Zambetul este oglinda sufletului!

Jurnalele forumistilor 121

Moderatori: dragos6, dia21, dorina17

Mesajde Shakirar » Joi Ian 29, 2009 3:20 am

Dupa acest moto ma ghidez de vreun an.
Shakirar
espresso

Mesajde dargo » Joi Ian 29, 2009 3:29 am

depinde, poate fi si rezultatul unei stari de moment , e prea generala afirmatia
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Shakirar » Joi Ian 29, 2009 3:32 am

Tot citind pe ici pe colo si realizand ca ceea ce doresc sa povestesc,este cam lung,m-am decis sa povestesc aici.
In aceasta perioada pana in februarie pe 15,o sa intru mai rar sau fugitiv.
O sa povestesc incet incet asa despre diverse:iubire,viata,porecle,dileme,experiente...patanii...
Nick-ul Shakira vine de la un coleg de liceu,eram clasa a 9a si la balul bobocilor am dansat parca impreuna si i-a placut cum am dansat.
De atunci toti colegii imi spuneau Shakira.
In facultate am facut volutariat,toti aveam porecle si pentru ca sa nu ma trezesc cumva cu te miri ce porecla,am decis sa fie Shakira.
Nu stiu cum se face dar chiar imi place atat porecla cat si muzica cantaretei. :)
Shakirar
espresso

Mesajde Shakirar » Joi Ian 29, 2009 3:45 am

Daca zambesc,eu ma impulsionez sa trec mai usor peste ceva orice:framantare,suparare,neliniste.... :) Iar deasemenea,pot vedea o persoana cum este daca ma uit in privirea lui.
Poate avea un zambet fals care ascunde nu bucurie ci alte ganduri,poate este trist,poate ma invidiaza,poate imi coace ceva....
Sau chiar este o persoana vesela careia zambetul i se vede din stralucirea ochilor,a fetzei.
Shakirar
espresso

Mesajde dargo » Joi Ian 29, 2009 4:04 am

si iar revenim la faptul ca de pe fizionomia unui om se pot citi multe :) . aviz lui pit

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Ian 29, 2009 11:20 am

dargo scrie:si iar revenim la faptul ca de pe fizionomia unui om se pot citi multe :) . aviz lui pit

Da,draga,asa este.Aviz lui Pitt.
De exemplu pe fatza directoarei fostei mele agentii se citea foarte usor viclenia ei,dar nu in ultimul rand si ca era numai si numai pe interes.Nu-i pasa de absolut nici un sufletzel.Multumita?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Re: Zambetul este oglinda sufletului!

Mesajde barboneli » Joi Ian 29, 2009 11:31 am

Shakirar scrie:Zambetul este oglinda sufletului!
Dupa acest moto ma ghidez de vreun an.

:? si unde ai ajuns ? zanbesti tot timpul ? te uiti in oglinda tot timpul ? le zambesti la toti ca sa-ti vada sufletul ? :cool:
barboneli
frappuccino

Mesajde Shakirar » Joi Ian 29, 2009 1:34 pm

Zambesc si ma autoimpulsionez ca mai pot mult continua mult timp dupa ce am spus ca nu mai pot.Trec mai usor peste suparari.
Am crescut si pe masura ce trec anii observ ca experientele prin care trec bune si rele,imi dau o oarecare intelepciune,tentinda de a judeca la rece,de a nu ma impacienta sau speria prea usor.
Semestrul acesta-adica din octombrie pana acum,o data pe saptamana am fost,am revenit la liceu,mediu in care n-am mai calcat de 3 ani de cand am terminat liceul.Am simtit diferenta intre eu cea de acum eu cea de acum 3 ani.Am fost sa asist intai la ore si de 3 ori am si stat cu clasele la care am asistat,o clasa de a 11a si una de a 12a.Toti erau speriati de gandul ca or sa dea Bacalaureatul :) si erau curiosi cum este la facultate :D
Am zambit gandindu-ma ca si eu eram la fel de speriata numai ca acum odata trecut hopul,nu ma mai sperii.
Deasemenea,daca trec de examenul de maine cu brio,o sa zambesc iar.
Maine am examen la Managementul Educatiei dintr-o ditamai carte de 300 pagini,nu-i foarte greu dar nici usor,poate am ingrijorez si din pricina faptului ca sunt 300 de pagini din care imi poate pica orice.Este ultimul examen din modulul psihopedagogic.Imi astern o meserie de rezerva-profa de materii economice mai putin contabilitate deoarece eu termin Management.
Zambesc deasemenea cand realizez ca desi uneori sunt ca un strut bagat cu capul nu in nisip ci in carti,atunci cand se termina stradania mea,chiar se lipeste ceva de capsor.Au fost perioade in care eu stateam si invatam si altii se distrau si incercau sa ma influenteze sa nu mai invat.Atunci ma ofticam ca timpul meu era dedicat numai ca sa acumulez cunostinte iar acum ma bucur de ceea ce stiu.
O data cu trecerea timpului am invatat sa fac mai multe deodata si sa-mi iasa toate:adica sa si invat,sa ma si distrez,sa am timp si de nori si fluturi(indragosteli adica-desi nu prea tin mult) si iarasi zambesc.
Shakirar
espresso

Mesajde sweetsweet » Joi Ian 29, 2009 2:33 pm

ar fi frummos sa-ti ramana optimismul asta si peste cativa ani :cool:
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
sweetsweet
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Ian 29, 2009 3:09 pm

Shakirar scrie:Zambesc si ma autoimpulsionez ca mai pot mult continua mult timp dupa ce am spus ca nu mai pot.Trec mai usor peste suparari.
Am crescut si pe masura ce trec anii observ ca experientele prin care trec bune si rele,imi dau o oarecare intelepciune,tentinda de a judeca la rece,de a nu ma impacienta sau speria prea usor.
Semestrul acesta-adica din octombrie pana acum,o data pe saptamana am fost,am revenit la liceu,mediu in care n-am mai calcat de 3 ani de cand am terminat liceul.Am simtit diferenta intre eu cea de acum eu cea de acum 3 ani.Am fost sa asist intai la ore si de 3 ori am si stat cu clasele la care am asistat,o clasa de a 11a si una de a 12a.Toti erau speriati de gandul ca or sa dea Bacalaureatul :) si erau curiosi cum este la facultate :D
Am zambit gandindu-ma ca si eu eram la fel de speriata numai ca acum odata trecut hopul,nu ma mai sperii.
Deasemenea,daca trec de examenul de maine cu brio,o sa zambesc iar.
Maine am examen la Managementul Educatiei dintr-o ditamai carte de 300 pagini,nu-i foarte greu dar nici usor,poate am ingrijorez si din pricina faptului ca sunt 300 de pagini din care imi poate pica orice.Este ultimul examen din modulul psihopedagogic.Imi astern o meserie de rezerva-profa de materii economice mai putin contabilitate deoarece eu termin Management.
Zambesc deasemenea cand realizez ca desi uneori sunt ca un strut bagat cu capul nu in nisip ci in carti,atunci cand se termina stradania mea,chiar se lipeste ceva de capsor.Au fost perioade in care eu stateam si invatam si altii se distrau si incercau sa ma influenteze sa nu mai invat.Atunci ma ofticam ca timpul meu era dedicat numai ca sa acumulez cunostinte iar acum ma bucur de ceea ce stiu.
O data cu trecerea timpului am invatat sa fac mai multe deodata si sa-mi iasa toate:adica sa si invat,sa ma si distrez,sa am timp si de nori si fluturi(indragosteli adica-desi nu prea tin mult) si iarasi zambesc.

stii ce ? iti dau dreptate ! si eu trec pe langa magazine unde se vand scutece..., biberoane, caiete de scoala... si zanbesc ! continua ! :cool:
barboneli
frappuccino

Mesajde Shakirar » Joi Ian 29, 2009 3:10 pm

Si eu sper sa nu pic in pesimism.Mai am momente in care simt ca mi s-au innecat corabiile.Am gasit un remediu pentru acele momente:ma duc la biserica si aprind cate o lumanare pentru vii si pentru morti,zic o rugaciune acolo si ma rog sa-mi fie bine si stau si ma uit la sfintii de pe pereti pana ma linistesc.
Sau mi-am format un obicei ca atunci cand sunt suparata,sa ma duc la o prietena sa stam de vorba intai de ce ma roade,doare,ingrijoreaza si dupa ce m-am descarcat,incep sa discutam despre cate in luna si in soare pana ma incarc cu energie.
Tot pentru a ma binedispune,am inceput de ceva vreme sa colectionez cartile de la Cotidianul.Le iau mai mult pe cele care imi starnesc interesul.Uite saptamana aceasta a aparut Fata cu portocale a lui Jostein Gaarder.De-abia astept sa o citesc sa vad de unde vine titlul cartii.
In rest,obisnuiesc sa ma duc la teatru,sa vad filme(acum de-abia astept sa am timp sa vad The Rounders),imi place sa-mi indeplinesc dorinte-anul trecut mi-am indeplinit vreo 3 dorinte:am fost la spectacol de balet,am comis-o pentru prima data :D si m-am lasat dusa de un val de amor fara sa ma gandesc ce va fi dupa.
Peste ani...sper sa nu ajung sa zic la naiba nu am reusit sa fac tot ce vreau eu.
Vreau sa fiu libera sa am cariera mea,drumul meu,sa ma plimb mult asa prin toata lumea,casa mea,masina mea(imi doresc un Hiunday coupe rosu).Imagine
Nu cred in faptul ca ceea ce-mi doresc este prea mult deoarece limitele ni le punem noi numai ca in realitate nu exista limite.
Dream BIG!
Sunt ca un soldat si stiu,realizez ca trebuie sa trag din greu sa am ce-mi doresc.
Lucrez din anul 1 de facultate si nu m-am speriat cand m-am dus la interviu la asigurari si m-a tinut nanagerul prima data in interviu 40 min si a 2a oara 2 ore de intrebari din toata economia de se udase camasa pe mine si nu mai simteam o mana si un picior.
Zambesc cand ma uit in urma cat am tras sa strang banuti sa-mi iau laptop si telefon pe munculitza mea.
Plus toale si multe rasfaturi tot pe banutii mei.
Am zambit zilele trecute cand vorbind cu o colega si marturisindu-i ca de-abia astept sa se termine cu sesiunea si cu licenta sa am timp sa mai fac si eu banuti,sa devin independenta.Ea mi-a raspuns stai calma ca si asa tu esti de cand te stiu,din anul 1 si cu independenta cu ceva banuti facuti de tine
:D
Eram asa mototoala la inceput...si inceata si mi-era frica sa vorbesc cu clientii si eram stangace in procesul de consiliere...iar noaptea aveam in cap si pe retina numai asigurari :)
La primul interviu,o sa tin minte toata viata ca m-a intrebat managerul meu de pe atunci care este obiectivul meu pentru aceasta activitate,cati bani imi doresc sa castig?
Eu am raspuns ca vreau sa am bani atati cati sa-mi cumpar pantofi de toate culorile :).
Managerul a zambit si mi-a raspuns ca o sa am bani nu sa-mi iau cate o pereche din fiecare culoare ci mai multe perechi,cate o sa vreau eu :). Deasemenea atunci mi-a urat sa fac intr-un an 50 milioane lei vechi si eu ma gandeam ca este nebun,ca aceea este o ditamai suma iar eu copchil tanar nemailucrand niciodata nu o sa fac atata.
Mi-a priit urarea lui deoarece sincer dupa 1 an,cand mi-a venit declaratia de impozit,era suma de 45 milioane :D deci aproape de cat imi urase el sa fac.
Shakirar
espresso

Mesajde dargo » Joi Ian 29, 2009 4:26 pm

te citesc si descopar o parte de copil. am terminat liceul ( nu ma mai pot compara cu cea de atunci, eram prea aeriana in acea perioada), in facultate au avut loc cele mai multe schimbari in mine, cat despre momentele in care doresc sa ma binedispun, ma inconjor de prieteni, cel putin asa faceam, momentan sunt doar cu mine si e asa de bine uneori. :)

PS ptr pitt, da, sunt foarte satisfacuta :)

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Shakirar » Sâm Ian 31, 2009 5:55 pm

Atazi n-am zambet.Astazi ma supara o maseluta.Astazi ar trebui sa o scot la capat cu ce am de facut dar n-am chef.
Astazi ascult Beyonce si Shakira ca sa ma binedispun.Astazi sunt cu fata la cearsa,ma uit in oglinda si mi se pare ca vad o persoana neinsemnata.
Astazi mananc inghetata ca sa ma binedispun desi stiu ca inghetata are cam multe calorii.
Astazi am ajuns la concluzia ca am nevoie de mai multa eleganta in viata mea prin urmare,o sa incep sa fac schimbari :)
Astazi am ajuns la alta concluzie:imi place sa fiu libera si sa am libertate.
Astazi de dimineata,toata dimineata am cautat informatii despre ceea ce planuiesc sa fac in viitorul apropiat.
Astazi sunt naspa.Nu stiu de ce.Sau paote ca stiu dar momentan n-am cum sa schimb unele lucruri-n-am destule resurse financiare.
Shakirar
espresso

Mesajde Shakirar » Sâm Ian 31, 2009 5:58 pm

Poate daca trag un pui de somn,o sa ma trezesc mai cu chef de viata si de treaba.
Stiu ca la mine este problema si tot eu o sa o rezolv,sa imi vina iarasi energie.
Shakirar
espresso

Mesajde dargo » Sâm Ian 31, 2009 11:59 pm

acum ptr mine cea mai importanta e libertatea (ca vb de ea)

Imagine
dargo
frappuccino

Următorul

Înapoi la Povestea mea