m-am indragostit de cine nu trebuia
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
m-am indragostit de cine nu trebuia
buna sunt alexandra..sa va spun in mare povestea mea..am 32 de ani am fost casatorita am divortat ptr ca ma insela sotul..ne-am reimpacat dupa o vreme dar din pacate aceeasi poveste nu se putea abtine vesnic intre noi era cineva...anul acesta in februarie am hotarat sa ma despart definitiv de el si sa incep o viata noua...imi era foarte greu sa o iau de la capat ptr ca sunt intr-o tara straina si in afara de 2-3 prieteni nu am pe nimeni...la sfarsitul luni februarie am cunoscut un barbat prin intermediul unui prieten, la inceput am crezut ca vrea sa ma ajute sa depasesc momentul cu sfaturi, ma ajutat sa ma mut,etc...toate bune...dar in scurt timp iam devenit iubita nu e rau in asta.... dar e insurat de 20 de ani are si un copil mare....dragoste mare intre noi, iubire ca in filme...de 2 saptamani a aflat sotia lui ca este cu mine si el ia recunoscut ca are o relatie cu cineva de 2 luni,normal ca in orice casnicie certuri,scandalui..ok mi-a spus ca se desparte de ea ca nu mai suporta sa o auda sa saturat de certuri si ca el ma iubeste foarte mult...ok am stat de vorba cu el si l-am rugat sa mai incerce sa stea de vorba cu ea si sa se impace..toate bune sau impacat dar zi de zi il toaca cu telefoane, zi de zi ii aminteste de mine, noi practic nu ne-am despartit dar nu ne-am mai intalnit o perioada ca sa nu mai aiba motive de cearta cu sotia lui, nu mai iasa nici cu baietii la bere cumintel in casa dar scandalurile tot sunt...vreau sa va intreb crede-ti ca aceea femeie va mai sta cu el...sau el va mai suporta mult certurile astea ....eu nu vreau sa se desparta si eu am trecut prin asta si am divortat...
- pisoipink
- cafe-latte
Re: m-am indragostit de cine nu trebuia
pisoipink scrie:....eu nu vreau sa se desparta si eu am trecut prin asta si am divortat...
dar tu de fapt, ce vrei?
- alinuta
- frappuccino
sa mor de nu esti tare
deci stii cum esti tu?ca in proverbul ala ''cine sapa groapa altuia cade in ea''.
sa recapitulam:tu ai fost casatorita si sotul tau tea inselat tot timpul nu?banuiesc k ai suferit k ai plans bla bla bla...pai mai fata mea atunci tu de ce provoci altuia aceleasi neplaceri prin care ai trecut?de ce ii distrugi casnicia altuia?de ce nu il lasi in pace pe om?acum sa fim seriosi tu invoci faptul k sotia lui il toaca cu telefoane si reprosuri dar ma intreb tu cand ai fost in situatia ei ce ai facut?nu iai reprosat nimik?l-ai lasat asa sa isi fdaca de cap?nu prea cred gandestete k ai fost in situatia ei gandestete ca () casnicia ta a fost distrusa din cauza unei amante amanta care acum ai devenit tu in alta casnicie.daca ai constiinta eu zic sa il lasi in pace si sa iti cauti ALTU SINGUR ca slava Domnlului chiar daca statisticile arata k sunt de 3 ori mai putini barbati in lume decat femei sunt o gramada care sunt singuri.nu vreau sa te simti jignita dar pt mine oamenii care intervin in alte casnicii si mai rau ii despart sunt niste nimicuri.tu ar trebui sa stii mai bine decat altii pt ca asta a fost exact cum spui povestea vietii tale daca tie nu tia placut si tia cauzat suferinta alta sau altele care au intervenit in relatia ta atunci stai fata mea linistita la locul tau.
sper sa iti fi fost de ajutor sfatul meu si poate te lumineaza intrun fel sau altul.succes
sa recapitulam:tu ai fost casatorita si sotul tau tea inselat tot timpul nu?banuiesc k ai suferit k ai plans bla bla bla...pai mai fata mea atunci tu de ce provoci altuia aceleasi neplaceri prin care ai trecut?de ce ii distrugi casnicia altuia?de ce nu il lasi in pace pe om?acum sa fim seriosi tu invoci faptul k sotia lui il toaca cu telefoane si reprosuri dar ma intreb tu cand ai fost in situatia ei ce ai facut?nu iai reprosat nimik?l-ai lasat asa sa isi fdaca de cap?nu prea cred gandestete k ai fost in situatia ei gandestete ca () casnicia ta a fost distrusa din cauza unei amante amanta care acum ai devenit tu in alta casnicie.daca ai constiinta eu zic sa il lasi in pace si sa iti cauti ALTU SINGUR ca slava Domnlului chiar daca statisticile arata k sunt de 3 ori mai putini barbati in lume decat femei sunt o gramada care sunt singuri.nu vreau sa te simti jignita dar pt mine oamenii care intervin in alte casnicii si mai rau ii despart sunt niste nimicuri.tu ar trebui sa stii mai bine decat altii pt ca asta a fost exact cum spui povestea vietii tale daca tie nu tia placut si tia cauzat suferinta alta sau altele care au intervenit in relatia ta atunci stai fata mea linistita la locul tau.
sper sa iti fi fost de ajutor sfatul meu si poate te lumineaza intrun fel sau altul.succes
- leo_leutzu
- cafe-latte
3 mesaje
• Pagina 1 din 1