Povestea unei copile speriate

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Povestea unei copile speriate

Mesajde esa_alexa » Joi Dec 09, 2010 3:15 pm

Eram mica, aveam cred 7 ani, clasa intai. Parintii mei plecau la schimbul 1, undeva la ora 5 dimineata. Eu ma trezeam singurica pe la 6.30, la 8 trebuind sa fiu la scoala.
Pe fiecare dimineata ma trezeam speriata, aproape panicata.

Nu aveam nici o explicatie, insa intotdeauna ma trezeam tremurand de frica. Imi era teama sa respir si aveam tot timpul senzatia ca e cineva malefic in camera sub un anumit scaun aflat in partea opusa a camerei, care abia astepta sa-mi faca rau. Dupa cateva minute in care eram efectiv paralizata de spaima, reuseam sa scot capul din plapuma si sa pasesc rapid sa aprind becul.

Cred ca aceasta stare apasatoare si insuportabila a durat pana intr-o dimineata de vara, cand m-am trezit plangand, transpirata si ghemuita covrig sub o plapuma grea si calduroasa de sub care nu indrazneam sa ies.

Imi amintesc ca am adormit instant pentru cateva clipe. Am visat o fata blonda cu par lung si auriu, imbracata in alb, care aproape plutea. S-a asezat pe pat langa mine, m-a mangaiat si mi-a zis: - Poti sa te trezesti, nu e nimeni in camera. Nu tebuie sa fii speriata. Dar stai sa verific.

A mers si a deschis usa sifonierului (desi teama mea venea de undeva de sub un scaun). Am interpretat ulterior ca a deschis aceasta usa pentru a comunica cu cineva.
S-a intors apoi la mine pe pat, mi-a confirmat ca nu e nimeni si m-a indemnat sa ma trezesc.
Pentru prima data in viata mea m-am trezit fara sa mai fiu panicata. Si din momentul acela, nu m-am mai trezit niciodata in viata mea cu acea spaima in suflet.

Acum cand imi dau tarcoale spaimele, ma gandesc mereu la aceasta intamplare. Si imi zic ca Dumnezeu e acolo undeva si are grija sa-mi aline supararile.

Voi ati trait vreo intamplare care v-a aratat ca cineva acolo sus e alaturi de voi si va vegheaza pasii?
it's good to discover a beautiful mind, but an even greater gift is to discover a beautiful heart
esa_alexa
cafe-latte

Re: Povestea unei copile speriate

Mesajde colonelul » Vin Dec 10, 2010 11:58 am

:-? florannce??????? or??? :idea:
La armată, Moisil a ales călăria. La prima oră de călărie a alunecat încetul cu încetul pe spate:
- D-le colonel, d-le colonel. Ce mă fac? Mi se isprăvește calul! Grigore Moisil.
colonelul
cafe-latte

Mesajde done1963 » Dum Dec 19, 2010 3:16 am

colonelul scrie::-? florannce??????? or??? :idea:

Cum de este atata liniste aici? Dom' Colonel, sunteti "in tema" cumva? :D
Parea un topic deosebit, insa constat cu surprindere ca linistea este.... deosebita!

.
Stiati ca... noi toti, asemeni unui zeu, am ajuns sa avem puteri depline!?
... cu un singur click deschizi / inchizi... O LUME!!! (done1963)
done1963
mochaccino

Mesajde barboneli » Dum Dec 19, 2010 3:26 am

:-? ce ti se pare deosebit la o tema nedeosebita... ? :-\ Colonelul poate a vrut sa sugereze ca, tema asta are loc la alt topic ! la cel cu: "exista Dumnezeu ?"... ! zic si eu... !
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde poker » Dum Dec 19, 2010 3:31 am

si eu imi imaginam ca, domnul colonel, a recunoscut fata blonda cu par lung si auriu ca fiind..... florance :-?
poker
mochaccino

Mesajde done1963 » Dum Dec 19, 2010 3:47 am

Aaaa, da? (vorba ta, domnule Barbo... cred ca doar mi s-a parut ca ar fi...)
Poker! Pai si tu o cunosti? :-o
In acest caz..... noapte buna, domnilor!

PS.
Da' chiar: Florannce ce mai face oare?
:D
Stiati ca... noi toti, asemeni unui zeu, am ajuns sa avem puteri depline!?
... cu un singur click deschizi / inchizi... O LUME!!! (done1963)
done1963
mochaccino

Mesajde poker » Dum Dec 19, 2010 3:54 am

ce fac toate senzationalele, se pregateste de sarbatori
timp putin de forum, treaba multa :)
chiar, noapte buna, ca desi sotia mea nu este o senzationala, maine (azi adica) ma scoate sa bat covoarele in zapada [-(
poker
mochaccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 20, 2010 5:47 pm

:-D nu le bati pe bara.... ? in tot cazul, eu nu am batut covoare niciodata... dar am impresia ca e o chestie de relaxare ! dai in ele cu bata... si te gandesti la cine ai vrea sa fie in locul.... covorului !!!! :ymdevil: Sarbatori fericite si un an nou... cu realizari !!!! :cheers: :)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Dec 20, 2010 5:54 pm

barboneli scrie::-D nu le bati pe bara.... ? in tot cazul, eu nu am batut covoare niciodata... :cheers: :)

Nici la noi nu se bat. Am un " power H2O" care le curata cu abur.Tare as vrea sa stiu daca a incercat cineva ca in loc de apa sa bage apa cu detergent de covoare? In prospect scrie numai apa. Cand eram tanara stateam in genunchi si le spalam cu biocarpet. Cum la noi nu prea e trafic, stam la etaj si avem termopane, sunt destul de curate.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 20, 2010 5:56 pm

done1963 scrie:Aaaa, da? (vorba ta, domnule Barbo... cred ca doar mi s-a parut ca ar fi...)
Poker! Pai si tu o cunosti? :-o
In acest caz..... noapte buna, domnilor!

PS.
Da' chiar: Florannce ce mai face oare?
:D

cu toate ca sunt cu un picior in afara forumului... intru special ca sa-ti urez, tie si familiei tale un calduros... Sarbatori fericite si luminoase si un an nou... daca nu mai bun, macar nu mai rau !!!!! :) ferice de noi ca ai aparut si tu si poker pe forum !!! sau cel putin, de mine ! ;) :ymhug: la atatea senzationale... e bine si ceva senzationali... ! :joker: :))
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Dec 20, 2010 6:07 pm

barboneli scrie:...cu toate ca sunt cu un picior in afara forumului.... ! :joker: :))

Care picior, dreptul sau stangul?
:-D
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 20, 2010 6:18 pm

stangul... evident !!! dreptul il pastrez ptr. o eventuala intrare inapoi... ! :ymdevil: si oricum... cu dreptul sutez mult mai puternic !!! cand eram mai tanar, acum 4-5 luni... eram inaintas pe aripa stanga ! o data cu mingea... pleca si bocancul... ! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Înapoi la Povestea mea