
ok... atunci vin' la tata !
pentru bilant, nu e un timp anume.... ca la contabilitate. acolo ti se impune cand sa-l faci, aici il faci cand simti nevoia.... !
si dupa aia... tragi apa si o perioada te simti bine. asa se intampla oricui, cum bine sashi ! si nu te speria de umbre... ele sunt intodeauna unde e lumina ! ca fara lumina... nu e umbre ! 
-

barboneli - frappuccino
nu-i vorba de momentul ala de cumpana sau o perioada neagra. e doar o stare pe care nu stiu cum as defini-o exact. e ca si cum o soapta iti trece pe langa ureche si nu stii cum sa-i deslusesti sensul.
mi-am trimis gasca la voltaj. e mare concert la casa de cultura, aproape de unde stau eu. aud super de aici,cu geamul deschis. n-am avut chef sa ma duc,cu toate ca in alte conditii as fi spart usa sa fiu prima care chiuie, canta si danseaza.
vreau sa vegetez. azi,maine. .. asa simt acum.
mi-am trimis gasca la voltaj. e mare concert la casa de cultura, aproape de unde stau eu. aud super de aici,cu geamul deschis. n-am avut chef sa ma duc,cu toate ca in alte conditii as fi spart usa sa fiu prima care chiuie, canta si danseaza.
vreau sa vegetez. azi,maine. .. asa simt acum.
-

colipici - frappuccino
ok....vegeteaza, nu-i problema asta
e cumva vorba de rutina?
e cumva vorba de rutina?

- magda_m
- espresso
magda_m scrie:ok....vegeteaza, nu-i problema asta
e cumva vorba de rutina?
nu-s omul rutinelor. iar daca vrei sa ma omori fara urme, pune-masa fac acelasi lucru in fiecare zi. efect garantat!

nimic nu ma inspaimanta mai mult decat sa stiu exact ce voi face maine...sau saptamana viitoare...
-

colipici - frappuccino
prea 'matematica'?
- magda_m
- espresso
Eu am impresia ca ne-ar prinde bine tuturor pauze de reflectie programate strict. Asa poate ne-am acorda ragazul necesar de-a ne analiza, de-a ne sedimenta niste notiuni, cunostinte si sentimente. Am evita asa perioade de stres emotional, de nelinisti si crize.
E gandul meu de-acum. Asa ca frumoaso stai si cugeta la ce vrei tu, gaseste raspunsurile, fa ordine si apoi iesi iar senina inchizand usa in urma problemelor!
La noi sunt zilele Ramnicului, au mai inventat un we de betiveala si comert ambulant, ambuteiaje si tiganie. De cand ma stiu zilele orasului sunt pe 29 iulie, de ziua imnului.
Si la asa sarbatoare serioasa canta pe stadion Compact, Directia5, Lavinia si mai sunt dar atat am apucat sa citesc pe afise. Zau ca nu mai am puterea de-a ma calca pe picioare, de-a da din coate, de-a inghiti metri cubi de fum de mici si de-a-mi sparge timpanele cu decibeli distorsionati.
Mi-a prins mai bine nechezatul cailor (iapa vecina este in calduri si da de veste), latratul cutzilor, ciripitul vrabiilor ce-au cuib in podul casei, orataniile vecinilor si muzica ambientala ascultata din masina. Si aerul curat si compania prietenilor.
Am deraiat de la subiect? Poate! Dar m-am deconectat si mi-am asezat niste ganduri si azi!
E gandul meu de-acum. Asa ca frumoaso stai si cugeta la ce vrei tu, gaseste raspunsurile, fa ordine si apoi iesi iar senina inchizand usa in urma problemelor!
La noi sunt zilele Ramnicului, au mai inventat un we de betiveala si comert ambulant, ambuteiaje si tiganie. De cand ma stiu zilele orasului sunt pe 29 iulie, de ziua imnului.
Si la asa sarbatoare serioasa canta pe stadion Compact, Directia5, Lavinia si mai sunt dar atat am apucat sa citesc pe afise. Zau ca nu mai am puterea de-a ma calca pe picioare, de-a da din coate, de-a inghiti metri cubi de fum de mici si de-a-mi sparge timpanele cu decibeli distorsionati.
Mi-a prins mai bine nechezatul cailor (iapa vecina este in calduri si da de veste), latratul cutzilor, ciripitul vrabiilor ce-au cuib in podul casei, orataniile vecinilor si muzica ambientala ascultata din masina. Si aerul curat si compania prietenilor.
Am deraiat de la subiect? Poate! Dar m-am deconectat si mi-am asezat niste ganduri si azi!

viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
nu ai deraiat de la subiect, ci i-ai dat niste idei....
- magda_m
- espresso
kari, si mie imi plac iesirile in aer liber.altfel te deconectezi,altfel iti incarci bateriile.chiar daca ajungi acasa stoarsa, macar e oboseala aia placuta!
si imi place sa-mi intalnesc prietenii,sa-mi fac timp sa-i ascult,sa mai dam intr-un dezmat din cand in cand!
tare mult imi place cum scrii!
magda,
n-am niciun motiv aparent pentru starea mea de azi.poate subconstienul stie el ce stie si vorba karinei, uneori e bine sa luam o pauza si sa punem lucrurile cap la cap..
si imi place sa-mi intalnesc prietenii,sa-mi fac timp sa-i ascult,sa mai dam intr-un dezmat din cand in cand!
tare mult imi place cum scrii!
magda,
n-am niciun motiv aparent pentru starea mea de azi.poate subconstienul stie el ce stie si vorba karinei, uneori e bine sa luam o pauza si sa punem lucrurile cap la cap..

Ultima oară modificat de colipici pe Dum Mai 22, 2011 12:19 am, modificat 1 dată în total.
-

colipici - frappuccino
nu putem controla viitorul, nu putem schimba trecutul, conteaza momentul de fata sa fie bun 

- magda_m
- espresso
ok ! "taci si sapa"... cum spune proverbul ala mexican... sapa si vei gasi ! azi un pic, maine un pic... si cand te saturi de un pic.... mai cumperi un pic si incet incet de pui la punct ! curgi cu curentul vietii.... dar fara grija ca dai de vre-o piatra mai mare. ai destule vanatai de la cele dinainte... ! de fapt, eu habar nu am ce caut aici.... vad ca te descurci singura..... !

-

barboneli - frappuccino
se descurca, cu siguranta...
are nevoie de ceva ( sa injure, sa vorbeasca tare, sa....sa...
)
are nevoie de ceva ( sa injure, sa vorbeasca tare, sa....sa...
)- magda_m
- espresso