Iubirea totala

Emisiuni live cu echipa 121 si invitatii sai

Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet

Iubirea totala

Mesajde iohannapurdea » Lun Feb 08, 2010 4:47 pm

Ce mai este dragostea azi, cum se manifesta ea? Mai iubesc oamenii ca alta data, profund, cu gingasie si duiosie?

E prericulos astazi sa iubesti total. Cine mai risca? Insa neriscand nu putem castiga si vaduvim iubirea de profunzimea, puritatea si deplinatatea ei.

Tu cum iubesti?
Asculta-ne miercuri, 10 februarie la 121 LIVE, intre 15:00 si 16:00, intra cu noi in direct si spune-ne cum impartasesti iubirea.
http://www.121.ro/live/emisiune.php?id=82
iohannapurdea
cafe-latte

Mesajde barboneli » Mar Feb 09, 2010 9:32 am

vreau sa va anunt, cu parere de rau, ca pe mine sa nu contati....!!!! nu vad nimic interesant sa aud cum impartasesc atii dragostea, iubirea... si nici pe altii despre a mea. nici eu nu o sa incep sa iubesc altfel si nici ei....! eu iubesc asa cum numai eu pot sa iubesc. e ca o amprenta digitala....! unica.
cu tot respectul, tovarasul Zabobovici !!! :)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Mar Feb 09, 2010 11:08 am

Se poate o detaliere a expresiei "iubire totala" ? :idea:
Mi se pare ca se forteaza cu astfel de exprimari. Ne mai miram de multimea de intrebari de pe forum :"Cum sa-l/-o fac sa ma iubeasca maxim/total?" :?
adada
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Feb 09, 2010 11:40 am

adada scrie:Se poate o detaliere a expresiei "iubire totala" ? :idea:
Mi se pare ca se forteaza cu astfel de exprimari. Ne mai miram de multimea de intrebari de pe forum :"Cum sa-l/-o fac sa ma iubeasca maxim/total?" :?

ai multa dreptate...! asa ca iti dai seama de ce "lume" o sa stranga la data respectiva...!!! :shock: succes participantilor...!!! :twisted: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Mar Feb 09, 2010 11:51 am

Si eu prevad cam ce public vor atrage...exact cum se mizeaza si la obtinerea raiting-urilor(nu stiu sigur cum se scrie) televiziunilor.
adada
frappuccino

Iubirea totala

Mesajde iohannapurdea » Mar Feb 09, 2010 12:09 pm

Dragii mei, am explicat pe larg in mesajul din sticla de vineri, 5 februarie ce este si la ce ma refer cand spun "iubirea totala". Nu cred ca este o exagerare.
http://www.121.ro/content/mesajul_din_s ... otala.html

Ma refer la modul de a exprima sentimentele in ziua de astazi. Cred (este doar parerea mea) ca oamenii se retin intr-un fel sau altul, nu pun pe masa tot, nu isi dau voie sa iubeasca la capacitate maxima de teama de a nu fi raniti sau dezamagiti. Si, intr-un fel, au dreptate. Pentru ca au fost dezamagiti sau ranitide prea multe ori.
Ce am avea de pierdut daca "iubim total"? Daca daruim toata dragostea noastra, toata grija, daca mizam pe o singura carte? Poate ca nimic. Sau poate ca totul. Si atunci ne ferim, suntem mai prudenti, mai atenti - de cine, cum si cat ne indragostim.
La asta ma refer, este o parere. Puteti sa fiti sau sa nu fiti de acord cu ea :-)
iohannapurdea
cafe-latte

Mesajde adada » Mar Feb 09, 2010 12:23 pm

Corect . Pot sa nu fiu de acord cu ea. :) ...cu exprimarea... se folosesc cuvinte mari , expresii fortate , pentru a intreba de fapt: " Ce va face sa fiti precauti/sceptici in iubire?"
:idea:
adada
frappuccino

Înapoi la Radio 121.ro live