nu-mi vine sa cred ce fac..

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

nu-mi vine sa cred ce fac..

Mesajde ionut90 » Mar Noi 30, 2010 3:52 am

Buna...sunt nou aici...si sper sa primesc niste sfaturi de la voi.
Ma aflu aici si va scriu voua pentru ca sincer nu am cu cine sa discut unele lucruri.
Stiu f bn ca nui un forum gen 'Love story'...dar aici as dori nijte sfaturi.Sa va vb putin despre...
Am cunoscut-o la 17 ani(ea 16),atunci cand eram cel mai fara de griji om,si cel mai nepasator...eram totuji un tip amuzant,dragut de ce nu,ji nu imi placea sa ma bag in seama cum o faceau toti cocalarii.fara sa-mi dau seama a fost un atuu...
Eram la bunici la tara...acolo unde imi petreceam toate verile...si kiar credeam ca,cunosc pe toata lumea.
Dar pana intr-o zi,cand un bun prieten ma cheama pana la el...Prieten ce locuieste mai intr-o margine de sat si nu mergeam prea des pe la el.
Era duminica...si cand am ajuns era deja formata o mik gasca de galagiosi...pe langa ei...necunoscutul meu...cea mai frumoasa fata pe care am vz pana at.
Am facut cunostinta cu ea...timid cei drept,dupa carea trb sa privesc cum toti "casanova" filtra cu ea.Dezamagitor...
Am aflat de ea ca e din buzau,o chema anca(nume ce mi sa parut genial,nu ma intrb de ce)...si ca,ea isi petrece chiar fiecare vacanta la tara...si nu am vazuto niciodata.
Eram deja spre sfarsitul vacantei...iar in fiecare seara mergem la prietenul meu...de fapt mergeam sa o vad pe ea.
Ionut(prietenul meu)...imi zice dupa cateva zile...ca anca chiar ma place f mult,asta desi nu am incercat niciodata sa ma bag in seama aiurea ori makr sai dau impresia ca as vrea sa fiu cu ea..
Au urmat zile...in care mergeam in continuare la ea...dar fara ca ea sa stie ca ionut mia zis cai place de mn,si nici io nu am facut nimic.
Vara atrecut...iar mie mi se parea ca sunt cel mai tampit om posibil.
Fiecare la casa lui:)...iar dupa cateva sapt,jucanduma pe telefon...gasesc un nr cu nume anca.Stiam ca ionut a sunato odata dar nu stiam ca mia salvat si nr.
Ii dau un simplu mesaj,la care imi rasp...
Au urmat zeci,sute kiar mii de sms si de ore vb impreuna.
Simtem ca o iubesc...numai din cat am vb cu ea.
Am ramas de acord sa ne intl in vacanta de craciun...vacanta ce numai nu venea..o ast cu disperare...
A venit si ziua in care neam intl...intrun frig de nedescris...dar era atat de frumoasa..
Neam plimbat cred ca 3h,dupa care imi zice ca vrea sa mearga acasa...ca se supara bunicasa.
Zis si facut...am ocolit putin drumul...si a trb sa mergem putin prin camp...
Totul era atat de frumos si alb,si ea langa mine...atat de timid si limitat iun cuv,incat neam uitat unul la altul...ji am intr...crezi ca ar fi momentul sa te sarut?...iar ea ...si mai timida ca mn..."cred ca da..."Si neam sarutat ...si neam sarutat o groaza...
Din acel moment am iubito cum nu am iubit si nici no sa iubesc pe nimeni altcineva...
Am fost impreuna 2 si jumatate ani din acel moment...ma skimbat enorm...in bine,si am invatat ce e aia dragoste.
Neam desp deoarece ne vedeam din ce in ce mai rar si ne certam din ce in ce mai des(eu la dorohoi dupa care la iasi,ea la buzau dupa care bucuresti)imaginativa.
Si nu a fost neaparat din cauza noastra...mama ei avea ceva cu mn...no sa o inteleg nici odata.
Oricum am fost departiti 9luni,fara sa stim mai nimic unul de altul.
Din intamplare...dupa aceste 9 luni neam intl iar...la tara...in acelaji loc unde am vz prima oara.
Am hotarat sa ne intalnim mai spre seara sa vb.
Am vb...mult,si mia reprosat ca am renuntat asa usor...ca ma iubeste si acum la fel de mult.
Adevarul e ca si eu...o iubeam inca nu la fel de mult...ci mai mult.
Neam sarutat din nou...si mi se parea ca se ridica cerul de pe mine...o iubesc atat de mult.
Ideea este ca am vb mult dupa asta...acu o sapt trecuta kiar a venit la mn,ji neam simtit incredibil unu langa celelalt.
Acum am 21de ani...si o iubesc la fel de mult si ma iubeste ...am crescut practic impreuna...dar se intampla ceva...o simt.
Stiu ca e si departare intre noi...dar e modul nostru.
am deja 3zile de cand nam vb aproape deloc cu ea...nu mai are timp de mn...nu jtiu.
Jtiu insa ca trebuie sa fac ceva,,,aici am nevoie de un sfat..si de asta vam scris atat de mult...ca sa ma intelegeti cat mai bn(cei care ati avut rabdarea sa cititi)
Eu kiar nu pot iubi pe altcineva...cat nu am fost cu ea,am avut 2 prietene...dar chiar si in cele mai intime mom ma gandeam tot la ea...
Din cauza asta mam si despartit de cele doua...
Poate par disperat...dar kiar sunt...pt ca stiu ca ma iubeste...si nu mai inteleg nimik...
Nu cauta un cusur...gaseste un remediu.
ionut90
cafe-latte

Re: nu-mi vine sa cred ce fac..

Mesajde dragos6 » Mar Noi 30, 2010 10:10 am

ionut90 scrie:Buna...sunt nou aici...si sper sa primesc niste sfaturi de la voi.
[...]
Poate par disperat...[...]...si nu mai inteleg nimik...

Salut! nu stiu ce sfaturi vei primi, daca nu ne scrii in romana. Mie nu-mi pari disperat, mai degraba dispersat si fara interes pentru scoala. :(
Daca tu nu intelegi nimic, iti dai seama cat am putut sa inteleg eu... o asemenea scriere... :(
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dargo » Mar Noi 30, 2010 10:37 am

cred ca numai ea iti poate raspunde la intrebarile pe care ti le pui. urca-te frumos in tren si fa-i o vizita!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde lorina. » Mar Noi 30, 2010 12:24 pm

Ti-ai deschis sufletul si nu este frumos din partea noastra sa-ti criticam scrisul, ci, sa-ti dam niste sfaturi, pentru ca asta ai cerut. Eu, personal, i-as face o vizita neanuntata; asa poate te-ai convinge daca merita sa suferi pentru ea.
Succes!
lorina.
cafe-latte

Mesajde Adriana » Mar Noi 30, 2010 12:50 pm

Dargo ti-a dat un sfat bun. este o prietenia veche, o relatie deja incercata si frumoasa , zic eu...du-te la ea si vorbeste frumos cu fata . Vezi ce s-a intamplat , de unde raceala , daca se mai poate face ceva ca sa va salvati relatia ...
Sunteti tineri , poate mult prea tineri ca sa faceti planuri de viitor dar eu zic sa va clarificati lucrurile . Du-te la ea. :)
Adriana
frappuccino

Mesajde dargo » Mar Noi 30, 2010 12:53 pm

iti dai seama daca merge si cu autostopul? :D

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Adriana » Mar Noi 30, 2010 12:55 pm

Este copil bun tu!
Dar auzi Ionut, sa exersezi cu scrisul, mama ... :razz:
Adriana
frappuccino

Va multumesc pentru raspunsuri...

Mesajde ionut90 » Mar Noi 30, 2010 1:10 pm

Buna..va multumesc pentru sfaturi,dar mai ales pt ca ati avut rabdarea sa cititi tot.
Imi cer scuze pentru modul in care a fost scris...insa la ora 2 eram deja foarte obosit,si singurul lucru ce il stiu e ca...voiam sa scriu.
Iar spre posibila uimirea lui drago6,sunt student in anu 2...deci chiar merg la scoala,si pentru el o sa-mi dau si mai mult silinta:p.
Oricum,revenind la subiect...cred ca prima data o sa incerc sa vorbesc cu ea mai serios.Sper doar sa nu fac mai rau...
ionut90
cafe-latte

Mesajde dargo » Mar Noi 30, 2010 1:15 pm

depinde cum pui problema acum. si asa te-ai perpeli de numa' daca nu ai discuta cu ea. macar stii una si buna!

Imagine
dargo
frappuccino

Re: Va multumesc pentru raspunsuri...

Mesajde dragos6 » Mar Noi 30, 2010 1:54 pm

ionut90 scrie:...
Iar spre posibila uimirea lui drago6,sunt student in anu 2... [...] si pentru el o sa-mi dau si mai mult silinta :p ...

Ionut tata, cand ma uit cine conduce tara asta si ce a ajuns de ea, crede-ma, nimic nu ma mai uimeste! Iar silinta, sa stii ca nu pentru mine sau Adriana sau orice alt cititor ti-o dai, ci numai pentru tine. Scrisul te reprezinta in mediul virtual asa cum te-ar reprezenta imbracamintea in cel real. Si, desi se spune ca nu haina face pe om, eu unul nu cred ca daca lucrezi la o banca, te duci la serviciu in trening si başcheti.
Bafta cu fatuca!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ionut90 » Mar Noi 30, 2010 2:52 pm

D-le Dragos6:
1-Printre majoritatea tinerilor din ziua de astazi,exista acest mod de comunicare...cu o scriere mai prescurtata,cu o asezare mai dezorganizata,o folosire mai abuziva a semnelor de punctuatie;insa toate astea nu au fost inventate de mine,este un curent ce pare sa-i faca pe unii sa inteleaga mai bine stare cu care se scrie acele cuvinte.
2-Imi pare rau...nu am jtiut ca suntem pe un forum unde se dezbate caligrafia,ortografia si asezarea in pagina.
3-Sunteti un membru foarte vechi vad...dar nu ati reusit sa imi dati un sfat.Oricat de greu citibil a fost textul...altii l-au inteles,dvs ati hotarat ca mai bn criticati scrierea decat sa incercati sa cititi si sa incercati sa dati o mana de ajutor.Deci e exclus ca dvs sa fiti "Bunul samaritean".
4-Politica-asa popor asa conducere.Nu e vina lor ca au fost alesi...Nu e vina lor ca generatia asta a dvs de viitori tineri pensionari nu a facut nimic pentru a impiedica acesta situatie.
Va vine sa credeti ca un -5% din pensii adaugat la fondurile pentru educatia ar reprezenta un +55% pentru acesta???
Romania a devenit un azil de batrani...iar noi tinerii,suntem doar o generatie de jertfe aduse acelor oameni ce sau multumit sa stea 20de ani degeaba cu o bere in mana in fata unui televizor,uitandu-se la un meci...in care nici macar nu joaca o echipa romaneasca.Pentru ca nu mai avem asa ceva.
Deci domnule Dragos6,pe mine,varsta dvs va da voie sa ma criticati;politica-singur vati asumat rolul de umil slujitor.
ionut90
cafe-latte

Mesajde elements » Mar Noi 30, 2010 3:10 pm

papusel, scrierea corecta se invata in clasele primare. sunt, chiar si pe acest forum, useri de aceeasi varsta cu tine sau chiar mai mici, dar care se exprima corect. unde crezi ca-i chichita?
un curent zici? succes la aderare.
ps. daca inlocuiesti ş/s cu j nu se cheama prescurare.
sunteti o generatie de grefieri, ce sa zic...
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Mesajde ioana_darius.blaj » Mar Noi 30, 2010 3:12 pm

"j"-ul ala m-a zgariat pe creier...bine ca nu l-am si auzit, altfel ramaneam fara timpan ^:)^
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde ionut90 » Mar Noi 30, 2010 3:53 pm

Sunteti penibili prin modul in care evitati adevaratul subiect din ultimul mesaj,cu aceste critici si mai penibile.
Uitativa la voi.Cati incepeti o propozitie cu litera mare?sau macar numele sa il scrieti cu litera mare.Sunt greseli foarte comune...oricine le face.
ionut90
cafe-latte

Mesajde elements » Mar Noi 30, 2010 4:08 pm

penibil esti tu flacau cand te autovictimizezi fara rost. nu-i de vina dragos ca nu stii tu sa scrii. o fi sistemul educational la pamant, da` mai tre` sa faceti si voi eforturi. mai ales ca vorba aia, esti student in anul doi.
si da, faptul ca scriem cu litera mica e o greseala minora si comuna.
greselile astea:
ca nui
timid cei drept
si nu am vazuto
ori makr sai dau
mia zis cai place de mn
jucanduma
ca mia

nu-s asa de comune.

sfaturi ai primit. mergi de vorbeste cu fatuca, despre ce te zgaraie la inimioara, si mai pune mana pe o carte. sau vrei sa vina dragos sa-ti citeasca asa... inainte de culcare?
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
elements
irish coffee

Următorul

Înapoi la Povestea mea