Povestea mea?

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Povestea mea?

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 5:52 pm

Nu,nu este o poveste..ci mai degraba as povesti cat de idiot,cretin,imbecil si tampit este pitbully.Asta povesteste el in aceasta clipa despre povestea lui...duminica 15.02.2009 si-a dat seama ca e cel mai cretin om de pe planeta.Impuscati-l ca respira si consuma oxigenul degeaba!
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde dargo » Dum Feb 15, 2009 5:56 pm

aici e si o ea implicata
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Dum Feb 15, 2009 5:58 pm

Lasa-ne pe noi sa judecam , om fi mai obiectivi, tu povesteste....
oana_daniela
frappuccino

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 6:01 pm

Logic ca e si o ea...doar n-o fi un unul...nu?
A fost,a fost..acum nu mai e...am terminat-o cu ea...in fine...eu am povestit ca sunt un idiot mare cat casa...acum...si maine..se va uita povestea...

pitbully
frappuccino

Mesajde dargo » Dum Feb 15, 2009 6:05 pm

pitbully scrie:Logic ca e si o ea...doar n-o fi un unul...nu?
A fost,a fost..acum nu mai e...am terminat-o cu ea...in fine...eu am povestit ca sunt un idiot mare cat casa...acum...si maine..se va uita povestea...
mai mariane, ti-am mai spus ca ai un stil de a dramatiza lucrurile de numa', acum fara nicio nuanta, dar m-a frapat chestia asta la tine. lasa capul ala sa se limpezeasca si nu da lucrurilor o amploare mai mare decat o au de fapt

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 6:06 pm

oana_daniela scrie:Lasa-ne pe noi sa judecam , om fi mai obiectivi, tu povesteste....

As fi povestit eu,dar nu sunt genul.O singura data am facut-o si nu se va mai repeta.Persoana respectiva stie cine este...si va ramane singura ...a fost prima si ultima careia i-am povestit o relatie terminata.

Toate bune si frumoase,chiar la locul lor....pfuu...mor de oftica si nu numai...sa se duca o relatie din vina mea....si mai era si frumoasa..cel putin incepuse sa-mi placa..si mai mor de oftica la cat a investit fata aia in mine...si eu nimic...o jigodie de om....acum,asta e...trecem peste si luam pauza........................

pitbully
frappuccino

Re: Povestea mea?

Mesajde alinuta » Dum Feb 15, 2009 6:07 pm

pitbully scrie:Nu,nu este o poveste..ci mai degraba as povesti cat de idiot,cretin,imbecil si tampit este pitbully.Asta povesteste el in aceasta clipa despre povestea lui...duminica 15.02.2009 si-a dat seama ca e cel mai cretin om de pe planeta.Impuscati-l ca respira si consuma oxigenul degeaba!

lasa draga, degeaba n-ar fi o problema, ca inca mai e destul, altii il consuma sa faca rau, si tot nu i-am impuscat! :mrgreen:

ia zi, ce ai sa-ti reprosezi? poate te putem ajuta sa consumi oxigenul cu folos...daca asta te macina :)
alinuta
frappuccino

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 6:08 pm

dargo scrie:
mai mariane, ti-am mai spus ca ai un stil de a dramatiza lucrurile de numa', acum fara nicio nuanta, dar m-a frapat chestia asta la tine. lasa capul ala sa se limpezeasca si nu da lucrurilor o amploare mai mare decat o au de fapt

mai fato,lasa-ma cu dramatizarile tale..nu imi arde de ele acum..unde pana mea am scris ceva atat de dramatizant? am chef sa ma injur singur..lasa-ma s-o fac in liniste...n-am chef de toate sfaturile..nu am nevoie....

pitbully
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Dum Feb 15, 2009 6:09 pm

pitbully scrie:
oana_daniela scrie:Lasa-ne pe noi sa judecam , om fi mai obiectivi, tu povesteste....

As fi povestit eu,dar nu sunt genul.O singura data am facut-o si nu se va mai repeta.Persoana respectiva stie cine este...si va ramane singura ...a fost prima si ultima careia i-am povestit o relatie terminata.

Toate bune si frumoase,chiar la locul lor....pfuu...mor de oftica si nu numai...sa se duca o relatie din vina mea....si mai era si frumoasa..cel putin incepuse sa-mi placa..si mai mor de oftica la cat a investit fata aia in mine...si eu nimic...o jigodie de om....acum,asta e...trecem peste si luam pauza........................

cam pe scurt, dar ai povestit...:P nu esti primul care face asta , cred ca nici ultimul , nu vad motive de exterminare!
oana_daniela
frappuccino

Re: Povestea mea?

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 6:12 pm

alinuta scrie:ia zi, ce ai sa-ti reprosezi? poate te putem ajuta sa consumi oxigenul cu folos...daca asta te macina :)

Foarte multe....am fugit sa ma plimb...de volan am nevoie in aceste clipe "fumoase"..da,da...ma duc sa ma linistesc la o gura de aer...

pitbully
frappuccino

Mesajde dargo » Dum Feb 15, 2009 6:13 pm

pitbully scrie:
dargo scrie:

mai fato,lasa-ma cu dramatizarile tale..nu imi arde de ele acum..unde pana mea am scris ceva atat de dramatizant? am chef sa ma injur singur..lasa-ma s-o fac in liniste...n-am chef de toate sfaturile..nu am nevoie....
nu acum mai, nu ma refeream acum, vb de modul tau de a reactiona in general, nu mai citi printre randuri. gata, ptr mine e un subiect inchis. numai bine

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde alinuta » Dum Feb 15, 2009 6:16 pm

pitbully scrie:n-am chef de toate sfaturile..nu am nevoie....

pai atunci ce vrei? :shock: sa-ti strigi vinovatia pe forum si sa plangi singur dupa relatia incheiata din cauza ta? tipic masculin! :?

si apropos de relatia ta, daca era asa frumoasa, si ei ii va fi dor de ea...

ps: ceva imi spune ca ai ratat sf valentin, pacatosule!
alinuta
frappuccino

Mesajde pitbully » Dum Feb 15, 2009 7:03 pm

alinuta scrie:
1.pai atunci ce vrei?
2.ps: ceva imi spune ca ai ratat sf valentin, pacatosule!

1.Daca as fi scris pe usa sau perete ca pe data de 15.02.2009 am fost un cretin...ar fi vazut toti cunoscutii si eu zi de zi(si nu da bine :D)...insa,pe forum...mult prea putini...si cand voi recitii peste un an...imi voi aduce aminte de aceasta zi sau data :D

2.sf valentin a fost asa cum scrie la carte din punctul meu de vedere...pe langa toate cele....am avut timp sa aranjez masa...sa asez floarea unde trebuie..mesajul....lumanarile....vinul rosu..si asa mai departe....ba chiar notez totodata ca pe 14.02.2009 am gatit pt prima oara :D

Inca nu ma plang...sau asa se interpreteaza?...doar ca vreau sa ma vorbesc de "bine" in liniste... idiot tampit ce sunt :D

pitbully
frappuccino

Mesajde soranasky » Dum Feb 15, 2009 9:59 pm

pitbully scrie:
alinuta scrie:
1.pai atunci ce vrei?
2.ps: ceva imi spune ca ai ratat sf valentin, pacatosule!

1.Daca as fi scris pe usa sau perete ca pe data de 15.02.2009 am fost un cretin...ar fi vazut toti cunoscutii si eu zi de zi(si nu da bine :D)...insa,pe forum...mult prea putini...si cand voi recitii peste un an...imi voi aduce aminte de aceasta zi sau data :D

2.sf valentin a fost asa cum scrie la carte din punctul meu de vedere...pe langa toate cele....am avut timp sa aranjez masa...sa asez floarea unde trebuie..mesajul....lumanarile....vinul rosu..si asa mai departe....ba chiar notez totodata ca pe 14.02.2009 am gatit pt prima oara :D

Inca nu ma plang...sau asa se interpreteaza?...doar ca vreau sa ma vorbesc de "bine" in liniste... idiot tampit ce sunt :D

bravo! MACAR EXISTA UNUL CARE RECUNOASTE! :D
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
soranasky
frappuccino

Mesajde mary_lou » Lun Feb 16, 2009 4:15 pm

si continuarea?! :sad:
mary_lou
cafe-latte

Următorul