nu-mi vine sa cred ce fac..
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
29 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: nu-mi vine sa cred ce fac..
ionut dragule, daca ai draci sau esti cu fundul in sus din cine stie ce motiv, fa o pauza si citeste ce ti-au scris oamenii de mai sus. ti s-au dat sfaturi bune,fara nicio rautate sau pumni in cap. doar sfaturi! ca esti destul de matur si le vezi si tii cont de ele,e treaba ta.ca nu vrei sa le urmezi, la fel.e alegerea ta. dar,de aici pana la a a-ti varsa frustrarile si sa jignesti dijaba, doar pentru ca te simti tu lezat, e cale lunga.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Si cred ca puneti accent pe colegialitate decat sa dati dreptate la un fapt dat.
Cum am mai zis ,vati legat de greselile mele,si nu ati vazut adevaratul mesaj.
Si intotdeauna greselile celuilalt vor fi mai mari ca ale mele.Din cate spuneti...
Cum am mai zis ,vati legat de greselile mele,si nu ati vazut adevaratul mesaj.
Si intotdeauna greselile celuilalt vor fi mai mari ca ale mele.Din cate spuneti...
Nu cauta un cusur...gaseste un remediu.
- ionut90
- cafe-latte
Eu miam cerut scuze pentru text.Voi ma-ti atacat...si cred ca si tu ai fi facut la fel.
Da...cateva sfaturi...au fost chiar bune...si ii respect pe cei ce au vazut esentialul si ceea ce ma doare.
Da...cateva sfaturi...au fost chiar bune...si ii respect pe cei ce au vazut esentialul si ceea ce ma doare.
- ionut90
- cafe-latte
mai, tu nu trebuia sa fii in tren acum?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Da...probabil trebuia sa fiu in tren,doar ca am azi 2 seminarii la rand,si in plus am vb cu ea.si mia promis ca o sa avem o discutie mai serioasa diseara.astept si eu...mersi pentru idee,daca nu merge asa...prob voi face cum ai zis si tu.Nu cauta un cusur...gaseste un remediu.
- ionut90
- cafe-latte
Mai Ionut, nu trebuia sa iei in nume de rau ce ti-au spus forumistii si in niciun caz nu trebuia sa politizezi. Si in '89 tineri imperbi ne-au intrebat unde am fost 45 de ani, de ce nu ne-am razvratit? Acum ei sunt in top300 al miliardarilor ( ceeace ti-as dori si tie), sunt mari politicieni si-si trag furatura in buzunarul propriu. Totdeauna generatiile tinere le judeca pe cele in varsta dar si reciproca e valabila.Ce te-a sfatuit Dargo, sa ai o discutie cu fata intre patru ochi, sau cum spuneti voi " face to face" e perfect, te lamuresti cum stai si iei o decizie. Nu se mai purtau nici pe vremea mea " suferintele tanarului Werther".
Cat despre scris... ne-au ramas putine valori in degringolada asta totala pe care nici voi tinerii nu o opriti ci preferati sa va puneti coada pe spinare,.ubi patria, ubi bene. Una din valori e limba romana.Uite, eu am intrat la scoala in 1940 cand ortografia era cu totul alta. Am considerat ca era datoria mea de roman sa scriu corect si am invatat aici si pe forumul lui Pruteanu. Dupa ce am batjocorit limba romana cu anglicisme imutile pentru care erau sinonime, acum o pocim si la scris. PACAT. Nu ti-am scris cu rautate ci te-am dojenit cu drag, caci ai putea sa-mi fi stranepot
Cat despre scris... ne-au ramas putine valori in degringolada asta totala pe care nici voi tinerii nu o opriti ci preferati sa va puneti coada pe spinare,.ubi patria, ubi bene. Una din valori e limba romana.Uite, eu am intrat la scoala in 1940 cand ortografia era cu totul alta. Am considerat ca era datoria mea de roman sa scriu corect si am invatat aici si pe forumul lui Pruteanu. Dupa ce am batjocorit limba romana cu anglicisme imutile pentru care erau sinonime, acum o pocim si la scris. PACAT. Nu ti-am scris cu rautate ci te-am dojenit cu drag, caci ai putea sa-mi fi stranepot

"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Doamna...va multumesc pentru vorbele dvs,si tin sa va spun ca ceea ce am zis a fost poate pentru ca aveam mai mari asteptari de la acest forum.
Nu-mi doream sa fiu criticat,sub nici un aspect..imi doream niste sfaturi utile,sau macar niste vorbe bune.
Intradevar,am gresit pentru ca am generalizat foarte mult...pentru ca dupa cum vad,sunt si oameni ce ma inteleg asa cum imi doream de la inceput.
Sper ca pe viitor sa mai pot avea parte de sfaturile dvs.
Nu-mi doream sa fiu criticat,sub nici un aspect..imi doream niste sfaturi utile,sau macar niste vorbe bune.
Intradevar,am gresit pentru ca am generalizat foarte mult...pentru ca dupa cum vad,sunt si oameni ce ma inteleg asa cum imi doream de la inceput.
Sper ca pe viitor sa mai pot avea parte de sfaturile dvs.
- ionut90
- cafe-latte
ionut, sa nu faci niciodata greseala sa judeci un om , in spatiul virtual, dupa 2-3 postari. e normal ca fiecare dintre noi sa avem pareri diferite si felul propriu de a ne exprima. trebuie sa ai rabdare sa-i cunosti pe fiecare dintre useri, sa le intelegi stilul si felul de a fi. ai sa-i indragesti pe multi dintre ei.chiar daca uneori par mai acizi! invata sa citesti si printre randuri. succes cu fata si nu mai fii asa de patimas!
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Mai baiatule, doar nu crezi ca noi traim intr-un glob de sticla, pe alta lume.Fiecare de aici a trait o deceptie(macar) in dragoste, suferinta e mare, framantarile de asemeni, simti ca nu se mai termina...si mai crezi ca EA e prima si ultima si nu mai vrei sa vezi nimic in jur. Si e posibil sa fie asa pentru ca mie daca mi-ai taia o mana nu cred ca as urla de durere asa cum am facut-o cand am suferit si sufar in continuare pentru un El. Dar...ce sens mai avea ca si eu...si ala si ala...sa-ti dam aceleasi sfaturi, general valabile intr-o asemenea situatie. Dargo, Adriana si ceilalti care ti-au raspuns la subiect ti-au dat cele mai bune sfaturi, eu m-am legat de felul in care ai scris(si am citit tot si m-am chinuit citind...)pentru ca mie nu mi-ar placea ca omul de care m-am indragostit sa imi scrie asa si oricat de mare mi-ar fi dragostea, nu as putea iubi o persoana care are mari lipsuri in exprimare (scrisa sau verbala).
Mult succes in recuperarea iubitei!
Mult succes in recuperarea iubitei!
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Acum chiar numi vine sa cred ce fac...
Am omis sa va dau un mic detaliu despre acea presupusa impacare cu anca,dupa acele 9luni...
Unul de altul ne era dor ingrozitor...dar din cate inteleg abia acum,nu si de relatie...in sensul ei.
Cum vam zis in prea putine detalii eu am avut foarte multe probleme cu mama ei,si culmea...din cauza lui taicamiu,care in tineretile lui a fost impreuna cu ea,mama ancai.
La inceput nu mia dat nici un semn ca ar ave aceva cu mine,dar dupa ce a vazut ca anca insista din ce in ce mai de sa vina la mine...sa "suparat".
Ne-am chinuit mult...trebuia sa o minta pe mama ei de fiecare data.Adica cel putin odata la 2 saptamani pleca "in excursii" cu scoala...ori ceva de genul asta.
Mama mea era o persoana orgolioasa...si chiar sa suparat pe mama ancai,pentru ca nu vedea ce poate sa aibe impotriva mea.Ideea e ca numi mai dadea bani sa merg la ea.
Imi vindeam telefoanele,lantul,bratara si ultima data laptopul cand am mers la Vatra Dornei(cadou pentru majoratul ei}.
Riscam mult pana am fost prinsi:)...doar teoretic,pentru ca nu am recunoscut niciodata.
Incet,incet...au reusit sa ne faca sa nu ne mai putem vedea...
Si au trecut 9 luni...cand neam revazut si impacat teoretic cum am mai zis.Asta pentru ca ea nu mai era dispusa sa mai faca astfel de sacrificii...si sa se certe din nou cu ai ei.Am si inteleso...a suferit destul...
In seara asta am vorbit cu ea...serios,cum mia promis.
Imi zice ca ma iubeste...dar ca nu mai vrea obligatii.Adica sa nu ma mai astept sa vorbim in fiecare zi,sa nu-mi mai doresc nici eu asta,ca ne vom vedea de cate ori este posibil...si sa fie doar asa.
Cand am intrebato de ce nu mia zis asta de acu 3 4 zile de cand nu am mai vorbit,mia zis ca are si o viata privata.
Nu sunt tampit,am intrebato daca are si pe altcineva...dar mia raspuns cu nu.
A devenit intre timp si o persoana foarte materialista...dar o materialista-copil.
E poate mult spus -dependenta- de msn si convorbiri cu persoane din afara.Nu stiu ce viseaza...nu o mai inteleg deloc.
Eu nu pot iubi cum isi doreste ea...ar fi ca si cum as iubi un lucru.
E incredibil stiu...nici eu nu am mai auzit asa ceva.Sa te iubesc azi,5 zile pauza dupa care iar te iubesc,desi sentimentele mele sunt neconditionate...mi sa parut prea ciudat.
Cred totusi ca am ajuns sa iubesc mai mult eu...si ca ma chinui singur.
Mam mai calmat de aseara...si incerc sa vad altfel lucrurile.
Iam zis ca in acest caz vreau sa merg pe alt drum.
Si incerc ca odata si odata sa ii dovedesc ca sa inselat...si am so fac,desi va jur in mom asta ma simt total gol...si al naibii-e un gol ce ma doare...rau.
Va multumesc pentru ieri...si imi cer scuze pentru azi.
A fost o vizita cam scurta...dar poate o sa mai intru...
Am omis sa va dau un mic detaliu despre acea presupusa impacare cu anca,dupa acele 9luni...
Unul de altul ne era dor ingrozitor...dar din cate inteleg abia acum,nu si de relatie...in sensul ei.
Cum vam zis in prea putine detalii eu am avut foarte multe probleme cu mama ei,si culmea...din cauza lui taicamiu,care in tineretile lui a fost impreuna cu ea,mama ancai.
La inceput nu mia dat nici un semn ca ar ave aceva cu mine,dar dupa ce a vazut ca anca insista din ce in ce mai de sa vina la mine...sa "suparat".
Ne-am chinuit mult...trebuia sa o minta pe mama ei de fiecare data.Adica cel putin odata la 2 saptamani pleca "in excursii" cu scoala...ori ceva de genul asta.
Mama mea era o persoana orgolioasa...si chiar sa suparat pe mama ancai,pentru ca nu vedea ce poate sa aibe impotriva mea.Ideea e ca numi mai dadea bani sa merg la ea.
Imi vindeam telefoanele,lantul,bratara si ultima data laptopul cand am mers la Vatra Dornei(cadou pentru majoratul ei}.
Riscam mult pana am fost prinsi:)...doar teoretic,pentru ca nu am recunoscut niciodata.
Incet,incet...au reusit sa ne faca sa nu ne mai putem vedea...
Si au trecut 9 luni...cand neam revazut si impacat teoretic cum am mai zis.Asta pentru ca ea nu mai era dispusa sa mai faca astfel de sacrificii...si sa se certe din nou cu ai ei.Am si inteleso...a suferit destul...
In seara asta am vorbit cu ea...serios,cum mia promis.
Imi zice ca ma iubeste...dar ca nu mai vrea obligatii.Adica sa nu ma mai astept sa vorbim in fiecare zi,sa nu-mi mai doresc nici eu asta,ca ne vom vedea de cate ori este posibil...si sa fie doar asa.
Cand am intrebato de ce nu mia zis asta de acu 3 4 zile de cand nu am mai vorbit,mia zis ca are si o viata privata.
Nu sunt tampit,am intrebato daca are si pe altcineva...dar mia raspuns cu nu.
A devenit intre timp si o persoana foarte materialista...dar o materialista-copil.
E poate mult spus -dependenta- de msn si convorbiri cu persoane din afara.Nu stiu ce viseaza...nu o mai inteleg deloc.
Eu nu pot iubi cum isi doreste ea...ar fi ca si cum as iubi un lucru.
E incredibil stiu...nici eu nu am mai auzit asa ceva.Sa te iubesc azi,5 zile pauza dupa care iar te iubesc,desi sentimentele mele sunt neconditionate...mi sa parut prea ciudat.
Cred totusi ca am ajuns sa iubesc mai mult eu...si ca ma chinui singur.
Mam mai calmat de aseara...si incerc sa vad altfel lucrurile.
Iam zis ca in acest caz vreau sa merg pe alt drum.
Si incerc ca odata si odata sa ii dovedesc ca sa inselat...si am so fac,desi va jur in mom asta ma simt total gol...si al naibii-e un gol ce ma doare...rau.
Va multumesc pentru ieri...si imi cer scuze pentru azi.
A fost o vizita cam scurta...dar poate o sa mai intru...
- ionut90
- cafe-latte
Odata demult , am iubit si eu pe cineva cu care ai mei nu erau de acord. Era asa de greu sa evadez de -acasa ca sa pot petrece un timp cu el. Poate de aceea a fost si asa de frumos. Ea placerea interzisa.
Dar la un moment dat , mama mea mi-a gasit niste scrisori catre vara-mea in care povesteam cu muuult prea muuulte amanunte totul.... a facut un scandal monstru si s-a cam oprit totul aici.
El venea la usa si eu nu-l puteam primi ca ai mei ne urmareau....s-a stricat totul din cauza stresului ...
Esti mult prea tanar ca sa te ancorezi intr-o relatie. Acum este momentul sa cunosti fete, sa te distrezi, sa iesi cu cat mai multe si de-abia mult mai tarziu , cand vei fi pe picioarele tale, sa incerci sa pui bazele unei relatii.
Parerea mea, sa o iubesti si tu odata la 5 zile....cand va vedeti sa povestiti si in rest, iesi cu cine poti. Varsta asta nu se intoarce si nu ai nimic de castigat asteptand ca mimoza sa te bage in seama.
Ce ai putea face ?
Sa-ti vezi de treaba ta...
Dar la un moment dat , mama mea mi-a gasit niste scrisori catre vara-mea in care povesteam cu muuult prea muuulte amanunte totul.... a facut un scandal monstru si s-a cam oprit totul aici.
El venea la usa si eu nu-l puteam primi ca ai mei ne urmareau....s-a stricat totul din cauza stresului ...
Esti mult prea tanar ca sa te ancorezi intr-o relatie. Acum este momentul sa cunosti fete, sa te distrezi, sa iesi cu cat mai multe si de-abia mult mai tarziu , cand vei fi pe picioarele tale, sa incerci sa pui bazele unei relatii.
Parerea mea, sa o iubesti si tu odata la 5 zile....cand va vedeti sa povestiti si in rest, iesi cu cine poti. Varsta asta nu se intoarce si nu ai nimic de castigat asteptand ca mimoza sa te bage in seama.
Ce ai putea face ?
Sa-ti vezi de treaba ta...
-

Adriana - frappuccino
Iti multumesc...si imi imaginez cat de greu imi va fi,dar cred ca e cel mai bun sfat de urmat...
- ionut90
- cafe-latte
Ionut90, parintii vostri nu sunt de acord, voi sunteti departe unul de altul, ati stat deja despartiti aproape un an, si ea acum doreste 'iubire fara obligatii'. Fiecare din aceste lucruri, mai putin ultimul, ar putea fi depasit cu usurinta. Tu singur insa ai sanse infime de a-ti gasi fericirea alaturi de ea.
Priveste in jur, intreaba-te ce doresti de la viata, si pana la urma vei gasi ceea ce ti se potriveste.
In rest, ce mi-a spus mama de la bunica ei: Sa te rogi pentru minte, sanatate si noroc.
P. S. Si daca pui si cratime, chiar vei scrie foarte bine.
Priveste in jur, intreaba-te ce doresti de la viata, si pana la urma vei gasi ceea ce ti se potriveste.
In rest, ce mi-a spus mama de la bunica ei: Sa te rogi pentru minte, sanatate si noroc.
P. S. Si daca pui si cratime, chiar vei scrie foarte bine.

- mira2010
- frappuccino
nici mie nu-mi vine sa cred... ce citesc!

La armată, Moisil a ales călăria. La prima oră de călărie a alunecat încetul cu încetul pe spate:
- D-le colonel, d-le colonel. Ce mă fac? Mi se isprăvește calul! Grigore Moisil.
- D-le colonel, d-le colonel. Ce mă fac? Mi se isprăvește calul! Grigore Moisil.
- colonelul
- cafe-latte
29 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2