Short stories
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Short stories
ano1209 scrie:/:) Ba nu.
Ba daViziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
nu recunosc nimic - ano1209
- cafe-latte
colipici scrie:deci...ii spui la multi ani sau ba?ori e balanta?
da ,o sa ii las un mesaj pe mess cu un simplu La multi ani!In incercarea de a fi cat mai diplomata si totodata impersonala.
- ano1209
- cafe-latte
ano1209 scrie::D Da, am o intrebare pentru cititorii avizati.
Peste cateva zile este ziua de nastere a unui fost prieten si am o dilema ... nu stiu daca sa ii spun sau nu La multi ani.
fostul, e fostul. are cine sa-i ureze de ziua lui. tu, cu ce ocazie?
-

seed - cafe-latte
Bai sunteti de poveste toti...ce mare topic si problema daca sa-i zici la multi ani sau nu.Sau daca am trait 10 ani cu cineva si stiu ca in ziua aia am chefuit de atatea ori, ne-am pus-o cu lumanari de atatea ori, am baut sampanie de tot atatea ori....daca mi-aduc aminte si pot, de ce sa nu dau un semn?
Sau cum sunt programele astea de socializare, daca ma anunta ca-i ziua cuiva si stiu si pot...de ce sa nu zic un la multi ani...
Mare cacariseala, ce sa-ti spun? Este chestie de educatie...daca ai aflat si stii...stai ca proasta si nu zici omului un la multi ani?
Hai sa fim seriosi....doar nu trebe sa se intample ceva dupa urare...
Paranoia....ce sa se intample? Ala iti zice multzam fain, daca-i educat si-si vede de treaba....si tu la fel...
Dar daca nu aveti probleme, inventati-le fratilor...
Sau cum sunt programele astea de socializare, daca ma anunta ca-i ziua cuiva si stiu si pot...de ce sa nu zic un la multi ani...
Mare cacariseala, ce sa-ti spun? Este chestie de educatie...daca ai aflat si stii...stai ca proasta si nu zici omului un la multi ani?
Hai sa fim seriosi....doar nu trebe sa se intample ceva dupa urare...
Paranoia....ce sa se intample? Ala iti zice multzam fain, daca-i educat si-si vede de treaba....si tu la fel...
Dar daca nu aveti probleme, inventati-le fratilor...
-

Adriana - frappuccino
seed scrie:fostul, e fostul. are cine sa-i ureze de ziua lui. tu, cu ce ocazie?
ce mentalitate frate. pacat ca nu-ti stiu sexu' 
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
ano1209 scrie::)) nu recunosc nimic

haidi tu, fii fata curajoasa. zi-miiiiiiiiiiiiiii
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie: pacat ca nu-ti stiu sexu'esti m sau f?
pai? cu ce ocazie? ai ceva de gand?
nu conteaza bre, ideea era ca daca n-ai discutii cu cineva, ce rost are? vrei sa-ti faci?
e ca buna ziua, la revedere
-

seed - cafe-latte
seed scrie:pitbully scrie:
pai? cu ce ocazie? ai ceva de gand?![]()
nu fii, zi si mie
are dreptate Adriana. cred ca tine de educatie treaba cu ...
-

pitbully - frappuccino
pitbully scrie: cred ca tine de educatie treaba cu ...
...multumesc frumos de urare. la revedere
sau tu zici de asta: vai ce surpriza placuta! ma bucur ca ti-ai amintit. sper sa ma suni si la anul, sau de craciun, paste, anul nou...sau ori de cate ori vrei sa-mi urezi ceva, oricand e momentul bunelor urari
a! sa nu uit! daca-mi schimb nr de telefon te anunt negresitapoi omul, tot datorita educatiei, o va suna si el sa ii ureze la multi ani, la toate evenimentele si in toti anii in care va mai raspunde ea la acel nr de telefon. caci nu se cade sa fie mai prejos.
asa ca fiecare trebuie sa aiba un carnetel nu numerele de telefon, adresele (pentru trimis flori) a tuturor exe(i)lor si foste(i)lor, ca asa e politicos

-

seed - cafe-latte
Nu scriu pentru comentarii ci in speranta ca o data pusa pe hartie povestea, voi putea privi lucrurile dintro alta perspectiva.
Suntem impreuna de aproape un an de zile, la inceput ca orice relatie era grozav, incitant, nou.
De vreo cateva luni insa nu imi pot reveni, am zile cand nu imi convine nimic la el, la atitudinea, comportamentul si educatia lui. Ii vad toate defectele ...si i le critic constant(mai mult in mintea mea). Incerc sa imi dau seama daca este vina mea (daca sunt prea stresata, prea deprimata de viata, prea plictisita) sau daca intradevar defectele sunt mai multe decat calitati.
De fapt nu pot spune asta, are destule calitati, e un baiat grozav, marinimos, implicat, cred ca tine la mine destul de mult desi nu garantez ca ma iubeste, la fel cum nici eu nu garantez ca il iubesc.
Sau poate il iubesc ...insa nu e vorba de o iubire patimasa, de aceea care te doare sufletul cand te gandesti ca ar putea sa nu te mai placa, nu e ca prima iubire ...e mult mai rationala, diplomata, manipulativa, egoista (da ,recunosc sunt o persoana egoista cand vine vorba de sentimente si nu ca sa ma scuz dar sunt asa pentru ca prea mult timp nu am fost si am pierdut destule) si totusi e iubire.
Poate e doar rutina de vina, rutina ne omoara, cat adevar in aceste simple cuvinte ... :-<
Suntem impreuna de aproape un an de zile, la inceput ca orice relatie era grozav, incitant, nou.
De vreo cateva luni insa nu imi pot reveni, am zile cand nu imi convine nimic la el, la atitudinea, comportamentul si educatia lui. Ii vad toate defectele ...si i le critic constant(mai mult in mintea mea). Incerc sa imi dau seama daca este vina mea (daca sunt prea stresata, prea deprimata de viata, prea plictisita) sau daca intradevar defectele sunt mai multe decat calitati.
De fapt nu pot spune asta, are destule calitati, e un baiat grozav, marinimos, implicat, cred ca tine la mine destul de mult desi nu garantez ca ma iubeste, la fel cum nici eu nu garantez ca il iubesc.
Sau poate il iubesc ...insa nu e vorba de o iubire patimasa, de aceea care te doare sufletul cand te gandesti ca ar putea sa nu te mai placa, nu e ca prima iubire ...e mult mai rationala, diplomata, manipulativa, egoista (da ,recunosc sunt o persoana egoista cand vine vorba de sentimente si nu ca sa ma scuz dar sunt asa pentru ca prea mult timp nu am fost si am pierdut destule) si totusi e iubire.
Poate e doar rutina de vina, rutina ne omoara, cat adevar in aceste simple cuvinte ... :-<
- ano1209
- cafe-latte
Mmmvvaaaiii, orice imi puteam imagina, da' ca Adi si-o pune cu lumanari, nu.
Mvvaaaiii...

Mvvaaaiii...

-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:Mmmvvaaaiii, orice imi puteam imagina, da' ca Adi si-o pune cu lumanari, nu.
Mvvaaaiii...![]()
![]()
zapacealaaaaaaaaa
nu cu lumanari, bre! alea erau de ambient! te-ai dilit? 
noroc ca am citit mesajul adrianei. ca, prima oara cand am citit ce-ai scris tu...
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
pitbully scrie:seed scrie:pitbully scrie:
pai? cu ce ocazie? ai ceva de gand?![]()
nu fii, zi si mie![]()
are dreptate Adriana. cred ca tine de educatie treaba cu ...
e m, pitulica! am io o vaga banuiala..

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
colipici scrie:Night_du scrie:Mmmvvaaaiii, orice imi puteam imagina, da' ca Adi si-o pune cu lumanari, nu.
Mvvaaaiii...![]()
![]()
zapacealaaaaaaaaanu cu lumanari, bre! alea erau de ambient! te-ai dilit?
noroc ca am citit mesajul adrianei. ca, prima oara cand am citit ce-ai scris tu...
Acuma ca aflarati ,putem trece peste?!
Musai sa va povestesc si cati tin lumanarile,nu???
-

Adriana - frappuccino
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2