Viata bate filmul !!!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Re: Viata bate filmul !!!

Mesajde Adriana » Dum Feb 05, 2012 10:18 am

...Kari, esti fantastica! Tu ai intuit /stiut exact ce relatie am eu cu unghiile mele. Ma amuza ! Este ca o joaca ,una din ultimele ramase...
Stiti la munca la mine este totul serios. Totul se amplifica,nu exista glume cu nimeni, am acte si valori pe mana care ma coplesesc si ma fac sa fiu extrem de responsabila,sunt multe lucruri care depind exclusiv de mine si de mintea mea si daca nu le fac la timp sau am vreo pana de inspiratie...sta ceasul! Se opreste activitatea! Efectiv trebuie sa fiu acolo...o activitate care ma consuma mult .Nici nu stiti cat de des apare gheara aceea in piept care ma strange si nu ma lasa sa respir...asta este,cat o duc,o duc...
Nu stiu daca pot si daca vreau sa renunt...nu vreau...imi place!
Acasa este iarasi extrem de serios...am un copil care ,de mic a tintit mult si sus. Imi spunea doamna Ema la grupa mica ca-i extrem de ambitios si are stacheta fff sus...se evidentia efectiv, iesea din grup...
Ma trage dupa el intr-o cursa a perfectiunii...este placut pentru ca realizarile te fac fericit ...dar te consuma...
Si intr-o lume serioasa si responsabila,Adriana aia mica a gasit o joaca care-o amuza si-o face sa rada copios...unghiile astea fandosite. Si culmea este ca au inceput sa-i si placa ,desi au aparut dintr-o necesitate si la inceput a fost doar french simplu ca sa am o manichiura aranjata...
Ma distreaza...sunt putine lucruri care ma distreaza. Pe masura ce trec anii, sunt tot mai putine si de aceea cand gasesc o distractie, ma tin de ea pana ma plictisesc...pentru ca ma plictisescrepede !
Intelegi Nightule ? Si nu am de ce sa ma supar...ar fi culmea .Nu-ti plac ,nu le faci...este logic. Pentru mine oja simpla pe unghie este prea banala...nu stiu...asa vad eu.
Si la munca nu s-a luat nimeni de mine pentru ca sunt scurte si nu atrag atentia in mod deosebit...am observat ca sunt multi barbati care ma studiaza admirativ de la o vreme...inainte nu aveam feedbackul asta.

Si Kari sa nu-ti pui unghii de-astea niciodata pentru ca nu vei mai putea lucra si apuca acele,ata....este groaznic pentru ca sunt putin mai groase decat unghia normala.la curatenie,gatit,calcat nu te incurca dar la cusut Da.
Adriana
frappuccino

Mesajde colipici » Dum Feb 05, 2012 10:52 am

acum un an am fost intr-un control la o firma de prestigiu. ce m-a frapat la prima vedere a fost directorul economic, o femeie dintr-o bucata,foarte capabila si inteligenta. toti o apreciau si era, ca sa zic asa,pata de culoare de acolo. avea un stil uschit de-a se imbraca,de a se pieptana,machia si intreaga ei aparitie te ducea cu gandul la orice,dar nu la un director de firma gigant. oare conteaza asa de mult sobrietatea afisata? daca ne imbracam stil office, decent ,ne machiem discret fara a friza nonconformismul..este oare un atu in plus?
cum ai spus si tu,adi..eu cred ca sobrietatea, respectul pe care-l castigi si felul in care esti privit de cei din jur vine din atitudine..din ceea ce esti tu ca om.nu din felul in care te imbraci sau te vopsesti. o aparitie extravaganta poate duce un novice cu gandul la altceva, pierzand esentialul.care e de fapt,cel mai important.
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde dia21 » Dum Feb 05, 2012 9:59 pm

putini sunt cei carora nu le este frica sa sparga tiparele, iar eu ptr asta, sincer te admir Adriana. Din punctul meu de vedere denota putere, nicidecum slabiciune, si asta-i un atuu puternic in tranta cu viata. Keep it up, kiddo! :-bd
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Adriana » Lun Feb 13, 2012 12:28 am

Din ciclul : barbatii nostri cei de toate zilele !!!

Astazi la pranz ...tava mare de Lasagna, rondele de somon cu brocoli( bleah zice Horia ...ce trebe noi sa mancam asa sanatos ??? :-D )...
Frate-meu , dupa vreo suta douazeci de Bourbon era deja vesel tot si in chef de huiala...ala micu pe computer, alalalt ii fixa ceva lui Zdrula pe Ipod ...agitatie si verva mare...io pune masa, scoate masa...nuuuuu, nici gand sa zica vreunul" Adi, te-ajut ???"...Nooooo...
Fratello cu un Chianti la computer ...butona. Se trag si astia micii langa el si incep sa deschida Picassa...ca uite-o pe ma-ta acum 5 ani...mamiiii, ce moaca aveai ...uite si Renault-ul, mai tii minte Horia ?
Ceeeeee......... broscoiul ala ? Ca zici ca era broasca de statea in cur...aia nu era masina... :-D
Ooooaaaa, uite Horia pe tobogane la mare...mama si matus'ta ce importanta este in poze, zici ca ea tine drapelul patriei...
Si faceau astia o huiala cat io spalam vasele de zici ca ce-i...si dau ei de pozele mele din copilarie , alb negru si scanate ...
Oaaa, uite-o Horia pe ma-ta ce nestemata era ( vocea lui frate-meu )...si uite baiii, Dacia noastra ....si dintr-o data pauza...
Ciucureii erau pe jos si nu aveau aer ...Fratello s-a innecat , sa mor io...deci nu mai putea rade/vorbi....i-am tras doua peste spate...
Paul chiraia pe sub scaun de zici ca sughita ...si Horia al meu sarea ca o capra intr-un picior si se tinea de putza ca probabil simtea ca face pe el de ras...baiii, frate , un spectacol de-asta nu ai vazut...!!!!
Bai, radeau de nu mai aveau aer !!!!!!!!!!!!!
Ce dracu' s-o fi intamplat ? Las vasele si ma duc...astia gasisera o poza de-a mea , de cand aveam vreo 17 ani ...io pozata cu o prietena ! Io eram dragalasa asa, cu rochie alba, tunsa frumos si radeam...dar copchila aia , este drept, era panarama curata : statea aplecata in fata, cu ochelari de-aia de borcan...cu pantalonii pliati de zici ca avea putza ca barbatii ...radea asa pana la urechi de zici ca avea mustata ...
recunosc ca si cu maica-mea pe vremuri radeam de poza aia de ne cocosam...
Si incep misto-urile : Adi, alta nu ai gasit ? Te faci dreacu' de ras ...unde ai gasit-o si pe-asta , maica ? Te-a platit bine sa faci poza cu ea?
Dar ciucurelul cica " Tu esti fata draguta tuuuu, te faci dreacu de ras cu astea...stai blanda si nu mai arata la nimeni ! "... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nesimtitiloooor....dusi cu pluta ! Bai , radeau de se cocosau....asa ceva nu am mai vazut , pe bune...
Cred ca sunt 20 de ani de cand nu l-am vazut pe Apasu sa rada asa...i-am propus ca o caut si ii fac cunostinta !!! :flower:

http://www.youtube.com/watch?v=2arG7_Iq ... re=related
Adriana
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Feb 13, 2012 12:38 am

=)) zapacitoooooooo :))
colipici
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Feb 13, 2012 12:54 am

sa stii ca asteptam weekendul ca sa o citesc! ;) ;;)
dia21
frappuccino

Mesajde Adriana » Lun Feb 13, 2012 1:15 am

Tu gagici, am vrut si eu sa scriu mai mult si sa va povestesc ceva ..ceva serios ce am descoperit de cateva zile despre mine. Mai degraba ce am constientizat acum !!! Chiar sunt sigura acum ca unele lucruri nu vin intamplator in viata noastra si ca anumite evenimente , aparent intamplatoare, sunt de fapt mesaje...cred sau sper ca-i asa...
Zilele trecute cautam pe net sa-mi comand Sanctus...o carte aparuta de curand , un subiect care pe mine ma fascineaza efectiv. Mie imi plac cartile gen "Numele trandafirului "...subiecte de-astea mistice , enigme, paranormal...ma atrage tot subiectul asta fantastic . Stau uneori vineri seara pe Discovery si ma uit la Haunted ca paralizata de frica dar nu ma pot misca. Imi plac subiectele astea de mor...ma fascineaza fenomenul poltergeist , mediumurile...vreau sa aflu de ce , daca-i adevarat , ce poate fi adevarat acolo...ma concentrez pe informatie ca sa-mi dau seama cat este verosimil si cat este publicitate .
In fine...
Si cautam sa-mi comand Sanctus si dau de continuarea cartii lui Elizabeth Gilbert ..." Si am spus da ...o poveste de iubire "...
Nu am avut rabdare sa o comand, a doua zi am fost in librarie si mi-am luat-o. Eu am un trecut vis a vis de prima carte ca v-am povestit ca fostul meu sot a zburat in Bali sa-l intalneasca pe guru acela care i-a spus ca noi doi ne vom impaca peste cinci ani...
In fine , iarasi...
Deci, am pus mana pe carte si am inceput sa citesc...si citind am inceput sa ma regasesc in teama ei vis a vis de casnicie /casatorie .
Si efectiv am avut cosmaruri noaptea ca ma casatoream cu un demon :-D ...ca verighetele erau negre...ca nu stiu care prieten s-a casatorit ...deci, vreo 2 nopti am tinut-o tot asa...cu casatorii in vis de ma trezeam dimineata varza si obosita ...
Si atunci m-am analizat si am realizat ce am facut in toti acesti ani...de cate ori s-a apropiat cineva serios de mine, l-am lasat pana cand nu incepea sa se transforme in ceva serios si cand devenea totul "pe bune" ...il expediam ! Gaseam motive ca noi nu ne potrivim, ca suntem prea diferiti , ca asta nu merge, ca nu va fi bine...
Si uite asa am refuzat vreo 3 cereri in casatorie pe motiv ca sunt niste prosti...
O sa recunosc acum ca nu-i asa ! Sincer....sunt barbati ok ...eu sunt cea care gaseam nod in papura si cautam sa nu ma leg ...ma boicotam singura nu mai sa nu ma mai trezesc in vreo relatie stabila .
Si preferam sa scriu cu unul si altul in virtual...cu barbati ok dar care nu cereau nimic de la mine...si eu asta vroiam ! Si ma simteam OK...in siguranta !
Si celor reali le gaseam noduri in papura ca sa scap de ei...
pentru ca nu mai vroiam sa ma leg si sa stau cu cineva stabil ! In mintea mea casnicia este ceva oribil definit si casatoria si mai si...
Bun ...acum am constientizat-o ! Dar oare o rezolv ? Oare vreau sa o rezolv ? Oare ma intereseaza subiectul?
Hmmmm....
Adriana
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Feb 13, 2012 11:53 am

deocamdata ti-e bine asa cum esti, si nu-ti doresti sa schimbi nimic....atunci cand vei fi cu adevarat pregatita, nici macar nu-ti vei mai pune asemenea intrebari si vei actiona in consecinta :-D
dia21
frappuccino

Mesajde Adriana » Lun Feb 13, 2012 12:17 pm

Asa, asa!!! :-D
Oau ce saptamana incepe !
Adriana
frappuccino

Mesajde dia21 » Lun Feb 13, 2012 1:02 pm

se anunta cod portocaliu, asta ca sa fim in ton cu ce se spune in jur! :-D
dia21
frappuccino

Mesajde colipici » Lun Feb 13, 2012 1:03 pm

saptamana minunata,adi!
gandurile...lasa-le pe mai tarziu! clipa! :cheers: :ymhug:
colipici
frappuccino

Mesajde Adriana » Mie Feb 15, 2012 4:45 pm

Vai, ce emotii am !!! Cred ca din cauza aceasta am fost pe forum si pe fb astazi! Nu ma puteam concentra la altceva . Toate serile trecute am repetat cu Hori un monolog, si l-a facut...l-am corectat , am stabilit gesturile si mimica, intonatia....si acum are faza pe judet .

isi doreste asa de mult sa treaca de ea...
" There’s no place like home , except grandma’s

There’s no place like home because home you can do lots of things which you enjoy. But there is a place where you can feel even better than at home because you can do almost everything without strict rules. (Can you guess it?.....Yes….You are right, that is the place….) that place is grandma’s house.
I will start by telling you why grandma’s a better place.
First of all at home you can play on computer or watch TV or a DVD for a certain period of time. But, as you all know, your grandparents are a lot more understanding and you don’t have to switch off the computer in order to eat or to do something boring. And, by the way, talking about understanding, my grandma is the kindest and the most tolerant person that I know. She always has something special for me (even if I don’t really deserve it).She bakes the best cakes for me and what is really great is that I can eat them even before meals. Wouldn’t you like that?
On the other hand, at grandma’s you can do some activities that you cannot do at home . For example, my grandparents live in the countryside and when I go there they let me help them. So I dig up the garden, I feed the animals, I go fishing, I pick up fruits and so on. Nothing really special so far. But the best part is that nobody – and I mean nobody – forces me to do all these things and I can stop whenever I want to.
When I visit my grandma I have a secret place where I can hide. It is on a hill, not too far from the house. Although she knows about it, she lets me be on my own whenever I want to. She loves me and she respects my wish to be alone when I feel like, so she has never ever asked me questions about my hiding or the reasons why I go there. She’s just great!
Isn’t that right that ”There’s no place like home ,except grandma’s”?

"
M-a sunat mai inainte si nu i-am recunoscut vocea de emotie...intra el la auditie ! Daca l-ati vedea cum face cu mainile, ce gesturi are... :flower:
Adriana
frappuccino

Mesajde dia21 » Mie Feb 15, 2012 4:48 pm

keep us updated! :-D
dia21
frappuccino

Mesajde ioana_darius.blaj » Mie Feb 15, 2012 5:22 pm

succes :ymhug:
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mie Feb 15, 2012 5:34 pm

Si l-a invatat pe tot pe de rost? Cred si eu ca aveti emotii. Succesuri!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Povestea mea