Short stories
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
30 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Short stories
ok, asteptam.
acu' ai vrut doar sa ocupi locul, sa nu ti-l ia careva?
acu' ai vrut doar sa ocupi locul, sa nu ti-l ia careva?

-

seed - cafe-latte
Da, am o intrebare pentru cititorii avizati.Peste cateva zile este ziua de nastere a unui fost prieten si am o dilema ... nu stiu daca sa ii spun sau nu La multi ani
. Ciudat stiu ... dar, am sentimente contradictorii cand vine vorba de el , am fost impreuna un an de zile (asta acum doi ani de zile ) iar lucrurile s-au terminat cam aiurea. Vorbim destul de rar insa mereu e ceva prietenos. Cum ar fi mai bine ... daca tot mi-am amintit acum ca vine ziua lui, sa ii spun sau sa il ignor complet?Pareri careva?
- ano1209
- cafe-latte
Citeam postul tinerei care se gandea daca sa plece sa faca lapdance ...si ma gandeam ...
Si pe mine ma bate capul sa plec inafara, in domeniu nu am cum sa gasesc nimic deoarece nu sunt extraordinar de buna, nu am experienta (abia am terminat facultatea) ...ce as putea gasi ar fi aupair, vanzatoare, sau in domeniul hotelier ori ingrijitoare. Nimic din astea nu imi surade, plus ca trebuie sa platesti o groaza de bani agentiei, poate de aceea ma mai gandesc ... oricum nu am bani sa platesc agentiei ...
In tara ...bataie de joc. E greu sa nu poti gasi de munca , pe mine personal ma deprima, ma face sa ma simt devalorizata mai ales cand vezi ca ai abilitatile si experienta necesare unui loc de munca insa nu ai pile. Asa ca inteleg de ce domnisoarei i se pare atragator acel loc de munca, pana si mie mi se pare atragator, doar ca stiu ca nu as putea sa fac asta.
Cel mai probabil daca nu gasesc nimic in urmatoarele luni ma voi indeparta si mai mult de domeniul meu si voi pleca inafara pe unul din aceste posturi.
Saracia, lipsa sigurantei financiare ne schimba pe toti asa ca nu ar trebui sa ne permitem sa judecam deciziile altora atata timp cat nu am fost in aceeasi situatie.
Si pe mine ma bate capul sa plec inafara, in domeniu nu am cum sa gasesc nimic deoarece nu sunt extraordinar de buna, nu am experienta (abia am terminat facultatea) ...ce as putea gasi ar fi aupair, vanzatoare, sau in domeniul hotelier ori ingrijitoare. Nimic din astea nu imi surade, plus ca trebuie sa platesti o groaza de bani agentiei, poate de aceea ma mai gandesc ... oricum nu am bani sa platesc agentiei ...
In tara ...bataie de joc. E greu sa nu poti gasi de munca , pe mine personal ma deprima, ma face sa ma simt devalorizata mai ales cand vezi ca ai abilitatile si experienta necesare unui loc de munca insa nu ai pile. Asa ca inteleg de ce domnisoarei i se pare atragator acel loc de munca, pana si mie mi se pare atragator, doar ca stiu ca nu as putea sa fac asta.
Cel mai probabil daca nu gasesc nimic in urmatoarele luni ma voi indeparta si mai mult de domeniul meu si voi pleca inafara pe unul din aceste posturi.
Saracia, lipsa sigurantei financiare ne schimba pe toti asa ca nu ar trebui sa ne permitem sa judecam deciziile altora atata timp cat nu am fost in aceeasi situatie.
- ano1209
- cafe-latte
Raspund intrebarii tale prin doua intrebari:
De ce i-ai spune La multi ani?
De ce nu i-ai spune La multi ani?
Ia o coala de hartie si raspunde fiecareia din intrebarile mele in parte. Daca ai sa faci asta sunt convinsa ca vei gasi singura raspunsul pe care il cauti.
Ia o coala de hartie si raspunde fiecareia din intrebarile mele in parte. Daca ai sa faci asta sunt convinsa ca vei gasi singura raspunsul pe care il cauti.
"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
- florannce
- mochaccino
florannce scrie:Raspund intrebarii tale prin doua intrebari:
numa' sa nu iasa de ce da = de ce nu

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Spune-i la multi ani. de ce nu? ce mai conteaza ce-a fost... da' asa de obraz. asa-i frumos.
stiu, e foarte trist. trist rau de tot vizavi de ce se petrece in tara. pacat. ce-ai terminat?
stiu, e foarte trist. trist rau de tot vizavi de ce se petrece in tara. pacat. ce-ai terminat?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Hmmm... de ce anticipezi... urmeaza... 

"Am urcat pe scara succesului esec cu esec."
- florannce
- mochaccino
Ar mai exista o varianta:sa-i urezi la multi ani si sa-ti spuna(iar doua puncte)nu trebuia sa ma suni,nu ma mai intereseaza.
Sa nu spuneti ca nu exista si aceasta varianta.
Sa nu spuneti ca nu exista si aceasta varianta.
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
@bibistanescu
Intradevar exista si aceasta posibilitate,dar nu in situatia asta...nu este el genul care sa faca asa ceva ,dimpotriva cred ca ar zambi.
@florance
Ai dreptate,e o optiune viabila dar nu pot fi destul de obiectiva si cred ca as iesi undeva la egalitate,tingand poate putin spre nu ... dar cred ca ii voi trimite poate un mesaj pe mess,sa fie cat mai impersonal.
Va multumesc

Intradevar exista si aceasta posibilitate,dar nu in situatia asta...nu este el genul care sa faca asa ceva ,dimpotriva cred ca ar zambi.
@florance
Ai dreptate,e o optiune viabila dar nu pot fi destul de obiectiva si cred ca as iesi undeva la egalitate,tingand poate putin spre nu ... dar cred ca ii voi trimite poate un mesaj pe mess,sa fie cat mai impersonal.
Va multumesc

- ano1209
- cafe-latte
bravo tu. si pe mine? nu ma bagi in seama? 
-

pitbully - frappuccino

am multumit la toata lumea
inclusiv tie.- ano1209
- cafe-latte
nop. nu pot. esti datoare cu un raspuns.

-

pitbully - frappuccino
ano1209 scrie:/:) Ba nu.
deci...ii spui la multi ani sau ba?
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
30 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2