Chef de barfa...la o pipa si-un cavei....
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Chef de barfa...la o pipa si-un cavei....
Trag si eu un gand, dupa ce am citit ce topice s-au deschis in ultima saptamana....
Iata gandul..
Of, Doamne...
Iata gandul..
Of, Doamne...

Ultima oară modificat de Night_du pe Mar Mai 17, 2011 6:19 pm, modificat de 3 ori în total.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii! De-ati fost cuminti sau nu, asta doar Mosu` stie, secretul este intre voi si el, dar iti doresc atata fericire, cat sa cuprinda intregul cer ! Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca pe tine si toti ai tai mereu. CRACIUN FERICIT !!!!
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Cum ma simt azi? F bine. Ca o musca care a murit intr-un borcan de marmelada. (Dorinelu stie...)
Si in virtutea faptului ca sant la diabet.....(din cauza borcanului)... imi bag su** in macaroane si-n spagheti...Sa nu le mai vad in viata mea...
Mi-e dor de o bucata de carne sanatoasa...(si la propriu, si la figurat), mi-e dor de o sfada ca la mama acasa, mi-e dor chiar si de barfitoarea aia de Silvia, vreau papanasii lu' mama, sforaiturile lu' tata, plimbarile cu fratello, chefurile de pana in zori cu fetele.. La naiba......
Si...colac peste pupaza...nu credeam niciodata ca o sa-mi lipseasca atat de mult.....religia.....Mi-e dor de Pastele (mamei
) mele, si...si mai mult...mi-e dor de potaia mea.........
Si in virtutea faptului ca sant la diabet.....(din cauza borcanului)... imi bag su** in macaroane si-n spagheti...Sa nu le mai vad in viata mea...
Mi-e dor de o bucata de carne sanatoasa...(si la propriu, si la figurat), mi-e dor de o sfada ca la mama acasa, mi-e dor chiar si de barfitoarea aia de Silvia, vreau papanasii lu' mama, sforaiturile lu' tata, plimbarile cu fratello, chefurile de pana in zori cu fetele.. La naiba......
Si...colac peste pupaza...nu credeam niciodata ca o sa-mi lipseasca atat de mult.....religia.....Mi-e dor de Pastele (mamei
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

mai gabitzu (datorita vechimii pe aici, imi permit sa iti spun asaNight_du scrie:Cum ma simt azi? F bine. Ca o musca care a murit intr-un borcan de marmelada. (Dorinelu stie...)
Si...colac peste pupaza...nu credeam niciodata ca o sa-mi lipseasca atat de mult.....religia.....Mi-e dor de Pastele (mamei) mele, si...si mai mult...mi-e dor de potaia mea.........
), tu pe unde umbli?Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
-

Ma bucur night ptr tine draga mea, genul ala de bucurie dulce-amara si ca sa nu dezvolt aici o sa-ti spun in particular si de ce! 
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Night_du scrie: mi-e dor de o sfada ca la mama acasa, mi-e dor chiar si de barfitoarea aia de Silvia, vreau papanasii lu' mama, sforaiturile lu' tata, plimbarile cu fratello, chefurile de pana in zori cu fetele.. .....Mi-e dor de Pastele (mamei) mele, si...si mai mult...mi-e dor de potaia mea.........
Mai, sa fie! Lasasesi tu sa intelegem dar plecarea a fost "incognito". Treci la raport, nu ne lasa in ceata. Te sarut si-ti doresc succes.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
E posibil sa fii mort, si in acelasi timp, sa fii viu? Conform ultimei carti citite (aia cu Dracula), da.
Ma simt ca intr-o cusca pe un taram strain, intr-o relatie sufocanta, si, mai mult decat atat, inca nu-mi practic meseria.
O citeam pe Sorana zilele trecute....Si-i dadeam dreptate..Draga de ea...EA? Se plange ca-i este dor de o indragosteala? Eu ce sa mai zic? Mi-e dor sa fiu indragostita ca o nebuna, mi-e dor de fluturii aia din stomac, si de dulcea tortura a clipelor de asteptare, pana in clipa in care ma pot topi incetisor in bratele lui...Mi-e dor de certuri salbatice, urmate de impacari la fel de salbatice, si tot atat de dulci...
(smith & wessonul meu, dom'le, nici cand scriu nu pot fi singura...
a trebuit sa vina el in camera ca vada daca n-a uitat ceva pe aici...de grija ca as putea vb cu un alt barbat....nu e gelos, dar e grijuliu de-mi vine sa innebunesc...ma ucide cu fiecare mangaiere, una din multele care le primesc....ma intreaba de zeci de ori unde ma duc, pana si la Sfanta baie...e atasat de persoana-mi ca o meduza...simt ca ma suge de energie.....Doamneeeeeeee...in ce m-am bagat?
oare tot asa m-am comportat si eu?..timp in urma?..cu relatiile mele?..tot asa de sufocant?...sper ca nu, oricum nu-mi aduc aminte sa fi facut asa...dar si daca am facut-o, acum am rasplata....cu varf si indesat... nu mai vine odata conferma aia pt dosar?
sa pot si eu sa traiesc finalmente singura?)
Azi mergem la masa la niste amici. Draga de Gyusi. Suspecta de cancer la 27 ani. Mi-e draga ca si cum mi-ar fi copila, nici nu stiu cum ne-am putut lega asa una de alta de la prima intalnire...M-au atras ochii ei de un trist profund, in ciuda vivacitatii si energiei debordande cu care face tot...O durere disimulata in rasete si gesturi mult prea exagerate pt a nu trada disperarea care se afla pana si-n cea mai mica celula a ei..
E soare azi...Aleluia..Dupa ploile din ultimele zile, in urma carora lacul a crescut peste masura, au venit 2 zile de canicula. Azi-noapte iar a plouat.. tanto per cambiare..ca doar nu plouase demult... Acum e soare. Un soare dulce, care te imdeamna la visare. Am sa citesc azi.. (de parca n-as face asta de mai bine o luna de cand ma aflu aici...doar ca sa ma refugiez intr-o alta realitate...citesc ca o nebuna, doar, doar, nu m-o deranja...macar momentele astea mi-le respecta...ca in rest.........). Continui cartea lui Mario Puzo, si Graal-ul nu-stiu-cui.
In departare o sirena a unei ambulante. Umbla ambulantele pe aici, ca si bondarii primavara. Daca acasa ma atingea orice sunet mai ascutit, aici nu ma atinge nimic.
Nu mi-e nimic cunoscut aici, si, in acelasi timp, nimic strain. Ca doua realitati care se imbina, una anuland-o pe cealalta. Un univers din care simt ca fac parte, si, totusi, atat de intangibil pt mine.
Hotarat lucru, m-am schimbat in ultimul timp (oricum ne schimbam in fiecare secunda, TU, cel de azi, nu esti la fel cu TU cel de ieri....dar sa nu ma pierd in hatisul gandurilor mele filozoafe ca si asa simt c-o iau razna...), nu mi-e dor de nimic...eventual de coccolele lui Felix (ne-am auzit la telefon zilele trecute...zicea mama ca..la auzul vocii mele, isi freca capul de receptor si paraia-fasaia de mai mare dragul.....), de plimbarile cu fratello (care fratello s-a pus sa citeasca Procesul lui Kafka...
fratello meu...care n-a vrut s-o citeasca nici macar pe Alba-ca-Zapada cand eram eu acasa...acuma citeste ditamai Kafka...."am 30 carti pe masa.....
"....."
"), de "barfele" cu fetele...etc..etc...etc....
Ma duc sa savurez al 3-lea cappuccino pe ziua de azi. Macar papilele si palatul sa-mi fie excitate, daca simturile nu-s....Doamne, ce dor mi-e de o indragosteala...Poate m-am consumat prea mult cu ultima...Cea de acum 2 ani...de nu mai sant capabila acum sa simt ceva, naiba stie. Sau poate ca m-am ticnit, oricum nu am fost niciodata prea normala (slava Domnului, de normali e plina lumea).
Nu mai scriu, nu mai compun nimic. Nu spusei? Ca am murit?
Este posibil? Sa fii mort si, in acelasi timp, viu? Doua realitati intr-una singura? Intr-un singur trup?
Ma duc sa citesc. Sa-mi tin mintea ocupata cu ceva. Dupa care, inainte de a merge la copiii astia, vom trece pe la mama lui (care mama a ramas impresionata de persoana mea..."ma che bella......"), sa-i dam o floare, pt ziua mamei...Sa fiu cinstita, de-abia astept sa mergem. Conversatiile cu ea sant o reala placere. Te captiveaza cu o minte ascutita, in ciuda celor 71 de ani, pe care-i poarta f bine.
Nu spusei eu? Ca cu mamele ma inteleg de minune? Dar cu partenerii ciu-ciu?
Ah...ma cheama la masa...bine ca macar gateste.
(ca sa-i caut si chestii bune). Daca nu m-ar sufoca atat....Doamne........
Ma simt ca intr-o cusca pe un taram strain, intr-o relatie sufocanta, si, mai mult decat atat, inca nu-mi practic meseria.
O citeam pe Sorana zilele trecute....Si-i dadeam dreptate..Draga de ea...EA? Se plange ca-i este dor de o indragosteala? Eu ce sa mai zic? Mi-e dor sa fiu indragostita ca o nebuna, mi-e dor de fluturii aia din stomac, si de dulcea tortura a clipelor de asteptare, pana in clipa in care ma pot topi incetisor in bratele lui...Mi-e dor de certuri salbatice, urmate de impacari la fel de salbatice, si tot atat de dulci...
(smith & wessonul meu, dom'le, nici cand scriu nu pot fi singura...
oare tot asa m-am comportat si eu?..timp in urma?..cu relatiile mele?..tot asa de sufocant?...sper ca nu, oricum nu-mi aduc aminte sa fi facut asa...dar si daca am facut-o, acum am rasplata....cu varf si indesat... nu mai vine odata conferma aia pt dosar? Azi mergem la masa la niste amici. Draga de Gyusi. Suspecta de cancer la 27 ani. Mi-e draga ca si cum mi-ar fi copila, nici nu stiu cum ne-am putut lega asa una de alta de la prima intalnire...M-au atras ochii ei de un trist profund, in ciuda vivacitatii si energiei debordande cu care face tot...O durere disimulata in rasete si gesturi mult prea exagerate pt a nu trada disperarea care se afla pana si-n cea mai mica celula a ei..
E soare azi...Aleluia..Dupa ploile din ultimele zile, in urma carora lacul a crescut peste masura, au venit 2 zile de canicula. Azi-noapte iar a plouat.. tanto per cambiare..ca doar nu plouase demult... Acum e soare. Un soare dulce, care te imdeamna la visare. Am sa citesc azi.. (de parca n-as face asta de mai bine o luna de cand ma aflu aici...doar ca sa ma refugiez intr-o alta realitate...citesc ca o nebuna, doar, doar, nu m-o deranja...macar momentele astea mi-le respecta...ca in rest.........). Continui cartea lui Mario Puzo, si Graal-ul nu-stiu-cui.
In departare o sirena a unei ambulante. Umbla ambulantele pe aici, ca si bondarii primavara. Daca acasa ma atingea orice sunet mai ascutit, aici nu ma atinge nimic.
Nu mi-e nimic cunoscut aici, si, in acelasi timp, nimic strain. Ca doua realitati care se imbina, una anuland-o pe cealalta. Un univers din care simt ca fac parte, si, totusi, atat de intangibil pt mine.
Hotarat lucru, m-am schimbat in ultimul timp (oricum ne schimbam in fiecare secunda, TU, cel de azi, nu esti la fel cu TU cel de ieri....dar sa nu ma pierd in hatisul gandurilor mele filozoafe ca si asa simt c-o iau razna...), nu mi-e dor de nimic...eventual de coccolele lui Felix (ne-am auzit la telefon zilele trecute...zicea mama ca..la auzul vocii mele, isi freca capul de receptor si paraia-fasaia de mai mare dragul.....), de plimbarile cu fratello (care fratello s-a pus sa citeasca Procesul lui Kafka...
Ma duc sa savurez al 3-lea cappuccino pe ziua de azi. Macar papilele si palatul sa-mi fie excitate, daca simturile nu-s....Doamne, ce dor mi-e de o indragosteala...Poate m-am consumat prea mult cu ultima...Cea de acum 2 ani...de nu mai sant capabila acum sa simt ceva, naiba stie. Sau poate ca m-am ticnit, oricum nu am fost niciodata prea normala (slava Domnului, de normali e plina lumea).
Nu mai scriu, nu mai compun nimic. Nu spusei? Ca am murit?
Este posibil? Sa fii mort si, in acelasi timp, viu? Doua realitati intr-una singura? Intr-un singur trup?
Ma duc sa citesc. Sa-mi tin mintea ocupata cu ceva. Dupa care, inainte de a merge la copiii astia, vom trece pe la mama lui (care mama a ramas impresionata de persoana mea..."ma che bella......"), sa-i dam o floare, pt ziua mamei...Sa fiu cinstita, de-abia astept sa mergem. Conversatiile cu ea sant o reala placere. Te captiveaza cu o minte ascutita, in ciuda celor 71 de ani, pe care-i poarta f bine.
Nu spusei eu? Ca cu mamele ma inteleg de minune? Dar cu partenerii ciu-ciu?
Ah...ma cheama la masa...bine ca macar gateste.
-