Pe culmile disperarii
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Re: Pe culmile disperarii
pai acolo unde a ascuns mama ta liliacul

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Nu cred ca reusesc sa inteleg aceasta amenintare...nu as putea sa-i spun copilului meu asa ceva. Vad tatuajul ca si cum mi-as face 10 gauri pentru cercei intr-o ureche (am doar doua...deocamdata). Chestia cu insemnatul...asa cum a zis si lipicioasa, se tine doar daca e din nastere (dar mi se pare o prostie). Eu cred ca ar trebui sa te teleportezi putin in anul 2012 si sa nu ramai la timpurile in care puscariasii aveau tatuaje. Nu te supara dar cred ca doar in Romania exista o astfel de mentalitate. Sunt convinsa ca in alte parti se practica asta de mult timp si nu doar de catre puscariasi.
Poate tu nu esti de acord cu tatuaje, pierce-ing...dar nu te supara nici eu nu sunt de acord cu atitudinea asta fata de copil. Daca existenta lui este egala cu o pictura facuta cu atata maiestrie...
Poate tu nu esti de acord cu tatuaje, pierce-ing...dar nu te supara nici eu nu sunt de acord cu atitudinea asta fata de copil. Daca existenta lui este egala cu o pictura facuta cu atata maiestrie...
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
iar mie imi miroase a briose tocmai proaspat scoase din cuptor....ioana_darius.blaj scrie: Daca existenta lui este egala cu o pictura facuta cu atata maiestrie...

-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:iar mie imi miroase a briose tocmai proaspat scoase din cuptor....ioana_darius.blaj scrie: Daca existenta lui este egala cu o pictura facuta cu atata maiestrie...
io nu stiu sa fac brioseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
recunosc ca nici nu mi-am batut capul

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
in alta ordine de idei..nu cred ca mi-as face vreodata un tatuaj..dar la cat sunt de imprevizibila,nu se stie niciodata
. mereu am privit tatuajul ca o schimbare,ca pe..altceva..dar fara sa-i amplific eventualele motive care conduc la o astfel de alegere.. cunosc destui oameni pictati care n-au nicio problema de comportament.multi au o inteligenta peste medie si sunt mai intregi la creier decat multi dintre noi...asa au fost si inainte de a se tatua, nu-s cameleoni. sunt si au ramas aceiasi oameni! nu pot asocia un tatuaj,piercing sau ceva de genu' cu puscaria sau cu scursura. n-am pareri preconcepute, nu am amintiri urate legate de asa ceva. la urma urmei,e alegerea fiecaruia..si nu pot intelege de ce un tatuaj te face sa arati stupid sau altceva in ochii celorlalti.
am o foarte buna prietena tiganca, care are 2 tatuaje in zone ferite de ochii curiosilor . are fata asta un comportament si o integritate morala, incat da clasa cu succes multor indivizi care-si flutura moralitatea in cercuri inalte dar...atat,totul doar de fatada. nu pot judeca un tatuat,un insemnat. nu atata timp cat ramane un OM
. mereu am privit tatuajul ca o schimbare,ca pe..altceva..dar fara sa-i amplific eventualele motive care conduc la o astfel de alegere.. cunosc destui oameni pictati care n-au nicio problema de comportament.multi au o inteligenta peste medie si sunt mai intregi la creier decat multi dintre noi...asa au fost si inainte de a se tatua, nu-s cameleoni. sunt si au ramas aceiasi oameni! nu pot asocia un tatuaj,piercing sau ceva de genu' cu puscaria sau cu scursura. n-am pareri preconcepute, nu am amintiri urate legate de asa ceva. la urma urmei,e alegerea fiecaruia..si nu pot intelege de ce un tatuaj te face sa arati stupid sau altceva in ochii celorlalti.am o foarte buna prietena tiganca, care are 2 tatuaje in zone ferite de ochii curiosilor . are fata asta un comportament si o integritate morala, incat da clasa cu succes multor indivizi care-si flutura moralitatea in cercuri inalte dar...atat,totul doar de fatada. nu pot judeca un tatuat,un insemnat. nu atata timp cat ramane un OM
-

colipici - frappuccino
Daca tot vreti briose...de luni este promotie la L**l de forme siliconate in forma de trandafiri, de inimioare
si simple.
Si nici eu nu stiu sa fac briose
si simple.Si nici eu nu stiu sa fac briose

-

daca sunteti cuminti va invat eu 
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie:daca sunteti cuminti va invat eu
te-ai reprofilat?si...nu ma deranjeaza, aici puteti fi off cat doriti
-

ne gateste pitulici? 
pitule, io sunt cuminte! am papat tot!

pitule, io sunt cuminte! am papat tot!

-

colipici - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:Si nici eu nu stiu sa fac briose
nu e bune
ca ingrasa "Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
-

dia21 - frappuccino
vorbim diseara?-

da, iubita! 
-

dia21 - frappuccino