Reality check ...
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Reality check ...
Nu ar trebui sa pierd timpul cu astfel de prostii ,sunt in criza ...insa nu ma pot abtine (ce scuza ...)
Nu am ce povesti acum ,decat poate amintiri ,de mult uitate ,candva inventate ,ravasite prin subconstient .......................
Prima amintire a copilariei?
Poate...poate un vis urat de care m-am intrebat mereu daca a fost sau nu real ...
sau poate copilul ce statea in fund in pragul usii uitandu-se pe ascuns la filmele pe care le vizionau parintii ...
sau poate acel baiat de prin imprejurimi care cumva mi-a frant inima,si mi-a furat inocenta ,desi la varsta aceea putin ,foarte putin stiam despre tot...
sau poate copilul cu faimoasa colectie de jucarii imbaiate in vopseaua alba(asta e de prin povesti)
sau ...copilul care s-a plictisit de acel pui de rata care nu facea nimic decat sa tipe toata ziua ...si la invatat sa innoate ...in WC(si asta cam povestita)
poate ...
Nu am ce povesti acum ,decat poate amintiri ,de mult uitate ,candva inventate ,ravasite prin subconstient .......................
Prima amintire a copilariei?
Poate...poate un vis urat de care m-am intrebat mereu daca a fost sau nu real ...
sau poate copilul ce statea in fund in pragul usii uitandu-se pe ascuns la filmele pe care le vizionau parintii ...
sau poate acel baiat de prin imprejurimi care cumva mi-a frant inima,si mi-a furat inocenta ,desi la varsta aceea putin ,foarte putin stiam despre tot...
sau poate copilul cu faimoasa colectie de jucarii imbaiate in vopseaua alba(asta e de prin povesti)
sau ...copilul care s-a plictisit de acel pui de rata care nu facea nimic decat sa tipe toata ziua ...si la invatat sa innoate ...in WC(si asta cam povestita)
poate ...
- Whiterose12
- cafe-latte
Re: Reality check ...
Hey...forget it
you'r not worth it ...
you'r not worth it ...
- Whiterose12
- cafe-latte
Există o armonie în toamnă şi o strălucire în cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca şi cum n-ar putea fi, ca şi cum n-ar fi fost vreodată (P.B. Shelley)
-

lucik - cappuccino
Aveam chef de povesti
...dar mi-a taiat dragos avantul prin "entuziasmul" lui si am preferat sa stau linistita.
- Whiterose12
- cafe-latte
asa mi s-a parut si mie (ca ai chef de povesti si ca dragos ti-a taiat elanul), de-aia m-am bagat, ca musca-n lapte. poi cand mai ai chef de povesti... povesteste; eu imi scriu (tastez) gandurile intr-un fisier (pe care-l deschid doar eu, din cand in cand). Cand se vor aduna destule pagini, am sa le public
si atunci am sa astept reactii de la cititori !
Există o armonie în toamnă şi o strălucire în cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca şi cum n-ar putea fi, ca şi cum n-ar fi fost vreodată (P.B. Shelley)
-

lucik - cappuccino

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Am incercat si eu sa scriu intr-un fisier ,dar ma plictisesc repede ...sau uit ,si nu stiu de ce observ ca imi place sa scriu aici 
@Dragos ...e ok ...dar de detaliat nu prea pot ca sunt chestii foarte private
Azi ...azi mi s-a intamplat ceva dragut,o scena de film
Si nu vreau sa uit ,nu stiu daca pot uita ...
am vazut in viata mea plangand 3 barbati
...tata ...ugly story...
...prima iubire ...not so dreamy
...si astazi ,pe el ,in timp ce se uita in ochii mei si se juca in parul meu mi-a spus ca sunt foarte draguta si i-au dat lacrimile ...
prea Hallmark nu?tare
@Dragos ...e ok ...dar de detaliat nu prea pot ca sunt chestii foarte private
Azi ...azi mi s-a intamplat ceva dragut,o scena de film
Si nu vreau sa uit ,nu stiu daca pot uita ...
am vazut in viata mea plangand 3 barbati
...tata ...ugly story...
...prima iubire ...not so dreamy
...si astazi ,pe el ,in timp ce se uita in ochii mei si se juca in parul meu mi-a spus ca sunt foarte draguta si i-au dat lacrimile ...
prea Hallmark nu?tare
- Whiterose12
- cafe-latte
stiu si eu...mi s-ar parea nasol sa planga cineva cand se uita la mine. 
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
9 mesaje
• Pagina 1 din 1