Zambetul este oglinda sufletului!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Mesajde Shakirar » Dum Mai 10, 2009 10:26 pm

Eu nu inteleg de ce nu se incurajeaza mai mult aceasta meserie,cea de profesor atat moral cat si financiar.
Aceasta meserie nu are oricum cum sa dispara pentru ca ar insemna sa fim o lume de prosti (deja sunt destui dar macar nu suntem toti prosti) si sa ne semnam cu degetul,cu amprenta.
Ma uitam pe peretii claselor unde sunt afisate diverse panouri cu diverse teme: istorie,biologie,chimie,literatura....cata munca din partea profesorilor sa stranga material didactic pentru acele panouri si deasemenea foarte educative.
Omul este o fiinta curioasa si daca nu i se starneste cu nimic curiozitatea si dorinta de a afla mai mult,el ramane asa la nivel incipient.
Eu foarte greu am prins gustul istoriei.In scoala mi se parea o materie care are prea multe evenimente si date.
In prezent imi place sa vizitez muzee si sa citesc despre cat mai multe civilizatii.
La fel nu intelegeam intru totul de ce trebuie sa citesc,pana cand o persoana de la care am invatat corect gramatica limbii romane mi-a dat o carte un roman I-a inghitit padurea Robert Gaillart si mi-a spus ca sa-l citesc deoarece o sa descopar o mare aventura si l-am citit pe nerasuflate.
Inapoind romanul,am intrebat daca mai are unul asemanator si deasemenea eram dezamagita ca nu am inteles finalul cartii si asa am aflat ca mai era un volum din I-a inghitit padurea Robert Gaillart :)
Uite asa incet incet am inceput sa citesc.
Shakirar
espresso

Ganduri.....

Mesajde Shakirar » Sâm Mai 23, 2009 12:31 pm

Astazi sunt ingandurata...ma gandesc incotro sa o iau dupa ce termin facultatea la Ploiesti...fiind de langa Ploiesti,nu ma vad sincer facand naveta la Ploiesti la un eventual servici pe banuti putini...
Asa ca ma gandesc serios eu incotro?
Plus ca aici ma plictisesc de moarte in oraselul asta mic...vreau mai mult...simt ca pot mai mult...
Am tras totusi sa fac si ceva experienta de munca in timpul facultatii...atat cat am putut...si cat a oferit Ploiestiul ca si oras si centru universitar.Eu am inceput cu voluntariat,am fost si la o conferinta internationala,am continuat cu asigurari de viata,am fost coordonator in campania de pensii-am avut echipa de agenti,am facut un import de pvc,am impartit pliante si fluturasi....
au mai ramas ca si oportunitati sa intru in politica sau sa fiu reprezentant Amway ceea ce nu-mi place.
Si totusi...aplic la joburi si pe Ploiesti si pe Bucuresti.La Ploiesti ma vor pe salariu de 600 ron-in conditiile in care eu in vara acum sunt absolvent de facultate iar la Bucuresti ori nu ma cheama nici macar la interviu sau daca ma cheama,imi spune ca mai mult de 700 ron nu-mi pot oferi.Auzi tu...700 ron...pai de-abia imi ajung sa-mi platesc chiria.

Plus ca inafara de familie,forumul acesta si dragii mei cativa buni prieteni nu exista acel cineva un iubit sa-mi fie umarul cel mai de suferinta si de bucurie...il caut intr-una si nu vrea sa apara.
Shakirar
espresso

Mesajde Shakirar » Mie Iul 08, 2009 1:47 am

Sunt ingandurata si ofticata.
Ma uit in jur aproape de mine si vad multa nepasare si asta doare.
Cel putin m-am decis ca eu o sa fiu altfel,o sa lupt sa ajung puternica si independenta si mai ales m-am decis ca intr-adevar trebuie sa am mare grija de greutatea mea sa nu ma ingras pentru ca mai tarziu va fi prea tarziu.
Admir foarte mult pe tipele care la o varsta de peste 40 ani inca stralucesc si ma gandesc ca asa imi doresc sa fiu si eu.
Shakirar
espresso

Mesajde dargo » Mie Iul 08, 2009 1:51 am

pfuu, de azi incep regimul disociat, sunt curioasa ce efecte va avea la mine :)
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Shakirar » Mie Iul 08, 2009 1:54 am

Eu momentan nu am cum sa fac ce vreau eu sa imi iau cam ce ar trebui pentru un regim pentru ca sunt acasa la mama si la tata si ei nu accepta din astea cica-s mofturi.
Asa ca ma rezum la a nu manca carne de porc,sarat deloc,grasimi la fel si dulciuri mai putine.
Shakirar
espresso

Mesajde Night_du » Mie Iul 08, 2009 1:55 am

Un dezastru. Credeti-ma pe cuvant.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dargo » Mie Iul 08, 2009 1:56 am

Night_du scrie:Un dezastru. Credeti-ma pe cuvant.
cine? eu? :cool:

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Shakirar » Mie Iul 08, 2009 1:57 am

Eu am inceput sa am mai multa grija de mine asta de 1 an incoace pentru ca nu vreau sa ajung ca mama la o greutate imensa.
Shakirar
espresso

Mesajde Night_du » Mie Iul 08, 2009 2:22 am

Dieta disociata in sine, scumpa, e un dezastru.
Corpul are nevoie zilnic, la fiecare masa, de proteine, glucide, lipide. Disocierea asta nu face altceva decat sa lipseasca corpul de cele necesare, il determina sa slabeasca, pt ca, ulterior, sa puna totul inapoi cu disperare. Pt ca dieta nu face altceva decat sa-l dezechilibreze si mai mult.

Ce recomand? Salate de legume, fructe, mixte...asociata cu un program de sport, si multa apa.
Crede-ma...functioneaza mai bine ca orice dieta. :P
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde yaluro » Mie Iul 08, 2009 11:01 am

dargo scrie:

Da! Vai de barbatul care s-o capatui cu tine.....se sinucide in maxim 1 an.
Auzi.....sa fie slaba dar sa tina regim disociat... :?
yaluro
frappuccino

Mesajde dargo » Mie Iul 08, 2009 11:13 am

yaluro scrie:
dargo scrie:

Da! Vai de barbatul care s-o capatui cu tine.....se sinucide in maxim 1 an.
Auzi.....sa fie slaba dar sa tina regim disociat... :?
mai taci mai, ce slaba, in partea inferioara a corpului nu sunt slaba deloc, lasa ca ma vad eu mai bine, tu ma stii doar din poze

Imagine
dargo
frappuccino

Indreptarea ta catre drumul cel bun cand esti demotivat

Mesajde Shakirar » Dum Noi 22, 2009 7:50 pm

Sunt foarte multi care nu isi gasesc drumul propriu prea repede sau simt ca din cauza anumitor circumstante nu au ajuns unde isi doreau atat pe plan personal cat si profesional.
Fiecare dintre noi avem impasuri mai mari sau mai mici.Ideea este cum ati facut sa nu va dati batuti,sa luptati.
Primul meu mare impas a fost cand in clasa a 11a in iarna am avut glezna dreapta fracturata cam nasol si am stat in recuperare aproximativ jumatate de an. Visam sa ajung regizor de film desi eram la clasa de economic contabilitate-servicii economice. Ar fi trebuit ca de atunci sa incep meditatii si pregatiri intense dar m-am trezit in clasa a 12a si 1an era prea putin pentru pregatirea admiterii pentru visul meu asa ca la inceput am fost dezorientata.
Tata visa sa ajung mare economista eu...habar n-aveam cine sunt,ce vreau si intr-adevar pe unde vreau sa o iau. Dupa o discutie cu mine singura,am decis ca mi-ar place sa conduc si prin urmare am decis ca facultatea pe care am si facut-o a fost cea de Management. Am luat pulsul capitalei si realist am decis ca momentan nu era si nu este pentru mine. Ce-i de facut am spus?
La Ploiesti birjar cu mine la Management la Universitate.
Urmatorul pas:cam timida eram timida rau daca liceul l-am facut intr-un orasel mic pentru ca acolo m-am nascut na...nu prea avusesem de-a face cu un afront mare de oameni si situatii deci solutia a fost sa ma dezvolt. Am gasit un job la asigurari deci vorbararie multa,oameni multi si diversi.Nu a fost usor,imi venea sa ma arunc pe geam uneori pentru ca nu eram obisnuita sa vorbesc atat de mult si sa am putere de convingere si sa simt ca ceea ce spun chiar se ia in considerare.
Dadeam vina mult pana atunci pe viata,pe soarta,pe diverse situatii din viata mea. Asa ca am facut pace cu trecutul meu. Cred cu tarie ca fiecare avem dreptul la fericire,libertate si viata asa cum dorim noi.
Urmatorul pas: am inceput sa am tupeul sa ies cu tipi la care pe strada doar ma uitam admirativ si ghici: au inceput sa imi faca complimente,sa primesc flori si bombonici :)
Am si suferit de cateva ori dar mi-am acordat timp sa ma vindec si sa o iau de la capat.
Urmatorul pas: Eram o figura cam stearsa asa ca am inceput sa am mai multa grija de mine:coafura,machiaj,greutate-ajunsesem de nu-mi mai pasa cate kilograme aveam si cam am tentinta de ingrasare,hainute-sa fie asa cat mai fancy dar cu acelasi buget redus :)
Al 2lea impas a fost dupa ce am terminat facultatea si am avut de ales iar intre 2 orase capitala sau Ploiesti. Visul pentru regie s-a cam dus,au ramas numai abilitatile: creativitatea,comunicarea si ambitia.
Am ales un master pe Relatii Internationale pentru ca dintre toate laturile economice,a fi manager in relatii internationale cred ca mi se potriveste.
Am un iubit cu care imbunatatesc incetul cu incetul relatia,mai am si alti tipi care ma plac si m-ar vrea fenomen ce nu se intampla acum 3 ani.
Nu am job pentru ca asa este sa fie momentan am tot aplicat si mai aplic nu ma dau batuta dar incerc sa fac ceva eficient cu acest timp liber.
M-am apucat sa invat pentru Cambridge si incerc sa vizualizez mental ziua cand o sa ma vad cu acea diploma in mana. Este ceva pe viata. Incerc sa traiesc asa cum vreau eu si constientizez ca nu traiesc de 2 ori ci doar 1 data. De ce scriu aici? Pentru ca am stat de vorba cu un tip care are el un proiect online de dezvoltare personala bazat pe metoda sa te confesezi in scris la infinit si cum pe forum este spatiul meu,am dat frau liber la un gand.
Mai este ca astazi da astazi sunt fericita pentru ca iubitul m-a facut sa am fluturasi si pentru ca am dat piept aseara cu "mama soacra" prima data si m-a studiat o gramada dar eu sunt prea finuta ca sa aiba de comentat.
As fi intrat in invatamant pana la finalul masterului dar nu este de ajuns cursul din timpul facultatii,o sa mai fac semestrul urmator inca un curs si poate de la anul o sa predau 1 an pana gasesc altceva.
Cam atat acum :P sa mananc si eu pe ziua de azi ceva si dupa aceea sa mai citesc iar mai tarzior sa ma duc la vot pentru ca era aglomerat mai devreme.
Shakirar
espresso

Re:

Mesajde lola29 » Mie Dec 15, 2010 9:11 pm

Shakirar scrie:Daca zambesc,eu ma impulsionez sa trec mai usor peste ceva orice:framantare,suparare,neliniste.... :) Iar deasemenea,pot vedea o persoana cum este daca ma uit in privirea lui.
Poate avea un zambet fals care ascunde nu bucurie ci alte ganduri,poate este trist,poate ma invidiaza,poate imi coace ceva....
Sau chiar este o persoana vesela careia zambetul i se vede din stralucirea ochilor,a fetzei.

asta vad si eu si puterea zambetului! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bom:
lola29
cafe-latte

Re:

Mesajde lola29 » Mie Dec 15, 2010 9:11 pm

Shakirar scrie:Daca zambesc,eu ma impulsionez sa trec mai usor peste ceva orice:framantare,suparare,neliniste.... :) Iar deasemenea,pot vedea o persoana cum este daca ma uit in privirea lui.
Poate avea un zambet fals care ascunde nu bucurie ci alte ganduri,poate este trist,poate ma invidiaza,poate imi coace ceva....
Sau chiar este o persoana vesela careia zambetul i se vede din stralucirea ochilor,a fetzei.

asta vad si eu si puterea zambetului! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bom:
lola29
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Povestea mea