Povestea blestemului ! - de $ilviu Georgescu

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Mesajde Raluca_SA » Lun Noi 23, 2009 4:47 am

Am si eu o problema :D :D :D De ce ti-ai pus la nume "$" ?
Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
Raluca_SA
irish coffee

Mesajde barboneli » Lun Noi 23, 2009 9:01 am

Raluca_SA scrie:Am si eu o problema :D :D :D De ce ti-ai pus la nume "$" ?

Silviu e plecat la Tg. Jiu cu lucrul si vine abia vineri, asa ca iti raspund eu in locul lui....! :cool: Pentru ca are si el un amarat de dolar pe care l-a gasit pe strada... si ca sa nu-l piarda, l-a pus la nume !!! :idea: :bom: :D Sau.... din simtz artistic...!!! :drunken:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Raluca_SA » Lun Noi 23, 2009 12:14 pm

barboneli scrie:

Silviu e plecat la Tg. Jiu cu lucrul si vine abia vineri, asa ca iti raspund eu in locul lui....! :cool: Pentru ca are si el un amarat de dolar pe care l-a gasit pe strada... si ca sa nu-l piarda, l-a pus la nume !!! :idea: :bom: :D Sau.... din simtz artistic...!!! :drunken:

:D :D :D :D :D :D
Cel mai fain raspuns.Nici nu ma mai intereseaza adevarul :D :D :D :D Mc barbo!
Raluca_SA
irish coffee

Mesajde silviugeorgescu » Mar Dec 01, 2009 9:34 am

Merci Barbo ca mi-ai luat apararea cata vreme am fost eu plecat si multmesc si celor care mi-au mai raspuns in tot acest timp . Intradevar , am parinti minunati si sper ca pana la urma sa se rezolve si problema oficiala , cea a actelor .
Dupa cum bine si-a dat seama Oana , mai problematic este atunci cand vin prietenii pe la noi , in rest nu-s probleme nici cu sotia mea si nici cu baiatul meu , de aceea am inceput sa raresc consistent invitatiile facute prietenilor ... Daca erau toti prietenii ca Barbo era altceva , dar am si cateva specimene care au avut o copilarie nefericita si pe vremea cand erau mici n-au avut jucarii si s-au jucat cu radioul , l-au desfacut ( cum face orice copil cu o jucarie ) , i-au inghitit tranzistorii si acum au ramas cu un volum exagerat de mare in voce , ceea ce deranjeaza .... :D
“Tinerii frumosi sunt accidente ale naturii, dar oamenii batrani sunt adevarate lucrari de arta”

Sine amicitia vitam esse nullam – Fara prietenie nu exista viata !
silviugeorgescu
mochaccino

Mesajde silviugeorgescu » Mar Dec 01, 2009 9:38 am

Raluca iti doresc ca toata viata sa ai doar aceasta problema , si anume de ce mi-am pus eu in loc de ,,S" semnul ,,$" . Un raspuns inteligent n-am sa-ti dau , a fost o chestie de moment , mi s-a parut mai cool , dar m-ai facut sa ma rusinez de gestul meu si promit solemn sa nu mai repet greseala . Sarut-mana !
“Tinerii frumosi sunt accidente ale naturii, dar oamenii batrani sunt adevarate lucrari de arta”

silviugeorgescu
mochaccino

Mesajde Raluca_SA » Mar Dec 01, 2009 2:02 pm

Hello Hello! Nu-ti face griji..era doar o curiozitate..ai dreptul sa faci/scrii ce vrei :)
Raluca_SA
irish coffee

Mesajde barboneli » Mar Dec 01, 2009 3:14 pm

silviugeorgescu scrie:

Raluca iti doresc ca toata viata sa ai doar aceasta problema , si anume de ce mi-am pus eu in loc de ,,S" semnul ,,$" . Un raspuns inteligent n-am sa-ti dau , a fost o chestie de moment , mi s-a parut mai cool , dar m-ai facut sa ma rusinez de gestul meu si promit solemn sa nu mai repet greseala . Sarut-mana !

:twisted: tu sa-l lasi acolo bre....!!! macar asa.... valorzi si tu ceva, vede si lumea ca ai ambitie. azi un dolar, maine 3,6$... saptamana viitoare, 345000$.....!!! :bom: :D :drunken: uite, fac si eu ca tine, sa nu te mai rusinezi....: (fa-mi si mie rost de semnul lirei sterline... ca nu am gasit ! mersi! ) :P
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Joi Dec 03, 2009 10:36 pm

ce mai faci tu , silviu? n-ai zis nimic de calatorie oboseala, alea alea..
oana_daniela
frappuccino

Mesajde silviugeorgescu » Mar Dec 22, 2009 1:18 pm

Sarutmana Oana , povestea o sa o continui ceva mai incolo de va mai fi nevoie , insa pt restul discutiilor ne vedem pe forumul de la cafenea :P

silviugeorgescu
mochaccino

Mesajde michi 73 » Mar Dec 22, 2009 5:05 pm

Bine ai revenit Silviu. Ti-am simtit lipsa ca ne-ai lasat cu povestea in suspans. Scrii frumos si astept urmarea.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde dia21 » Dum Ian 31, 2010 11:50 pm

cred ca Silviu s-a suparat, sau poate doar plictisit avand in vedere ca are mai bine de-o luna de cand nu a mai descuiat Povestea nici macar sa stearga praful :mrgreen:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Re: Povestea blestemului ! - de $ilviu Georgescu

Mesajde ochelarica. » Mar Feb 09, 2010 5:34 pm

silviugeorgescu scrie:Vroiam sa pun o intrebare generala , pt toata lumea , dupa care sa dezbatem putin subiectul ... Credeti in blesteme ?

Eu nu vreau sa cred in blesteme,dar stiu ca multe persoane atribuie intamplarile negative din viata lor blestemelor.(O fi de vina frustrarea ca nu gasesc rezolvarea problemei care ii macina).
Cred ca,in cazul tau ,mai degraba e valabila:"pacatele parintilor cad asupra copiilor".
M-ai captivat cu povestea ta.Nu sunt in masura sa te judec sau sa-ti dau sfaturi,dar d.p. meu d.v. te-ai descurcat de minune,in conditiile date.Exceptie facand poate increderea prea mare care o ai in oameni :) .
Oricum,naiv sau nu,mentine-ti optimismul si tine-ma la curent(daca vrei) cu peripetiile viitoare legate de terenul din Bucucresti.Si multa bafta!
ochelarica.
irish coffee

Re: Povestea blestemului ! - de $ilviu Georgescu

Mesajde mira2010 » Sâm Aug 21, 2010 12:20 pm

Zbor lin spre casa, Silviu! Sa-ti mearga bine si aici!
mira2010
frappuccino

Anterior

Înapoi la Povestea mea