Sunt indragostita de seful meu

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Sunt indragostita de seful meu

Mesajde Anncutza85 » Dum Ian 16, 2011 5:40 pm

Buna ziua,
Numele meu este Anca, am 27 de ani si lucrez de 5 luni la o firma...
Sunt singura si am un copil de 4 ani.
Seful meu este divortat si are 42 de ani...Problema este ca simt ca ma place dar nu stiu cat de mult.Este f complicat...as vrea sa-i arat cumva ca-l plac dar mi-e teama sa nu-mi pierd serviciul...Imi trec o multiume de lucruri prin cap; ma gandesc la faptul ca poate el nu face niciun pas deoarece sunt totusi cu 15 ani mai mica decat el...pe de alta parte, eu cred ca desi m-ar placea, poate-l respinge gandul ca am un copil...
Discutiile noastre sunt f vesele si dezinvolte (atunci cand nu vorbim despre servici); nu stiu cum sa reactionez...din pacate simt cum imi place din ce in ce mai mult;
Am citit pe internet articole despre cum iti dai seama daca te place si se regasesc unele lucruri. Cand incepem o discutie parca nu m-ar mai lasa sa plec...Imi zambeste des...Poate ca ma place ca pe o amica, nu stiu.
Divortul a fost ca o trauma pt el...Poate ca ii este teama de o noua relatie...
As vrea sa-i arat ca-l plac.
Cum sa vad daca este interesat de mine? ma refer la lucruri practice, ex: "te duci si-i spui ca....si daca reactioneaza asa, inseamna ca e interesat;daca nu, nu".
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde...
Multumesc.
Anncutza85
cafe-latte

Re: Sunt indragostita de seful meu

Mesajde barboneli » Dum Ian 16, 2011 5:52 pm

Anncutza85 scrie:Buna ziua,
Numele meu este Anca, am 27 de ani si lucrez de 5 luni la o firma...
Sunt singura si am un copil de 4 ani.
Seful meu este divortat si are 42 de ani...Problema este ca simt ca ma place dar nu stiu cat de mult.Este f complicat...as vrea sa-i arat cumva ca-l plac dar mi-e teama sa nu-mi pierd serviciul...Imi trec o multiume de lucruri prin cap; ma gandesc la faptul ca poate el nu face niciun pas deoarece sunt totusi cu 15 ani mai mica decat el...pe de alta parte, eu cred ca desi m-ar placea, poate-l respinge gandul ca am un copil...
Discutiile noastre sunt f vesele si dezinvolte (atunci cand nu vorbim despre servici); nu stiu cum sa reactionez...din pacate simt cum imi place din ce in ce mai mult;
Am citit pe internet articole despre cum iti dai seama daca te place si se regasesc unele lucruri. Cand incepem o discutie parca nu m-ar mai lasa sa plec...Imi zambeste des...Poate ca ma place ca pe o amica, nu stiu.
Divortul a fost ca o trauma pt el...Poate ca ii este teama de o noua relatie...
As vrea sa-i arat ca-l plac.
Cum sa vad daca este interesat de mine? ma refer la lucruri practice, ex: "te duci si-i spui ca....si daca reactioneaza asa, inseamna ca e interesat;daca nu, nu".
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde...
Multumesc.

stiu eu ce sa-ti spun... ??? te-as ajuta, zau... darrrr... o fata cu 15 ani mai tanara (e mai bine decat "mica".....) e tentanta ptr. multe persoane ! o spun fara intentii rele... ! sfatul meu: mai cerceteaza pe internet..... au astia niste sfaturi.... de te doare capul ! dar chestia cu: "te duci si-i spui ca..."... nu e rea de loc ! totul e sa stii ce sa-i spui.... ! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Adriana » Dum Ian 16, 2011 7:07 pm

Sa vrei sa-l vezi si in afara orelor de program ? Aoleuuu...De ce ???Nu-ti ajunge ?
In fine, lasand gluma la o parte...nu ai niciun as in maneca si esti cu totul la cheremul lui. Are cu 15 ani mai mult decat tine, este un tip matur...mai este si seful tau. Te joaca frumos .
Acu, depinde cat de mult tii la serviciul tau si cat vrei sa ai o paine asigurata .
Acu' exista si povestea aia cu Cenusareasa si au mai fost si cazuri cand sefii si-au luat subalternele in relatii serioase...chiar ca depinde cum joci tu.
In orice caz, sa nu joci cartea aia in care cazi repede la pat, aia in care el zice o gluma seaca si tu te dai pe spate de ras...
Fii in banca ta...nu tu trebuie sa-i dai de inteles ca-l placi. Stii ce joc fain are el ? Ala in care sta relaxat si se amuza cum pici in plasa ...
Poveste cu riscuri mari!!!! :-D
Adriana
frappuccino

Mesajde colipici » Dum Ian 16, 2011 7:44 pm

subscriu,adi.
e un barbat deocamdata singur, e sef, e un barbat matur. daca e suficient de inteligent , ori nu se va preta la relatii cu subalternele, ori iti va spune ca te place si te vrea si care sunt conditiile(adeca,fara obligatii).dar in acest caz vei fi doar o amanta si atat, asta daca povestea nu se transforma cumva in cenusareasa de care zice adi.
lasa lucrurile sa curga. cata vreme nu stii exact ca ceea ce simte pentru tine este mai mult decat o simpla simpatie, stai linistita si vezi-ti de jobul tau. timpul iti va spune mai multe. :)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Anncutza85 » Dum Ian 16, 2011 8:13 pm

Va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Adevarul este ca seful meu este un om deosebit si f serios. Este f credincios si nu ar avea o relatie sexuala decat intr-o casnicie. Poate de-asta imi este fff drag. Am nevoie de un om serios langa mine...un om care sa-mi ofere protectie sentimentala, si simt ca asta ar putea face el.
Cand nu sunt la birou ma gandesc la el, cand sunt la birou ma gandesc la el...
Bineinteles ca are si momentele lui rele, ca orice sef, dar partile bune compenseaza cu mult.
Adevarul este ca daca este sa fie el meu, sigur se va intampla ceva frumos.
Voi lasa timpul sa rezolve situatia...
Anncutza85
cafe-latte

Mesajde colipici » Dum Ian 16, 2011 8:24 pm

Anncutza85 scrie:Va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Adevarul este ca seful meu este un om deosebit si f serios. Este f credincios si nu ar avea o relatie sexuala decat intr-o casnicie. Poate de-asta imi este fff drag. Am nevoie de un om serios langa mine...un om care sa-mi ofere protectie sentimentala, si simt ca asta ar putea face el.
Cand nu sunt la birou ma gandesc la el, cand sunt la birou ma gandesc la el...
Bineinteles ca are si momentele lui rele, ca orice sef, dar partile bune compenseaza cu mult.
Adevarul este ca daca este sa fie el meu, sigur se va intampla ceva frumos.
Voi lasa timpul sa rezolve situatia...

anca,poate gresesc eu, dar m-as mira ca un barbat singur, care a trecut printr-o casnicie, nu face sex pana nu se casatoreste din nou. ca nu vrea sex cu orice pica,cu oricine sau sex doarca sa fie , ca-i cere hormonii, e una.ca vrea o relatie stabila, bazata pe sentimente si implicit sa faca si dragoste,e alta. nu fii naiva sa crezi chiar tot ce spune gurita lui de barbat versat. te poate face sa plangi si din vorbe,si din fapte. nu-i contest calitatile pe care tu i le admiri ,dar..
dragostea ne "prosteste",draga mea,oricat de minunata ar fi. e superb ca intr-o astfel de poveste sa fie amandoi prostiti de dragoste, nu doar unul singur.asa ca.. ai grija. :)
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Cocoa » Dum Ian 16, 2011 8:49 pm

dragostea ne "prosteste",draga mea,oricat de minunata ar fi. e superb ca intr-o astfel de poveste sa fie amandoi prostiti de dragoste, nu doar unul singur.asa ca.. ai grija.

Colipici, ceva mai adevarat nici ca putea fi spus... eu am o vorba care bineinteles e perfect valabila,verificata si paraverificata: Femeile cand se indragostesc sunt surde,oarbe si proaste! Daca nici eu nu stiu asta... atunci sa imi fie cu iertare de gresesc... :ympray:
Visez ca dragostea din mine va salva aceasta lume care isi pierde inima!
Cocoa
cappuccino

Mesajde Busha » Lun Ian 17, 2011 10:27 am

Salut, Anca si bine ai venit pe forum :)

Daca erai singurica, era cu totul altceva, insa ai un copilas si acest lucru inseamna ca trebuie sa fii ceva mai atenta la barbati. Daca era copilul mai mare, poate ca riscul nu era chiar atat de pronuntat, insa in cazul tau, ai nevoie de stabilitate, asa cum ai spus si tu.
Poate ca, asa cum ai spus si tu, te considera doar o amica. Nu iti face iluzii degeaba, nu stii daca e "prince charming" si te vrea doar in pat, daca chiar asa e caracterul lui insa iti e doar amic sau daca chiar simte ceva pentru tine.In plus, ce sa se contureze in 5 luni?! D-abia te-ai integrat, d-abia te-ai obisnuit cu job-ul.Si pe timpurile astea nu iti permiti sa iti pierzi job-ul, stii?

Daca e sa fie al tau, al tau va fi, sunt sigura de asta. Pari a fi o femeie de treaba, prin urmare nu cred ca pentru el nu ai fi o partida buna. Si chiar daca ai un copil, multi barbati il iau ca fiind o bila alba, pentru ca inseamna ca esti o femeie stabila.

Mult succes. Tine-ne la curent cu ce se mai intampla :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde dragos6 » Joi Ian 20, 2011 2:55 pm

Poate mă înşel, dar e posibil doar să "se joace" cu tine, ştii... aşa... cum face pisoiul când se plictiseşte şi ia un şoricel şi-l mai prinde, îi dă drumu'... Pentru simplu antrenament/divertisment/whatever...
Ultima oară modificat de dragos6 pe Vin Ian 21, 2011 10:18 am, modificat de 2 ori în total.
Motiv: corectare ortografică
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde arrom » Vin Ian 21, 2011 2:51 am

dragos6 scrie:Poate mă înşel, dar e posibildpar să "se joace" cu tine, ştii... aşa... cum face pisoiul când se plictiseşte şi ia un şoricel şi-l mai prinde, îi dă drumu'... Pentru simplu antrnament/divertisment/whatever...

:-?
te-ai indopat cu praline luxe`m burgheze....si noua nu ne dai :twisted:
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Înapoi la Povestea mea