Viata e frumoasa!
Moderatori: dragos6, dia21, dorina17
Viata e frumoasa!
...chiar daca e si trista uneori.
Nu stiu cu ce sa incep...sunt o femeie de 40 de ani cu multe amintiri, placute sau nu, cu experiente de viata ce m-au calit si intarit. Acum sunt intr-o perioada de cautari, caut raspunsuri ce-s mai presus de mine, in speranta ca exista o logica in ceea ce mi se intampla.
Pana acum o luna aveam o mandrete de fata, acum ma mir cat de repede trec zilele...
Pentru cei ce vor accesati http://s124.photobucket.com/albums/p23/ ... 322/Andra/ sa vedeti cine este (pentru mine va fi mereu) Andra.
PS: nu am scris ca sa cersesc mila si compasiune
Nu stiu cu ce sa incep...sunt o femeie de 40 de ani cu multe amintiri, placute sau nu, cu experiente de viata ce m-au calit si intarit. Acum sunt intr-o perioada de cautari, caut raspunsuri ce-s mai presus de mine, in speranta ca exista o logica in ceea ce mi se intampla.
Pana acum o luna aveam o mandrete de fata, acum ma mir cat de repede trec zilele...
Pentru cei ce vor accesati http://s124.photobucket.com/albums/p23/ ... 322/Andra/ sa vedeti cine este (pentru mine va fi mereu) Andra.
PS: nu am scris ca sa cersesc mila si compasiune
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Re: Viata e frumoasa!
Karina33 scrie:... nu am scris ca sa cersesc mila si compasiune
Simt ca esti pregatita sa vorbesti.
Nu te ajuta cu nimic faptul ca te flateaza o necunoscuta dar atitudinea ta mi-a inspirat mult respect si este o onoare sa te avem printre noi.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
dragos6 scrie:te-ai gandit sa mai incerci odata?
Sa incerc sa-mi spun povestea? O sa spun incet-incet tot.
Sa incerc sa mai fac un copil? Ma tot gandesc si la asta, cat a trait a vrut sa aiba toata dragostea din lume (si-a avut-o!!!!!!) si-a refuzat ideea de-ai face un fratior vitreg...acum e vorba de multi 'dar' si 'daca', oricum stiu ca ea va fi mereu copila mea frumoasa si eu voi fi mereu mama ei.
Acum ma gandesc ba ca-i prea devrema sa ma gandesc la asa ceva, ba ca-i prea tarziu pentru mine...eram pregatita sa fiu o bunica tanara si-n putere.
-

Karina33 - irish coffee
Doamna Michi aveti tot respectul meu pentru spiritul tanar de care dati dovada!
Bantui de multa vreme pe forum, nu prea am chef de scris, am destul de munca(si nu la calculator) dar preferam sa citesc. Copila mereu radea de mine ca ma izolez si stau sa vad 'ce fac altii'.
Acum imi lipseste statul la vorba cu ea, de ani buni eram bune prietene, nu numai mama-fiica. Sper sa fie alaturi de mine in continuare fetele, gasca ei, pentru care eram ca o mama de multe ori.
O sa incerc sa comunic cu voi, forumistii activi, si incet-incet o sa ies din pasele proste ce-mi dau tarcoale.
Bantui de multa vreme pe forum, nu prea am chef de scris, am destul de munca(si nu la calculator) dar preferam sa citesc. Copila mereu radea de mine ca ma izolez si stau sa vad 'ce fac altii'.
Acum imi lipseste statul la vorba cu ea, de ani buni eram bune prietene, nu numai mama-fiica. Sper sa fie alaturi de mine in continuare fetele, gasca ei, pentru care eram ca o mama de multe ori.
O sa incerc sa comunic cu voi, forumistii activi, si incet-incet o sa ies din pasele proste ce-mi dau tarcoale.
-

Karina33 - irish coffee
am avut o prietena (ea mai e si acum, doar ca a plecat prin '90 in africa de sud si n-am mai auzit de ea dupa aia) care a facut un copil pe la 40 de ani, a avut curajul sa-l creasca singura (intr-o epoca unde lucrul asta era o adevarata "anatema") si apoi a avut si curajul sa-si reinceapa viata la celalalt capat al lumii.
tu cred ca ai aceleasi calitati si de aceea te-am si intrebat de ce nu lasi la o parte analizele si sa te lasi purtata doar de instinct si totul va fi bine...
tu cred ca ai aceleasi calitati si de aceea te-am si intrebat de ce nu lasi la o parte analizele si sa te lasi purtata doar de instinct si totul va fi bine...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Karina, ai tot respectul meu si toata compasiunea mea, pentru suferinta prin care treci.
Si de ce sa nu cersesti compasiune si mila? Ai tot dreptul sa faci asta, esti o mama care si-a pierdut copila.
Doamne, ce s-a putut intimpla cu asa o frumusete de fata, care parea sanatoasa tun?Daca simti nevoia sa ne povestesti, da-i drumul.
Iti spun din propria experienta ca, pe acest forum , sunt oameni minunati, care sunt dispusi sa te ajute sa treci peste aceasta cumplita incercare.Deschide-ti sufletul si noi toti te vom sustine , si iti vom fi alaturi.Ai sa vezi.
Bunul Dumnezeu sa o primeasca la ceruri pe frumoasa ta Andra.
Si de ce sa nu cersesti compasiune si mila? Ai tot dreptul sa faci asta, esti o mama care si-a pierdut copila.
Doamne, ce s-a putut intimpla cu asa o frumusete de fata, care parea sanatoasa tun?Daca simti nevoia sa ne povestesti, da-i drumul.
Iti spun din propria experienta ca, pe acest forum , sunt oameni minunati, care sunt dispusi sa te ajute sa treci peste aceasta cumplita incercare.Deschide-ti sufletul si noi toti te vom sustine , si iti vom fi alaturi.Ai sa vezi.
Bunul Dumnezeu sa o primeasca la ceruri pe frumoasa ta Andra.
- anena
- frappuccino
Sa incep cu sfarsitul: pe 19 februarie, intorcandu-se de la Sibiu unde era studenta, a derapat pe zloata si-a fost izbita de un tir ce venea pe contrasens. Au murit pe loc ea si prietena ei cea mai buna, Roxi. Nu caut compasiunea si mila altora pentru ca stiu ca nimeni nu le poate aduce inapoi. Spuneam ca nu gasesc logica evenimentelor si nu pot da vina pe nimeni. Fie-mea nu trebuia sa plece neaparat, nu se grabea, in afara ca aveau intalnire cu soarta nu gasesc explicatie. Prietenii lor au plecat cam in acelasi timp de la Paltinis cu gandul de a le prinde pe drum si au prins coloana. Prietenul ei a fost acolo sa le scoata din Olt si sa le duca inapoi la Sibiu, noi(parintii) am ajuns dupa doua ore...cumplite...in care speram ca le vad pe drum tefere si vesele cum le stiam.
Nu vreau sa spun cum isi bate joc sistemul de oameni, cat costa sa-ti iei copilul de la morga, care sunt conditiile de-acolo...jenant!!! Sa va povestesc ca fiind vineri era zi scurta si primariile se inchid si n-are cine sa-ti elibereze un certificat de deces ca sa-ti poti ingropa mortul la timp!?!? Noroc (,) ca nu suntem fii ploii si am putut sa ne descurcam cu relatii. Mi-e mila de oamenii de rand care nu au cu ce, acum realizez de ce vedem la stiri ca stau cu mortul in casa cu saptamanile...sinistra tara avem!!!
Singurul lucru ce-mi alina cumva durerea e ca stiu ca au murit pe loc, nici nu au realizat ce li se intampla, zambeau amandoua la morga, nu am simtit nimic, nu mi s-a rupt sufletul, nu am simtit durerea ei.
Asa ca am condus-o pe ultimul drum cu dragoste si cu certitudinea ca va ajunge undeva unde-i cald, senin, veselie asa cum ii placea ei sa fie!
Incercam sa ne vedem de viata normala, inca as suna-o sa povestesc cu ea, povestesc cu prietenul ei (sta inca la mine) si inca o saptamana am ocupatie zilnica cu cimitirul si datul de mancare la o batranica...apoi mai vedem!
Dar asa cum a trecut o luna vor trece si altele(mai usor sau mai greu) si noi vom merge inainte cat va vrea Dumnezeu.
Sper ca nu v-am intristat prea tare, ea era vesela si asa ne vroia si pe noi in jurul ei, asa ca zambiti si iubiti-va copiii (care aveti)!
Nu vreau sa spun cum isi bate joc sistemul de oameni, cat costa sa-ti iei copilul de la morga, care sunt conditiile de-acolo...jenant!!! Sa va povestesc ca fiind vineri era zi scurta si primariile se inchid si n-are cine sa-ti elibereze un certificat de deces ca sa-ti poti ingropa mortul la timp!?!? Noroc (,) ca nu suntem fii ploii si am putut sa ne descurcam cu relatii. Mi-e mila de oamenii de rand care nu au cu ce, acum realizez de ce vedem la stiri ca stau cu mortul in casa cu saptamanile...sinistra tara avem!!!
Singurul lucru ce-mi alina cumva durerea e ca stiu ca au murit pe loc, nici nu au realizat ce li se intampla, zambeau amandoua la morga, nu am simtit nimic, nu mi s-a rupt sufletul, nu am simtit durerea ei.
Asa ca am condus-o pe ultimul drum cu dragoste si cu certitudinea ca va ajunge undeva unde-i cald, senin, veselie asa cum ii placea ei sa fie!
Incercam sa ne vedem de viata normala, inca as suna-o sa povestesc cu ea, povestesc cu prietenul ei (sta inca la mine) si inca o saptamana am ocupatie zilnica cu cimitirul si datul de mancare la o batranica...apoi mai vedem!
Dar asa cum a trecut o luna vor trece si altele(mai usor sau mai greu) si noi vom merge inainte cat va vrea Dumnezeu.
Sper ca nu v-am intristat prea tare, ea era vesela si asa ne vroia si pe noi in jurul ei, asa ca zambiti si iubiti-va copiii (care aveti)!
-

Karina33 - irish coffee
Sincere Condoleante!
De cand am vazut pozele din album, stiam ca ii cunosc din vedere pe ea si pe prietenul ei, dar nu faceam legatura, ...am inteles ca stati in Valcea, dar acum ca ai pomenit de Sibiu...,da!
Cuvintele sunt de prisos, dar din cate citesc, esti o femeie puternica!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
Cel putin ti-au ramas fotografiile.O fosta vecina, batrana acum, careia ii murise fata cu douazeci de ani in urma, se acuza ca nu-i mai tine minte chipul si inafara de cateva fotografii sepia de cand era eleva, nu i-a mai ramas nimic palpabil.Cred ca asta era o suferinta aproape tot atat de mare ca si insasi pierderea.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
yaluro scrie:Karina33 scrie:Sa incep cu sfarsitul: pe 19 februarie, intorcandu-se de la Sibiu unde era studenta, a derapat pe zloata si-a fost izbita de un tir ce venea pe contrasens. Fie-mea nu trebuia sa plece neaparat, nu se grabea, in afara ca aveau intalnire cu soarta nu gasesc explicatie.
STERGE MAI REPEDE CE-AI SCRIS!!!!!
SI NU MAI SPUNE PROSTII!!!!
IAR TE-A APUCAT???????????
Ultima oară modificat de titilica pe Sâm Mar 21, 2009 9:41 pm, modificat 1 dată în total.
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino