Chef de barfa...la o pipa si-un cavei....
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: Chef de barfa...la o pipa si-un cavei....
Nu e nerv...e o concluzie..............
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
http://www.youtube.com/watch?v=GrpSjXo6ah0
We'll do it all
Everything
On our own
We don't need
Anything
Or anyone
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?
I don't quite know
How to say
How I feel
Those three words
Are said too much
They're not enough
If I lay here
If I just lay here
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life
Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
To remind me
To find my own
If I lay here
If I just lay here
Forget what we’re told
Before we get too old
All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?................................
We'll do it all
Everything
On our own
We don't need
Anything
Or anyone
If I lay here
If I just lay here
I don't quite know
How to say
How I feel
Those three words
Are said too much
They're not enough
If I lay here
If I just lay here
Forget what we're told
Before we get too old
Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
To remind me
To find my own
If I lay here
If I just lay here
Forget what we’re told
Before we get too old
All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?................................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Am mai spus ca mnealui cand se enrveaza e bine sa-i stai departe.
Acum e si mai nervos.
Am spus ca am muncitori in fata nasului pt ca refac fatada.
Eh, fatada asta, cu spalat caramizile (magnificele caramizi care se afla pe fatada blocului), cu vopsit peretele care nu are caramizi (ca aici e ca la tigani, fasii de caramizi, alternate cu fasii de un fel de tencuiala alba cu pietricele de marmura, sau de ràu, naiba stie ce fel is), plus refacut tencuiala pe unde nu-i, plus repavimentat balcoanele, se ajunse la o cifra (doar si asta trebuie targuita....e capitalism nu?, cerere si oferta, cat ceri?.... atata iti dau, nu vrei? ma duc la altul). de 70.000 E.
Plus (asta n-am inteles-o niciodata, de ce trebuie sa asigur eu asta, ca doar schelele is ale tale, tu trebuie sa asiguri siguranta locatarilor, nu locatarii sa si-o asigure) antifurt pe schele (vezi, Doamne sa nu urce nimeni) 2.000, plus alte bazaconii, se ajunse (sa stam laaaaaaargi..............) la maxim 85-90.000 E. Maximum maximorum.
Acuma (adica vineri seara, sa nu ai timp nici sa te pisi) primesc locatarii scrisorelele cu cifra de platit lunar (care, intre paranteze fie spus, aia s-a stabilit a se plati, in rate lunare, la un an dupa terminarea lucrarilor), si mnealui se trezeste cu 1500 E lunar de platit. Adica, cifra totala e de 160.000 E.
Mnealui ca sta in juma' de casa, daca ar fi stat in toata casa, cum era initial apartamentul, ar fi avut de platit 3600-4000 E (depinde de M2).
S-a gasit una, o locatara, sa-i spuna lui mnealui ca...
...eu lucrez la comune, si nu se pot opri lucrarile asa cum vrei tu...
...ah, nu? vrei sa vezi cum se opresc? ma duc la un judecator de pace, ii arat intelegerea facuta, si ii arat cifra totala, de platit peste 3 zile, sa vedem ce zice. stii ce o sa faca? o sa opreasca lucrarile seduta stante (n.t. pe moment), si o sa cheme guardia di finanza, sa-i faca control...
...ah, pai atunci, poate ca asa se pot opri...
...ah...
Seful lucrarilor, fiul lui Carlo, batranelul de care avui grija pt catva timp, pana il baga fiu-sau la azil, nu e de gasit.
Administratorul, pe care il cauta moartea pe acasa...si el face pe administratorul....nu e de gasit.
Deci, vrei sa rezolvi problema, sa afli raspunsuri la intrebari...si nu ai cu cine sa vb, manteleji matale?
De la 70.000............la 160.000.............
No comment, ce dracu ai mai putea comenta?
P.S. sa va mai spun ca balcoanele costa, in total, 2000 E? 7 M2. Pai am pus noi piatra naturala, cal. I, la 35 E/M2, si tot nu am ajuns la cifra asta.
Plus....placile astea, trebuiau puse peste.........placile deja existente...cu ceva lipici.......Treaba de carpaci.
Mah, daca reusesc sa-mi cumpar casa...da' nu angajez firma italiana sa-mi faca treabaaaaaa, nici sa ma plateasca ei pe mine. Si de stiu ca platesc dublu, pt o echipa de peste deal, de la oseni, dar nu angajez, frate, italieni.
Auzi tu...sa puna placa de gresie peste.........placa existenta.......
Acum e si mai nervos.
Am spus ca am muncitori in fata nasului pt ca refac fatada.
Eh, fatada asta, cu spalat caramizile (magnificele caramizi care se afla pe fatada blocului), cu vopsit peretele care nu are caramizi (ca aici e ca la tigani, fasii de caramizi, alternate cu fasii de un fel de tencuiala alba cu pietricele de marmura, sau de ràu, naiba stie ce fel is), plus refacut tencuiala pe unde nu-i, plus repavimentat balcoanele, se ajunse la o cifra (doar si asta trebuie targuita....e capitalism nu?, cerere si oferta, cat ceri?.... atata iti dau, nu vrei? ma duc la altul). de 70.000 E.
Plus (asta n-am inteles-o niciodata, de ce trebuie sa asigur eu asta, ca doar schelele is ale tale, tu trebuie sa asiguri siguranta locatarilor, nu locatarii sa si-o asigure) antifurt pe schele (vezi, Doamne sa nu urce nimeni) 2.000, plus alte bazaconii, se ajunse (sa stam laaaaaaargi..............) la maxim 85-90.000 E. Maximum maximorum.
Acuma (adica vineri seara, sa nu ai timp nici sa te pisi) primesc locatarii scrisorelele cu cifra de platit lunar (care, intre paranteze fie spus, aia s-a stabilit a se plati, in rate lunare, la un an dupa terminarea lucrarilor), si mnealui se trezeste cu 1500 E lunar de platit. Adica, cifra totala e de 160.000 E.
Mnealui ca sta in juma' de casa, daca ar fi stat in toata casa, cum era initial apartamentul, ar fi avut de platit 3600-4000 E (depinde de M2).
S-a gasit una, o locatara, sa-i spuna lui mnealui ca...
...eu lucrez la comune, si nu se pot opri lucrarile asa cum vrei tu...
...ah, nu? vrei sa vezi cum se opresc? ma duc la un judecator de pace, ii arat intelegerea facuta, si ii arat cifra totala, de platit peste 3 zile, sa vedem ce zice. stii ce o sa faca? o sa opreasca lucrarile seduta stante (n.t. pe moment), si o sa cheme guardia di finanza, sa-i faca control...
...ah, pai atunci, poate ca asa se pot opri...
...ah...
Seful lucrarilor, fiul lui Carlo, batranelul de care avui grija pt catva timp, pana il baga fiu-sau la azil, nu e de gasit.
Administratorul, pe care il cauta moartea pe acasa...si el face pe administratorul....nu e de gasit.
Deci, vrei sa rezolvi problema, sa afli raspunsuri la intrebari...si nu ai cu cine sa vb, manteleji matale?
De la 70.000............la 160.000.............
No comment, ce dracu ai mai putea comenta?
P.S. sa va mai spun ca balcoanele costa, in total, 2000 E? 7 M2. Pai am pus noi piatra naturala, cal. I, la 35 E/M2, si tot nu am ajuns la cifra asta.
Plus....placile astea, trebuiau puse peste.........placile deja existente...cu ceva lipici.......Treaba de carpaci.
Mah, daca reusesc sa-mi cumpar casa...da' nu angajez firma italiana sa-mi faca treabaaaaaa, nici sa ma plateasca ei pe mine. Si de stiu ca platesc dublu, pt o echipa de peste deal, de la oseni, dar nu angajez, frate, italieni.
Auzi tu...sa puna placa de gresie peste.........placa existenta.......

-

Cine e cel mai frumos? (facebook l-a sters ca foto de profil, cica era...ofensiva....)
(chiar asa...bine ca nu-s ofensive pozele cu cururi goale...Doamne, in ce lume traim)

Un raspuns... ehm, sa vedem, cine e cel mai frumos? ah, da, uite, al' cu cuc....
(intrebarea e care.....din toti aia cu cuc.
)
Adorabila foto...cum stau toti 3 cu putele la aer.
(chiar asa...bine ca nu-s ofensive pozele cu cururi goale...Doamne, in ce lume traim)

Un raspuns... ehm, sa vedem, cine e cel mai frumos? ah, da, uite, al' cu cuc....

(intrebarea e care.....din toti aia cu cuc.
)Adorabila foto...cum stau toti 3 cu putele la aer.
-

.
ofensiva?? pai la adresa cui???
adica... daca s-ar fi uitat la poza un catel?
sau un bebe...

ofensiva?? pai la adresa cui???
adica... daca s-ar fi uitat la poza un catel?
sau un bebe...

Stiati ca... noi toti, asemeni unui zeu, am ajuns sa avem puteri depline!?
... cu un singur click deschizi / inchizi... O LUME!!! (done1963)
... cu un singur click deschizi / inchizi... O LUME!!! (done1963)
-

done1963 - mochaccino
N-am spus eu? Am spus. Is pe finish.
Am febra (iaca ca am si raspunsul la senzatia ca mi-s fierbinte...mi-s intr-adevar), am doi cosi in urechea dreapta (unul fix in canalul auditiv, nu ma intreba cum) imi pulseaza ce imi iese creierul pe urechi, am nara stanga infundata, imi curg lacrimile, am capul mare, mai urla si rinichii in mine...deci da.
Iaca ce insemna dorinta asta a mea, de a face cadouri si alea.
Adio, dragilor. Tot ce a fost, a fost frumos.
(rog doritorii de cadouri, sa lase poza preferata pe wall...in cel mai scurt timp posibil, am sa le trag la imprimanta, sa vi-le fac cadou...un cadou din inima..............)
Am febra (iaca ca am si raspunsul la senzatia ca mi-s fierbinte...mi-s intr-adevar), am doi cosi in urechea dreapta (unul fix in canalul auditiv, nu ma intreba cum) imi pulseaza ce imi iese creierul pe urechi, am nara stanga infundata, imi curg lacrimile, am capul mare, mai urla si rinichii in mine...deci da.
Iaca ce insemna dorinta asta a mea, de a face cadouri si alea.
Adio, dragilor. Tot ce a fost, a fost frumos.
(rog doritorii de cadouri, sa lase poza preferata pe wall...in cel mai scurt timp posibil, am sa le trag la imprimanta, sa vi-le fac cadou...un cadou din inima..............)
-