o noua poveste ...sau o viata netraita
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
o noua poveste ...sau o viata netraita
As incepe sa povestesc cateva dintre sentimentele mele actuale,sentimente confuze si marcate de multe lucruri din trecut si de sfarsitul stralucirii mele.Nu mai simt ca traiesc, am pe cineva si simt un gol,uneori il vreau alteori nu.Imi place intimitatea casei mele,am renuntat de mult sa ma mai distrez,sa ma intorc tarziu in noapte acasa si dupa o zi plina singurul lucru pe care mi-l doresc este "acasa",pana si in week-end uit sa ma mai distrez.Ma simt goala,pustie,e ceva ce nu reuseste sa ma tina in viata.As vrea ceva diferit in viata mea,dar nu reusesc sa-mi dau seama ce.uneori as vrea sa-mi schimb iubitul,desi in momentul cand as vrea s-o fac ma simt slaba,dependenta de el,de faptul ca e langa mine....in mintea mea ma gandesc cum as putea sa stau singura?sa nu mai am acel umar care e intotdeauna acolo?Si ma gandesc cum de nu am curaj?Eu care mereu sunt laudata pentru curajul meu iesit din comun...acum cu viata mea personala nu mai am curaj.Simt ca am, mult prea multe probleme...si parca nu se mai termina...As vrea sa plec unde vad cu ochii,alteori ma plimb cu masina in nestire...as vrea o vacanta..dar banii nu-mi permit si ma limitez la padurile din apropiere...Mi-e ciuda de mine de multe ori ca nu ma ies,incep sa ma simt ca o baba,din ce in ce mai obosita...si totusi parca nu ramane nimic in urma mea....
cu drag Georgiana
- sweet geo-dy
- cafe-latte
Luati legatura, intalniti-va sa va vedeti si oarecum sa va cunoasteti, faceti un imprumut micut sau cat va trebuie la banca si plecati undeva in excursie...! Poate sa fie si in Albania sau Muntenegru, e mai ieftin si foarte pastoral, ori hai-hui cu masina ori o excursie organizata, ca sa nu va bateti capul cu traseul si dormitul. De preferabil nu in orase mari. SINGURE! Fara parteneri, daca reusiti sa-i convingeti... 7-10 zile !!! Asta poate sa fie doar o schema, voi puteti s-o mai schimbati. DAR NEAPARAT plecati intr-o excursie !!!

-

barboneli - frappuccino
Nu doresc sa imi plang de mila, sau cel putin nu vreau sa strig in gura mare ceea ce simt.impartasesc din gandurile mele,poate mai cunosc persoane care au trait ceea ce traiesc eu.Sa ma sfatuiasca,sa ma sustina cu o vorba buna,daca esti rautacioasa crezi ca poti avea prieteni sau persoane de incredere?imi exprimam sentimentele.Asa am simtit nevoia.Si apropo sa fii tu sanatoasa si sa nu ajungi sa cauti o frantura de lumina in viata ta cum poate caut eu.
cu drag Georgiana
- sweet geo-dy
- cafe-latte
Re: o noua poveste ...sau o viata netraita
sweet geo-dy scrie:...As vrea sa plec unde vad cu ochii,alteori ma plimb cu masina in nestire...as vrea o vacanta..dar banii nu-mi permit si ma limitez la padurile din apropiere....si totusi parca nu ramane nimic in urma mea....
pai ori ai bani de iti permiti sa consumi in nestire benzina, ori nu ai ?!
accelereaza puternic si va ramane o dara de fum in urma ta....
-

yaluro - frappuccino
Cred ca esti profund nefericita din cauza ca nu-ti iubesti partenerul.Te complaci in compania lui, mai ai un pas pana sa te casatoresti cu el si veti trai fiecare, separat, o mare tristete.El macar nici nu e de vina. Sfatul meu? Ia-ti viata in maini, cauta sa cunosti alti oameni si poate (nu e sigur) vei gasi ce cauti. Te avertizez insa ca singuratatea te va deprima si-ti va trebui multa autoeducare sa-i vezi si partile bune.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
yaluro scrie:michi 73 scrie:Cred ca esti profund nefericita . Te avertizez insa ca singuratatea te va deprima si vei ajunge in stadiul "kioko".
NU AM SCRIS ASA SI SCOATEREA DIN CONTEXT E UN DELICT DE PRESA. Cred ca sunt prea batrana ca sa gust genul asta de glume.
-

michi 73 - frappuccino
dia..imi pare rau ca nu ti-a trecut starea asta..
sper sa vorbim zilele astea..
curaj..nu stiu..detaseaza-te si tu un pic de toate ..linisteste-te..si vezi ce va fi ...
sper sa vorbim zilele astea..
curaj..nu stiu..detaseaza-te si tu un pic de toate ..linisteste-te..si vezi ce va fi ...
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
yaluro scrie:michi 73 scrie:Cred ca esti profund nefericita . Te avertizez insa ca singuratatea te va deprima si vei ajunge in stadiul "kioko".
da, da, da, si strugurii sunt acri, stim...
michi 73 scrie: NU AM SCRIS ASA SI SCOATEREA DIN CONTEXT E UN DELICT DE PRESA. Cred ca sunt prea batrana ca sa gust genul asta de glume.
omul are o mica obsesie, miss michi, tebuie sa fim ingaduitoare. de aceea eu imi incep dimineata de vineri cu o cafea dulce si ii dau in cap yaluroiului
- kioko
- frappuccino
kioko scrie:omul are o mica obsesie, miss michi, tebuie sa fim ingaduitoare. de aceea eu imi incep dimineata de vineri cu o cafea dulce si ii dau in cap yaluroiului
Trebuie sa recunoastem ca daca nu ar exista, ar trebui inventat dar..cu amendamente privind exprimarea.
-

michi 73 - frappuccino
kioko scrie:... eu imi incep dimineata de vineri cu o cafea dulce si ii dau in cap yaluroiului
noi pe vremuri spuneam ca-i 'dam in cap lu' mutu'... dom'le, ce nume pot unii sa-i dea 'cocoselului'!
michi 73 scrie:Trebuie sa recunoastem ca daca nu ar exista, ar trebui inventat dar..cu amendamente privind exprimarea.
nu poti sa-l faci pe mircea badea sa vorbeasca asa cum o facea pittis pe scena sau la microfon. n-ar mai fi acelasi personaj. deci ori il vreti si-l aveti asa cum e, ori va saturati in sfarsit de el si ii punem o vorba buna...
yaluro scrie:Am sters...
mult prea tarziu, dupa cum vezi...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
michi 73 scrie:kioko scrie:omul are o mica obsesie, miss michi, tebuie sa fim ingaduitoare. de aceea eu imi incep dimineata de vineri cu o cafea dulce si ii dau in cap yaluroiului
Trebuie sa recunoastem ca daca nu ar exista, ar trebui inventat dar..cu amendamente privind exprimarea.
(in "recunoastem", te referi la tine sau la toti....?
-

barboneli - frappuccino
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2