Sa discutam despre fericire
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
Sa discutam despre fericire
Care este primul lucru pe care il gandesti cand te trezesti dimineata? Care e motivatia care te face sa te smulgi din bratele somnului dulce si sa te ridici din pat, sa infrunti dusul rece si lumea cruda? Suntem in permanenta cautare! In cautarea fericirii!
Asa cum scriam astazi si pe Mesajul din Sticla, fericirea poate fi definita in multe feluri. Pentru mine este starea care ma face sa fiu deplin conectata la mine si la ce este important pentru mine.
Ai descoperit cumva cine te opreste sa fii fericit/a? Nu stiu daca vei fi suprins sau dezamagit de concluzia mea. In cautarile mele am realizat ca a fi fericit inseamna a ma regasi pe mine. Si eu sunt singura care stau in calea fericirii mele.
Scrie-mi ce te face fericit/a. Scrie-mi daca esti fericit/a.
Sa ai un week-end excelent si racoros!
Daniela
PS Intra in direct cu noi la emisiune pe http://www.121.ro/live/emisiune.php?id=108 miercuri 11 august pentru a discuta despre ce te face fericita/a. Comenteaza la editorialul nostru si asculta emisiunea noastra 121.ro Live.
Asa cum scriam astazi si pe Mesajul din Sticla, fericirea poate fi definita in multe feluri. Pentru mine este starea care ma face sa fiu deplin conectata la mine si la ce este important pentru mine.
Ai descoperit cumva cine te opreste sa fii fericit/a? Nu stiu daca vei fi suprins sau dezamagit de concluzia mea. In cautarile mele am realizat ca a fi fericit inseamna a ma regasi pe mine. Si eu sunt singura care stau in calea fericirii mele.
Scrie-mi ce te face fericit/a. Scrie-mi daca esti fericit/a.
Sa ai un week-end excelent si racoros!
Daniela
PS Intra in direct cu noi la emisiune pe http://www.121.ro/live/emisiune.php?id=108 miercuri 11 august pentru a discuta despre ce te face fericita/a. Comenteaza la editorialul nostru si asculta emisiunea noastra 121.ro Live.
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
1 mesaj
• Pagina 1 din 1