Povestea mea azi

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: Povestea mea azi

Mesajde colipici » Mar Sep 21, 2010 10:54 am

de cate ori va citesc, cel putin aici, simt ca ma invaluie o caldura nebanuita. nu pot sa nu va admir enorma pofta de viata nealterata de trecerea timpului. si-mi place la nebunie asta! pentru unii -si nu vorbesc aici de persoanele nneaparat in varsta, ci si de cei inca tineri sau foarte tineri- trecerea timpului e privita cu blazare,ca pe ceva normal. si ca trebuie sa te supui si atata tot. ...ca si cum ai gandi ca s-a dus timpul tau...nu stiu de ce uitam sa fim mereu tineri,veseli, indragostiti ,amuzanti si cu inima zburdalnica, chiar daca avem ghiocei in par sau un trup care nu mai e ca in tinerete,dar e al nostru...
avem cu adevarat ce invata citindu-va! iar puterea pe care o emanati, dorinta de a rasturna muntii si de a trai cu placere fiecare clipa sunt lucruri pe care ar trebui sa le facem cu totii...
va doresc o zi minunata ca sufletul dvs! :ymhug:
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde michi 73 » Sâm Oct 02, 2010 11:38 pm

La filme se spune "interzis copiilor sub 15 ani", eu spun " a nu se citi de forumisti sub 50 de ani" si cum pe acestia ii numeri pe degete, am sansa exceptionala sa ma exprim si sa nu citeasca nimeni, ceeace e de dorit.
Povestea zilei de azi e urmatoarea: dimineata mi-a dat nora-mea telefon ca maine il trimite la noi pe fiu-miu cu fi-su ca sa scape de ei cat ea pune muraturi. Ulterior a dat fi-miu telefon ca o aduce si pe nevasta-sa. Ca totdeauna cu ora neprecizata care poate fi cuprinsa intre zece dmineata si sase seara, ca de! don doctor e persoana importanta si nu poate sti daca la ora H, nu-i vine uneia sa nasca. (refuz sa cred ca niciodata dar absolut niciodata nu ar sti programul de a doua zi). Eu ce sa fac? Am lansat invitatie si celor mari cu care nu s-au mai vazut de la botezul bebeului si dorinta mea e sa incerc sa-i apropii. Cei mari, dupa ce nu vom mai fi noi, raman foarte singuri si ar fi bine sa se ataseze de nepotei. Pana aici a fost partea de protocol. Dupa ce m-am desmeticit am realizat ca din cauza ca am fost la Sinaia cateva zile si am avut viroza mai multe zile, in casa nu mai aveam aproape nimic pe ce sa pui mana ca sa pregatesti pentru doua persoane normoponderale (fie-mea si nora-mea), un diabetic ( sotul), unul care tine regim sa dea jos ce a luat in concediu (fiu-miu) si un nazdravan de cinci ani care vrea totul prajit. Sa-i dau lista lui barbatu-miu nu mergea caci o gospodina face menuul pe picior, adica in supermarket. Am plecat pe jos fara masina, Kaufland fiind relativ aproape de noi si mi- am spus ca trebuie sa ma misc. El cu caruciorul pentru alimente, eu cu betele, pe drum am constatat ca mi-e tare greu sa merg. Pe un drum de 20 de minute, m-am oprit de doua ori pe banca in parc. Nu ca ma dureau picioarele mai mult decat deobicei, durerea moderata facand parte din normalitate, ci parca aveam o frana la mers, totul devenise o corvoada. Din nou problema de baza: daca renunt la iesitul din casa e mai comod dar ma anchilozez si n-o sa mai pot merge deloc , daca ma plimb juma' de ora macar, chiar cu disconfort, poate nu-mi ruginesc de tot articulatiile. Dupa masa am cazut lata si acum seara, refacuta fiind, m-am apucat de filozofat. Mai bine m-as gandi la ce le pregatesc bun, pentru ca indiferent de bete, spital, varsta si altele " si maine va fi o zi".
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde michi 73 » Dum Oct 03, 2010 10:53 pm

Sunt desdoita si desasamblata de munca dar multumita. Au fost cu totii, au stat pana acum si dupa ani de zile de contre e prima oara cand s-au inteles in totalitate. Liantul a fost cei mici. Stana de piatra sa fii si nu poti sa nu te emotioneze cel foarte mic care o strangea de mana pe fie-mea si radea la ea si cel mare caruia ginere-miu i-a spus povesti cu dragoni si balauri pe care le credea. A fost mare harmalaie,s-a ras, s-a vorbit- Doamne de cand voiam sa fie asa!
Va mai trebui sa fac ceva din timp. O lista cu aia tie, ailalta tie, cu cantarul alaturi. Incolo toate bune, ma mir si eu cum am rezistat. Pentru prima oara in aproape 50 de ani, l-am pus pe barbatu-miu sa puna masa : "ia fata de masa din..", " pune sapte farfurii de la" , " sare si servetele", " pahare mari si mici". A pus-o foarte frumos deci si-a castigat dreptul s-o mai aranjeze si altadata.De acum va trebui sa veghez din umbra sa nu se piarda ce s-a castigat azi. Demult, demult, nu m-am simtit atat de implinita.
michi 73
frappuccino

Mesajde mira2010 » Dum Oct 03, 2010 11:15 pm

Efort rasplatit cu armonie, ce va puteti dori mai mult? Sa aveti o noapte linistita!
mira2010
frappuccino

Mesajde michi 73 » Dum Oct 03, 2010 11:45 pm

Nu e locul aici sa pun poze dar sunt prea obosita sa mai caut in alta parte.
Imagine
Imagine
Imagine
michi 73
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Oct 04, 2010 9:36 am

Sa traiti cu totii sanatosi si fericiti!!!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Adriana » Lun Oct 04, 2010 9:42 am

Tanti Michi, asa ma bucur pentru dumneavoastra. Stiu ce mult v-ati dorit sa apropiati copiii si ce ingrijorata erati....ce schimbata este situatia fata de acum 4 ani....
Sa ne mai povestiti si sa mai postati poze cu familia dumneavoastra ! Nu conteaza locul ci faptul ca va vedem fericiti...
Multa sanatate si fericire...asa cum zice Dragos ! :)
Adriana
frappuccino

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Lun Oct 04, 2010 11:12 am

Micky sa-ti traiasca gashca si sa te bucuri multi ani alaturi de ea!
Ai o familie frumoasa!!!!Bravos natiune pentru realizari! :flower: :flower: :flower:
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Oct 04, 2010 10:56 pm

o familie frumoasa! :x sa aveti parte numai de sanatate, fericire si intelegere! :ymhug: :-*
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mar Oct 05, 2010 8:34 pm

Maine tre' sa ma trezesc la sase, sa plecam la sapte la spital. Nu e nevoie de mine, e simplu, dar ii face placere sa merg, cum si eu il tarasc pe la doctorii mei. Inafara de maine, inca doua miercuri si apoi pauza de sase saptamani.Vaccinul asta ne-a uscat desi luat din depozit a fost cu 20% mai ieftin. In pauza de tratament asi vizita cateva zile Budapesta cu trenul ( avem bilete reduse pe teritoriul ROM). Cazare pe net se gaseste destul de ieftina aproape de metrou si in hoteluri cu lift. Problema e ca nu prea pot merge, poate cu subiect si predicat de acasa, adica trasee de auto si metro pregatite de el ca sa merg cat mai putin pe jos. Asa am reusit sa fac fata la Roma asta primavara cand eram in criza. Sa vedem. La un moment dat va trebui sa zic: stop.
Imagine
michi 73
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Oct 05, 2010 8:52 pm

ba să nu spui!!! că vin şi-ţi fac vânt! să vezi ce repede o să mergi!! :))
pe bune, ştii unde găseşti toate info de care ai nevoie, nu? deci, te aşteptăm cu noi (po)veşti! :-bd
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde michi 73 » Mie Oct 06, 2010 12:58 am

dragos6 scrie:ba să nu spui!!! că vin şi-ţi fac vânt! să vezi ce repede o să mergi!! :))
pe bune, ştii unde găseşti toate info de care ai nevoie, nu? deci, te aşteptăm cu noi (po)veşti! :-bd

Tot pe bune, cand ti se face o nedreptate, daca se corecteaza si se cer scuze, in timp util,e ca si cum n-ar fi fost nimic, nici nu ar mai trebui discutat despre
treaba comentata.In caz contrar daca cineva a fost trecut cu sesizari pe toate pozele se intelege ca le-a furat de pe net sau a copiat de la altii. Aici daca insista, in fata unui moderator, se pot arata cele 600 poze personale din care s-au-au exrtas. Sigur ca se doreste o rezolvare amiabila ,stergerea sesizarii si a anului postarii pozei si la la subsol o mica scuza, ca a fost o eroare.Daca partea se crede nevinovata dar a facut greseli dovedite sa-si asume greselile,sa ia cartonas si daca e de calitate sa plece.
michi 73
frappuccino

Mesajde dia21 » Mie Oct 06, 2010 1:11 am

michi 73 scrie:
dragos6 scrie:ba să nu spui!!! că vin şi-ţi fac vânt! să vezi ce repede o să mergi!! :))

Tot pe bune, cand ti se face o nedreptate, daca se corecteaza si se cer scuze, in timp util,e ca si cum n-ar fi fost nimic, nici nu ar mai trebui discutat despre
treaba comentata.In caz contrar daca cineva a fost trecut cu sesizari pe toate pozele se intelege ca le-a furat de pe net sau a copiat de la altii. Aici daca insista, in fata unui moderator, se pot arata cele 600 poze personale din care s-au-au exrtas. Sigur ca se doreste o rezolvare amiabila ,stergerea sesizarii si a anului postarii pozei si la la subsol o mica scuza, ca a fost o eroare.Daca partea se crede nevinovata dar a facut greseli dovedite sa-si asume greselile,sa ia cartonas si daca e de calitate sa plece.

:-? ce s-a intamplat? :?
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Oct 06, 2010 1:45 am

@dia > o simplă neînţelegere!
@Michi, vezi că ţi-am explicat la locul faptei că totul este doar o mare eroare de interpretare (din partea ta). şi chiar nu trebuie să îşi ceară nimeni scuze!
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dargo » Mie Oct 06, 2010 9:50 am

michi 73 scrie:... asi vizita cateva zile Budapesta cu trenul ( avem bilete reduse pe teritoriul ROM). Cazare pe net se gaseste destul de ieftina aproape de metrou si in hoteluri cu lift. Problema e ca nu prea pot merge, poate cu subiect si predicat de acasa, adica trasee de auto si metro pregatite de el ca sa merg cat mai putin pe jos. Asa am reusit sa fac fata la Roma asta primavara cand eram in criza. Sa vedem. La un moment dat va trebui sa zic: stop.

doamna, si noi mergem peste vreo 2 luni. mi-ati fi de mare ajutor :mrgreen:
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Povestea mea