o noua poveste ...sau o viata netraita
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
dragos6 scrie:kioko scrie:... eu imi incep dimineata de vineri cu o cafea dulce si ii dau in cap yaluroiului
noi pe vremuri spuneam ca-i 'dam in cap lu' mutu'... dom'le, ce nume pot unii sa-i dea 'cocoselului'!michi 73 scrie:Trebuie sa recunoastem ca daca nu ar exista, ar trebui inventat dar..cu amendamente privind exprimarea.
nu poti sa-l faci pe mircea badea sa vorbeasca asa cum o facea pittis pe scena sau la microfon. n-ar mai fi acelasi personaj. deci ori il vreti si-l aveti asa cum e, ori va saturati in sfarsit de el si ii punem o vorba buna...yaluro scrie:Am sters...
mult prea tarziu, dupa cum vezi...
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:michi 73 scrie: Trebuie sa recunoastem ca daca nu ar exista, ar trebui inventat dar..cu amendamente privind exprimarea.
![]()
Adica vrei sa spui ca restul, e numai calitati...???
![]()
(in "recunoastem", te referi la tine sau la toti....?)
In Romania, dupa anii 90, se facea des referinta la o anumita parte a presei. Eu nu ma pot referi la totii forumistii ci la o parte dintre ei in care ma includ si eu. Dupa ultima banare nu mi s-au mai rosit urechile de rusine citind ce a scris Y (la varsta mea cand citesc mascari, scuip in san si zic ptiu, drace!) dar in ruptul capului nu pot fi de acord ca intra uneori cu bocancii plini de noroi pe terenuri sensibile si care dor. Pe de alta parte are humor si in doua cuvinte stie sa puna punctul pe i. Daca ar reusi acestea cu expresii mai "amendate" ar fi ceva.
Cat despre pusul unei vorbe bune acolo unde trebuie "vox populi, vox Dei".
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
michi 73 scrie:[ dar in ruptul capului nu pot fi de acord ca intra uneori cu bocancii plini de noroi pe terenuri sensibile si care dor.
terenurile sensibile sunt cele mocirloase....adica exact cele care provoaca noroiul...asa ca tocmai de la ele ma murdaresc pe bocanci cu noroi....

-

yaluro - frappuccino
yaluro scrie:michi 73 scrie:[ dar in ruptul capului nu pot fi de acord ca intra uneori cu bocancii plini de noroi pe terenuri sensibile si care dor.
terenurile sensibile sunt cele mocirloase....adica exact cele care provoaca noroiul...asa ca tocmai de la ele ma murdaresc pe bocanci cu noroi....

-

barboneli - frappuccino
:)
live your life girls!!
- mirela_ghindescu
- cafe-latte
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2