Vrei si tu un jurnal, aici pe forumul 121?

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Vrei si tu un jurnal, aici pe forumul 121?

Mesajde AVio » Sâm Apr 26, 2008 12:33 pm

Ai multe lucruri de spus, vrei sa ne povestesti intr-un jurnal despre tine si viata ta? Te invitam sa iti faci aici un jurnal. Poti posta ori de cate ori doresti iar membrii 121 iti vor oferi parerile lor.

Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM administratorului sau moderatorului(se va anunta ulterior cine este acesta) cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).

Succes!
AVio
irish coffee

Mesajde Night_du » Sâm Apr 26, 2008 1:33 pm

Un jurnaaaaaaaal.. Wow. Asta chiar ca-i o idee ce-mi place.
Nu-mi place, in schimb, idee de a comenta. Un jurnal e ... un templu al sufletului tau.
Daca eu vin intr-o zi si spun "imi ploua-n inimi si-n plamani... imi arde-n vintre si-n celule..." se va gasi unul ca zica sa am caut la un medic. Intelegi ce-ti spun, Vio?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde oana_daniela » Sâm Apr 26, 2008 1:38 pm

ca preferi un blog? :idea:
oana_daniela
frappuccino

Mesajde smilla » Sâm Apr 26, 2008 1:40 pm

mda, e delicat
jurnalul presupune din start un spatiu personal, privat, in care ne ascundem poate ca si de noi insine, spaimele
nu stiu, sa mai auzim si alte pareri :?
smilla
espresso

Mesajde Night_du » Sâm Apr 26, 2008 1:40 pm

:idea: Ma rog, cam asa ceva... :)
Stiu ca este, dar ca sa-l citesc trebuie sa am duc pe alte taramuri. :sad:
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde AVio » Sâm Apr 26, 2008 1:43 pm

Da, night_du, inteleg. Dar ma gandesc ca poate vei primi si raspunsuri frumoase si vei dori sa vezi reactiile celorlalti la ceea ce traiesti tu, sa fie ceva activ. Nu e mai interesant asa? De aceea am spus acolo ca tu, ca si autor, poti cere stergerea unor mesaje, dar asta in limita bunului simt(daca sunt sarcastice, rautacioase, jignitoare etc). Hai sa vedem ce spun si ceilalti membrii, iar daca se ajunge la concluzia ca nu e de dorit sa se intervina in aceste postari le facem cu circuit inchis - doar citite nu si comentate.
AVio
irish coffee

Mesajde Night_du » Sâm Apr 26, 2008 1:48 pm

Eu ma gandeam (cum am vazut pe jurnale.ro.. par egzamplu..).. ca unele trairi nu sant comentate.. doar citite. Este o optiune acolo care-ti permite sa accepti comentarii de la useri. Intelegi? Fiecare user isi "administreaza" paginile.
Cand am terminat de expus trairea mea interioara (dar nu doresc sa se comenteze ca sufletul meu cunoaste genunea gri a suferintei) pot opta ca acest subiect sa nu primeasca evaluari si comentarii. :)

Night_du
simply the best

Mesajde AVio » Sâm Apr 26, 2008 1:58 pm

Nu cred ca acest forum ne permite prea multe aplicatii tehnice. Ma voi gandi cum sa procedez. Pana atunci va puteti deschide un jurnal. Unul pentru fiecare membru.
AVio
irish coffee

Mesajde Vizitator » Dum Apr 27, 2008 9:37 pm

Vizitator

Re: Vrei si tu un jurnal, aici pe forumul 121?

Mesajde michi 73 » Mie Mai 07, 2008 7:47 pm

AVio scrie:Ai multe lucruri de spus, vrei sa ne povestesti intr-un jurnal despre tine si viata ta? Te invitam sa iti faci aici un jurnal. !

Din cate am observat, postand de ani de zile, forumistii se cunosc intre ei. Nu cred ca deschizand un jurnal isi va expune cineva pe taraba ganduri intime, situatii jenante si in general tot ce nu poate fi spus.Ce s-a postat pana acum sunt exercitii superbe de literatura dar din pacate nu reprezinta o terapie de descarcare a sufletului. Asi propune o noua identitate cu alt nick name, schimbarea stilului de exprimare-tot ce e posibil pentru a ramane necunoscut si a-ti spune adevarul sub protectia anonimatului.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde al3xandrutza » Mie Mai 07, 2008 8:55 pm

michi 73 scrie:
AVio scrie:Ai multe lucruri de spus, vrei sa ne povestesti intr-un jurnal despre tine si viata ta? Te invitam sa iti faci aici un jurnal. !

Din cate am observat, postand de ani de zile, forumistii se cunosc intre ei. Nu cred ca deschizand un jurnal isi va expune cineva pe taraba ganduri intime, situatii jenante si in general tot ce nu poate fi spus.Ce s-a postat pana acum sunt exercitii superbe de literatura dar din pacate nu reprezinta o terapie de descarcare a sufletului. Asi propune o noua identitate cu alt nick name, schimbarea stilului de exprimare-tot ce e posibil pentru a ramane necunoscut si a-ti spune adevarul sub protectia anonimatului.

Aveti dreptate, insa gandurile asezate in temeiul literar fac si ele parte din viata noastra. Mai subtil sau mai direct, ne caracterizeaza. Exprima starea sufleteasca a personajului... Altii o fac mai bine in rime si versuri, ceilalti prin sirul lung al unei povesti nescrise.... :)
Float like a butterfly! Sting like a bee !
al3xandrutza
frappuccino

Mesajde dorina17 » Joi Mai 08, 2008 9:48 am

michi 73 scrie: Asi propune o noua identitate cu alt nick name, schimbarea stilului de exprimare-tot ce e posibil pentru a ramane necunoscut si a-ti spune adevarul sub protectia anonimatului.

nu stiu cum iti doresti sa arate un jurnal, sub ce forma...eu una mi-am pastrat stilul de a scrie indiferent daca-i jurnal, compunere scolara sau pur si simplu inceput de nuvela, nu vad ca pe un exercitiu literar si am incercat pe cat posibil sa scriu cat mai putin pe zi punand "off-ul" meu ca pe un sambure amar intr-o caisa dulce. Evident am pus pe locul intai cititorul si apoi dorinta mea de a evada din lumea gandurilor nescrise.
Un jurnal virtual, indiferent de cat de cunoscut esti sau nu trebuie sa tina cont de faptul ca e "citit" , pe cand cel de acasa, cu cheita si lacat, e numai si numai pentru sufletul tau. Si-apoi, mai intim de atat zau, ar deveni ridicol!
Pentru cei care nu vor sa-si arate identitatea exista optiunea "vizitator" lasata probabil pentru acest scop , sau din greseala(ca-i posibil orice)
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde michi 73 » Joi Mai 08, 2008 5:47 pm

dorina17 scrie:
michi 73 scrie: Asi propune o noua identitate cu alt nick name, schimbarea stilului de exprimare-tot ce e posibil pentru a ramane necunoscut si a-ti spune adevarul sub protectia anonimatului.

nu stiu cum iti doresti sa arate un jurnal, sub ce forma....
Un jurnal virtual, indiferent de cat de cunoscut esti sau nu trebuie sa tina cont de faptul ca e "citit" , pe cand cel de acasa, cu cheita si lacat, e numai si numai pentru sufletul tau.

Desi ne desparte jumatate de secol sufletul unei femei e acelas; preocuparile, imbracamintea, mentalitatea e alta. Mi-aduc aminte ca in tinerete asi fi dat orice ca uneori sa ma pot confesa, sa fiu certata sau admirata, sa inspir mila sau aprobare sa pot vorbi de framantarile mele , dar...sa nu se stie ca sunt eu. Pana la un anumit punct le vorbeam prietenelor dar exista totdeauna un rezidiu care ma apasa ca nu-l puteam scoate la lumina. In acest sens am gandit ascunderea identitatii celui care posteaza jurnalul dar care doreste sa se elibereze. Chiar si acum am cateva traume despre care nu pot vorbi. La varsta mea insa intervine si intelepciunea si sentimentul tot mai pregnant ca toate trec dar cand viata da in clocot, cand ai senzatia ca problema ta e inceputul si sfarsitul lumii, cum sa nu poti sa-ti strigi durerea sau bucuria in termeni reali, fara stilizari si fara floricele?
Ultima oară modificat de michi 73 pe Joi Mai 08, 2008 5:56 pm, modificat 1 dată în total.
michi 73
frappuccino

Mesajde dorina17 » Joi Mai 08, 2008 5:53 pm

michi 73 scrie:
uneori sa ma pot confesa, sa fiu certata sau admirata, sa inspir mila sau aprobare sa pot vorbi de framantarile mele

pentru asta am prietenele mele dragi pe mess...si le multumesc inca o data ca exista! :cool:
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde michi 73 » Joi Mai 08, 2008 6:01 pm

dorina17 scrie:
michi 73 scrie:
uneori sa ma pot confesa, sa fiu certata sau admirata, sa inspir mila sau aprobare sa pot vorbi de framantarile mele

pentru asta am prietenele mele dragi pe mess...si le multumesc inca o data ca exista! :cool:

Aici e diferenta de mentalitate intre cele care au fost tinere acum jumatate de secol si voi. Aveti mess. Pai cum puteam vorbi despre tot la scarbici cand stiam ca cea mai buna prietena te poate turna?Bleah, iar o dau pe "ca ce a facut cu viata noastra nenorocitul?"
michi 73
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea