Viata bate filmul !!!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Viata bate filmul !!!

Mesajde Adriana » Mie Mar 31, 2010 2:16 am

Tanti Michi imi spune sa scriu...ce ciudat mi se pare.Niciodata nu m-am gandit ca ar putea interesa pe cineva cu adevarat ce as putea spune eu.
Sunt femei care , doar la o simpla privire aruncata in directia lor, considera ca deja barbatul s-a indragostit de ele...Eu??? Sta omul langa mine, ma pazeste , ma inconjoara de atentii...pana nu-mi spune ca la prost, in fata, "te iubesc tolomaca secolului "...nu cred....Si chiar si atunci, trebuie sa mai intreb odata :Chiar??? :P
De ce sunt asa ? Poate ca m-am stresat prea mult odata , poate ca mi-a pasat prea mult vreodata daca ma iubeste cineva sau nu...poate ca mereu am cersit dragostea oamenilor , mereu am vrut sa fiu iubita , sa fiu asa cum trebuie, conform regulilor ...
Ce caraghios mi se pare acum totul si ce departe....acum , cand nu-mi mai pasa , cand sunt eu, sonata si nebuna....cand nu fac niciun efort sa fiu placuta...sunt iubita ...La mine in gasca mea veche din bloc, s-ar spune ca" Apasa are succes "...asta era porecla mea din gasca ...pentru ca eram sora lui Apasu', cel mai tare tip din gasca ...frate-meu ! :P
Mereu mi-a fost teama ca odata voi implini 40 de ani...mi se parea o varsta de temut , ca voi fi baba si probabil, cea mai insignifianta femeie din lume.
Ce paradox! Peste vreo doua luni implinesc 40 de ani si pot sa spun ca-i prima data cand traiesc cu adevarat...prima data cand ma simt bine cu mine ...prima data cand m-am acceptat asa cu bune si rele...asta-i soiul , ce sa mai schimb, il luam asa cum este ...
Si este prima data cand am ramas fara teama de urmari , fara asteptari si fara false iluzii...
Este bine ! Este asa de bine incat am ajuns, probabil, sa atrag in viata mea tot ce-mi place si ma bucura...M-am amuzat enorm zilele trecute cand fostul meu sot imi spunea ce femeie inteligenta si buna pot sa fiu si daca mai poate sa ma abordeze per tu !? Ce ironie, nu?Ce feste joaca viata ! :mrgreen:

A fost o seara frumoasa in Sergiana...doar o seara obisnuita in care la inceput vorbeam cu grija, ne straduiam sa ne traducem unii altora...la final, va dati seama ca radeam toti pe-o limba. Ce ciudat nu? Te stradui la inceput sa traduci si la final doar razi tamp in directia unuia si te-a inteles ! :mrgreen: Din nou mitul Dracula, din nou Herta Mueller si al ei premiu Nobel, din nou cum sunt privite femeile in Romania, din nou cum este sistemul de invatamant...vaaai, dar ce oras frumos aveti si centru istoric deosebit...dar ce ne bucuram sa va cunoastem si vaaai, dar cu cata usurinta vorbiti limbile straine. Dar unde ati studiat ? De la gradinita...ce frumos !Cand aveti timp sa va descurcati cu toate si cati ani are baiatul dumneavoastra si chiar ar trebui sa veniti in Anglia si sa vizitati firma ....daaaa, ce frumooooos!Am vrea sa va invitam in familia noastra , sa ne cunoasteti!!!! Aceasta este muzica traditionala romaneasca ??? Foarteee interesaaaant...dar cine a fost Dracula??? Chiar a trait aici in Romania ? Am crezut ca-i doar un personaj fictiv a lui Bram Stoker....Adriana, trebuie sa mai mergem la bowling intr-o seara, ce zici???? Mai luam un rand de palinca ??? Mai doresti ceva, stimata doamna ....???

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vreauuuuuu acasaaaaaaa!!!!
Ca ma asteapta Horiaaaaaaaa!!!....
Si gata !Ca maine este o noua zi! In care o luam de la capat cu jocul de scena...
Adriana
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mie Mar 31, 2010 2:21 am

Felicitari. Sa vezi ce are sa te si sa ne prinda.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde pitbully » Mie Mar 31, 2010 2:30 am

Nu tuuuu, off, nimic nu stii.
Ideea este ca nu conteaza ce spui ci doar sa spui si e de-ajuns, inveselesti omu'.
Si chiar de-ai spune ca maine vine sfarsitu' lumii, nu-i problema, pare un sfarsit mai frumos chiar daca e sfarsitul sfarsiturilor.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde michi 73 » Mie Mar 31, 2010 9:15 am

pitbully scrie:Nu tuuuu, off, nimic nu stii.
Ideea este ca nu conteaza ce spui ci doar sa spui si e de-ajuns, inveselesti omu'.
Si chiar de-ai spune ca maine vine sfarsitu' lumii, nu-i problema, pare un sfarsit mai frumos chiar daca e sfarsitul sfarsiturilor.

Asta trebuie trecuta la clasici ca o frumoasa declaratie de dragoste.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Adriana » Mie Mar 31, 2010 9:28 am

Pitule, diseara bem...ai ajuns clasic !!! Yesss !Vezi, tu , ce baiat fain esti...
Am tulit-o...azi il anunt pe Vineri ca-i prelungim contractul de munca . Este un mare prostanac , nu ar merita , sper ca prostia asta va ramane nepedepsita :P ...dar ne-am gandit ca totusi, este saptamana mare ( motivatia lui my boss )si hai sa-l lasam...mai matura si el curtea..
Saracul, mi-e mila de el...are 4 copii acasa !Offff...
Adriana
frappuccino

Mesajde bipalex » Mie Mar 31, 2010 9:42 am

Frumos scris adriana :)
bipalex
cappuccino

Mesajde pitbully » Mie Mar 31, 2010 1:35 pm

michi 73 scrie:
pitbully scrie:Nu tuuuu, off, nimic nu stii.

Asta trebuie trecuta la clasici ca o frumoasa declaratie de dragoste.

:occasion9:

Dap Adriana, diseara bem. :drunken:

pitbully
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Mie Mar 31, 2010 5:29 pm

Optimismul tau e molipsitor! Sinceritatea cu care relatezi intamplari din viata ta, imi lasa impresia ca te cunosc de-o viata. :)
ochelarica.
irish coffee

Mesajde dia21 » Joi Apr 01, 2010 2:29 am

yessssssssssss, de cand asteptam asta!!!!! ImagineImagineImagine
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde Adriana » Joi Apr 01, 2010 10:42 pm

Cred ca a fost una dintre cele mai grele zile din viata mea . Am spart poarta pentru ca eram golita de energie, nu ma mai puteam concentra la nimic. Zi de bubuieli...l-am pupat din mers pe my boss si see you tomorrow baby ...ca azi m-am gatat!
Si m-am dus la unghii...meeey, io de cate ori ajung la salonul acela uit de toate belele. Odata ca , pe tavan sunt pictati niste ingerasi grasuti si roz...ce-or cata aia acolo, nu stiu...si peretii sunt rosii si totul este kitschios asa...si cu flori artificiale ...asa incarcat . Zici ca-i curat stil baroc! :P Ma amuza de mor...parca intru in alta lume , parca astepti sa vezi o cocoana de-aia perucata si cu lulea de-aia lunga...sa iasa de -acolo. Daaa, asta este...seamana a casa de rendez-vous...sper ca patroana sa nu fie senzationala si sa ma citesca . In schimb, fetele sunt niste dragute , tinerele si au geluri si solutii de calitate ...muzica este buna...eu ajung mereu seara tarziu si raman doar eu cu Roxi si povestiiiim , cu o ciocolata calda langa...mi-am gasit activitate , asa-i??? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=pbWQyO8XWnc&feature=fvw
Si de cate ori ies de-acolo, conduc cu mainile in sus ca sa-mi vad unghiile...acum mi-am facut de lucru la computer doar ca sa mi le vad ! Mi-a facut un french in V cu rosu , si niste modele cu negru si despartit asa cu auriu...mai deosebite ca doar plec in concediu, nu?
Ce putin ne trebuie sa fim fericiti! Un cantec frumos, un telefon venit la momentul potrivit, niste unghii frumoase....si am uitat ziua asta!
Cat eram la salon, ma suna Domnul S ( asa ii spunem , da??? :P ) pentru ca era la cumparaturi . Cica: "Auzi, tuuuu, da' de care Baileys iti place ca io nu beau de-astea si ma uit ca boul in tava la raft si nus de care sa-ti iau !!!Vrei cu cafea sau simplu...veeezi, ca a aparut si cu menta !" :D
Ce va spui ramane intre noi: este mai panarama ca mine ! Numai cand ii vaz moaca , ma umfla rasul...si tot asa o tinem...
Cica , ma intreaba ce sampoane folosesc , creme, dusch geluri ...sa-mi ia el sa nu le mai car eu. Ca sa nu-l bag in ceata rau, am zis ca folosesc Nivea ...ma gandeam ca-i o marca cunoscuta pe peste tot si o gaseste usor. Aiurea, am bagat omul in boala ! Cica , citez:" In pana mea cu Nivea ...numai de-asta nu ie...am luat toate drogheriile la rand, altceva nu vrei ????" :mrgreen:
Cum sa nu-ti fie drag ? Cand il vezi ca de-abia te-asteapta , ca a lustruit masina aia de-a luat-o naiba numai de dragul meu...cica a dat scaunele de piele cu polish de cazi pe spate cand te asezi :mrgreen: ...imi spunea ca face un sos de spaghetti excelent ...si sa ma duc odata !
Cum sa nu-ti fie drag de el?
Si i-am povestit ca ma simt vinovata fata de copil si ca am o stare ciudata. parca nu as mai merge , parca am o strangere de inima....si ma asculta , si ma asculta...si apoi zice "No,si-apoi?"...calm si rade....
Nu ai cu cine sa te certi..mereu acelasi invariabil "No, si-apoi?" :mrgreen: ....sau "hai te scot in oras "...
O sa las mustrarile de constiinta acasa, probabil sunt aceeasi mama minunata si daca merg o saptamana la Londra , nu? Si am de gand sa fie saptamana mea minunata , in care o sa ma trezesc fara niciun gand, in care singura mea grija va fi cu ce ma imbrac astazi...in care voi sta in niste brate iubitoare si vom vizita Londra in autobuzele acelea rosii cu etaj pe care le-am vazut in filme....si nu o sa am nicio grija ! Voi fi iarasi o copilita , o sa ma joc si o sa cant toata ziua ...si o sa rad !
Si nu am de gand sa ma intreb nimic, nu conteaza ce va fi dupa...voi savura clipa la maxim, asa cum am invatat in ultima vreme :) ...
Noapte buna, dragilor !
Pies...Horica este gelos pe voi si nu ma mai lasa sa stau seara pe comp...dar acuma l-am mituit cu inghetata ! Cumpar copilul ca sa ma lase sa postez?! :mrgreen: Vedeti ce-ati facut din mine ? ....v-am indragit de-i musai sava citesc toata seara ...
Adriana
frappuccino

Mesajde alinuta » Joi Apr 01, 2010 10:55 pm

Adriana, esti minunata draga mea

Imagine

ma bucur nespus ca ai deschis acest topic :P
alinuta
frappuccino

Mesajde bipalex » Joi Apr 01, 2010 10:56 pm

Tare postul , sa ai grija de el , vad ca te face fericita , exact atunci cand esti dezamagita si fara nici un orizont in acel moment , te face sa te simti bine si asta e cel mai important .
Drum bun , copilul va ramane copilul tau intotdeauna , daca nu a mai mers intre voi si drumurile voastre au fost pe cai separate , o sa inteleaga mai tarziu .
Inca odata frumos postul si tine-o tot asa
bipalex
cappuccino

Mesajde alinuta » Joi Apr 01, 2010 11:10 pm

auzi tu la ea ...
"este mai panarama ca mine ! Numai cand ii vaz moaca , ma umfla rasul...si tot asa o tinem..."

ma doare burta de ras, parca va si vad
Imagine Imagine
alinuta
frappuccino

Mesajde Adriana » Joi Apr 01, 2010 11:20 pm

alinuta scrie:auzi tu la ea ...
"este mai panarama ca mine ! Numai cand ii vaz moaca , ma umfla rasul...si tot asa o tinem..."

ma doare burta de ras, parca va si vad
Imagine Imagine

Tu, Alinuta ,are un stil in el de te cocosezi de ras.
In dimineata cand plecam la examen , aud ca intra un mesaj, nu a indraznit sa ma deranjeze, sa nu cumva sa fiu in examen deja...
Dar nu l-a rabdat inima si a trimis mesajul....cand deschid si ma uit , atat scria : Safta si bucces !!!
Tu, Alinuta, am inceput sa rad ca o nebuna....instantaneu mi-a trecut tracul!
Si cand i-am spus ce nota am luat...se lasa o pauza si dupa cateva secunde , cica : In pana mea,m-ai spart !!!Zeceeee, tuuuu????? :D
Tu, razi cu el de mori...las ca va mai povestesc eu faze celebre ... :P
Dar altfel, este un brunet , putin grizonat la tample, 1.85 m., constitutie atletica si are uochii veeeeeeeerzi!!! :thumbup:
Multumesc Alinuta , tare mi-esti draga... :)
Adriana
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Apr 01, 2010 11:24 pm

Numa' ea? :?

pitbully
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea