SI ACUM .... PUBLICITATE
Moderatori: dragos6, dia21, sweetsweet
69 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
SI ACUM .... PUBLICITATE
Fiind Radio 121.ro live , nu se poate radio, fara PU BLI CI TA TE !
Nu cred ca am vazut un topic cu reclame. Am vazut in schimb o gramada de publicitate facuta pe diverse alte subiecte, anunturi de vanzari, cumparari, prestari servicii si altele , toate fiind banate sau editate. poate ca ar fi mai corect si mai usor ca fiecare sa poata scrie undeva "legal" , fara riscul de a primi paruieli sau bobarnace. Nu toata lumea isi permite sa plateasca un spatiu de reclama, mai ales daca , de exemplu, vinde un cantar de bucatarie, si cum tot suntem... "o familie" , putem avea ceva ceva mai multa incredere unul in altul decat intr-un strain din ziar. cum ar fi, sa zicem , increderea ca acel cantar e functional si nu e o teapa
CONDITIA DE BAZA : fara date personale, fara nr. de telefon, adrese, site-uri si denumiri de firma. toate acestea sa se faca DOAR pe mesageria privata. Cine nu respecta CONDITIA DE BAZA, risca sa-i fie stearsa postarea sau chiar contul.
Asadar, ce prestati? ce vindeti si ce v-ar place sa cumparati?
Daca moderatorii considera ca acest topic nu e in regula, din diverse motive, pot sa-l editeze, sau sa-l stearga, nu e nici o suparare
Eu doar am propus, n-am dat cu parul
Nu cred ca am vazut un topic cu reclame. Am vazut in schimb o gramada de publicitate facuta pe diverse alte subiecte, anunturi de vanzari, cumparari, prestari servicii si altele , toate fiind banate sau editate. poate ca ar fi mai corect si mai usor ca fiecare sa poata scrie undeva "legal" , fara riscul de a primi paruieli sau bobarnace. Nu toata lumea isi permite sa plateasca un spatiu de reclama, mai ales daca , de exemplu, vinde un cantar de bucatarie, si cum tot suntem... "o familie" , putem avea ceva ceva mai multa incredere unul in altul decat intr-un strain din ziar. cum ar fi, sa zicem , increderea ca acel cantar e functional si nu e o teapa
CONDITIA DE BAZA : fara date personale, fara nr. de telefon, adrese, site-uri si denumiri de firma. toate acestea sa se faca DOAR pe mesageria privata. Cine nu respecta CONDITIA DE BAZA, risca sa-i fie stearsa postarea sau chiar contul.
Asadar, ce prestati? ce vindeti si ce v-ar place sa cumparati?
Daca moderatorii considera ca acest topic nu e in regula, din diverse motive, pot sa-l editeze, sau sa-l stearga, nu e nici o suparare
Eu doar am propus, n-am dat cu parul Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

Safari Sunrise - irish coffee
Re: SI ACUM .... PUBLICITATE
nu-i prea rea ideea, dar (dacă aprobă şefii!) trebuie creată o secţiune nouă. nu poţi face publicitate la 'şpe mii de chestii pe un singur topic.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Sefii ? ! ?
Credeam ca moderatorii sunt un fel de sefi !

In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
-

ttavi - cappuccino
ttavi scrie:Sefii ? ! ?
gresit. noi suntem doar "Politia"; Guvernul e muuuult mai sus.

-

bine ai revenit ttavi..... !!!! 
Ultima oară modificat de dragos6 pe Lun Noi 15, 2010 4:27 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Anunturi se pun cand si DACA se aproba acea sectiune. Si doar acolo.
Motiv: Anunturi se pun cand si DACA se aproba acea sectiune. Si doar acolo.
-

barboneli - frappuccino
buuun ! nimeni nu presteaza nimic?
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

'ete! te-ntorseşi după 2 ani şi acu' vrei totu' repejor?!

-

...etc.
Asa e bine?
Asa e bine?
Ultima oară modificat de dragos6 pe Mar Noi 16, 2010 1:06 am, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu; nu e bine. Vezi şi motivul pt. care am editat mai sus mesajul lui Barboneli...
Motiv: Nu; nu e bine. Vezi şi motivul pt. care am editat mai sus mesajul lui Barboneli...
- anena
- frappuccino
atunci... ce pana mea scriem aici ???
ca este totusi un topic, nu ? topic in care sa nu se scrie... n-am mai vazut, decat in Albania... ! si inca este un topic, al naibi de bine pazit de haiducu' si sleahta lui !!!
nu poti sa tragi aici un... ca gata esti sters de pe lista... !!! si sa stii dragos, ca eu pentru frazele alea pe care le-am scris, am cheltuit o multime din inteligentza mea, timp, concentrare, documentare, etc. asa ca le vreau inapoi... !!! pe pm, daca se poate. te rog ! mersi... !
auzi vorba... cu ce drept sterg moderatorii din marile creatii ale altor useri... ?
si cam cat ia in medie, unuia ca nu's ce sef din romania in general si pe 121 in perticular, pana se c... hotareste la ce si cum ??? asta ca sa stiu daca nu ies la pensie pana atunci... !!!
oricum, si tie ti-a placut ideia dragos, poate mai pui ceva vreascuri pe focul gandirii a directiuni.... !!! si propun ca, atunci cand o sa se aprobe si o sa iasa la lumina, sa se numeasca "cumpar vechituri, vand antichitati"... ! e doar o propunere, poate mai propun si altii, facem si un concurs cu premii... etc.

-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:... ce pana mea scriem aici ???
offf, bietu' de tine. n-am stiut ca ai ramas in pana, ca-ti trimteam io ceva sa iti ajunga.
sau tu spui ca scrii cu pana, ca acum doua mii de ani? atunci o sa incercam sa facem rost de o tastatura sa-ti trimitem; e pacat sa te chinui asa... in secolul XXI!
incerc sa mai explic odata: cand intri pe forumul 121, vezi o pagina cu titluri puse frumos, unul sub celalalt ->
[Mesaje 121]
- Cafeneaua...
- Totul despre...
etc.
[Stil de viata]
- ...
[Relatii...]
- ...
[Moda]
- ...
[Cariera]
...................
etc. etc. etc.
Prin sectiune, inteleg sa se mai scrie un astfel de titlu, simplu, [Mica publicitate]
si sub el sa se creeze cateva subsectiuni:
- Vanzari;
- Cumparari;
- Schimburi;
- Donatiii...
Cand vor aparea astea, poti sa publici acolo orice anunt doresti. Pana atunci, in acest topic, facem doar TEORIE.

-

ok, am inteles ! deci o sectiune se face numai cu aprobarea sefilor, asa cum ai scris... si probabil dupa multe dezbateri, chiar daca asta e dorintza poporului...
care de fapt, intretine forumul si pe sefi... !!! atunci asteptam cu rabdare ! dar ca sa se aranjeze ceasul ala a lui 121 la orar de iarna... e mai simplu, nu ?
nu de alta, dar inca un pic... se schimba iar cu cel de vara... !!!!
iar in privintza la "pana"... cred ca nu se mai scrie cu ea, de mult mai aproape de timpul nostru... ! la noi se mai foloseste insa, la scrierele noi in "Torah". se pastreaza traditia asta inca si in secolul XXI... !
unii caligrafi mai scriu si pe foaia care se pune in dracia aia de pe tocurile usilor (mezuzah...) si care se saruta cand intri sau iesi din orice incinta care are "toc" !!! ma rog... nu chiar de oricine !
asta ca informatie suplimentara... !
http://www.judaism.com/mezuzah/index.asp
http://en.wikipedia.org/wiki/Mezuzah

care de fapt, intretine forumul si pe sefi... !!! atunci asteptam cu rabdare ! dar ca sa se aranjeze ceasul ala a lui 121 la orar de iarna... e mai simplu, nu ?
nu de alta, dar inca un pic... se schimba iar cu cel de vara... !!!!
unii caligrafi mai scriu si pe foaia care se pune in dracia aia de pe tocurile usilor (mezuzah...) si care se saruta cand intri sau iesi din orice incinta care are "toc" !!! ma rog... nu chiar de oricine ! http://www.judaism.com/mezuzah/index.asp
http://en.wikipedia.org/wiki/Mezuzah

-

barboneli - frappuccino
dragos6 scrie:'ete! te-ntorseşi după 2 ani şi acu' vrei totu' repejor?!
nu "repejor", ci prompt. si nu vreau "acu' " , asa am vrut intotdeauna. nu e asa mare filozofie si nu trebuie nici un fel de noua sectiune. e un simplu topic (despre reclame, nu mica publicitate) la o rubrica corespunzatoare : la radio sunt si reclame, nu? mai ales reclame sunt la radio
mi se parea chiar amuzanta ideea, decat sa scriu ca vand cantar de bucatarie la rubrica de bucatarie si fac masaj senzational la rubrica de masaj. nu e amuzant deloc, e prea "mura in gura". cauta omul ceva, pai sa caute si in topicul de masaj si la radio, nu ? si poate mai vede ceva interesant pe parcurs 
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

no, io nu mai intelg nika...Safari zice , ce vindeti, ce v-ar placea sa cumparati, iar Dragos zice, fara ...so, hotariti-va odata...ori da, ori ba...ori astazi crerul meu nu a primit inca doza de cofeina...?????
- anena
- frappuccino
Eu am spus ceva mai sus (explicandu-i lui barboneli) ce si cum trebuie facut.
Daca faceti un singur topic, in care toata lumea vinde, cumpara, "serveste", nu nummai ca iese o babilonie, ci se va produce foarte greu sau deloc intalnirea intre clienti si ofertanti.
Da' stiti ceva? faceti cum va place, ca vad ca eu cand dau sfaturi crede lumea ca o fac din interes...
Daca faceti un singur topic, in care toata lumea vinde, cumpara, "serveste", nu nummai ca iese o babilonie, ci se va produce foarte greu sau deloc intalnirea intre clienti si ofertanti.
Da' stiti ceva? faceti cum va place, ca vad ca eu cand dau sfaturi crede lumea ca o fac din interes...

-

dragos6 scrie:Eu am spus ceva mai sus (explicandu-i lui barboneli) ce si cum trebuie facut.
nu draga... nu cred ca poate cineva sa creada ca faci ceva din interes... ! chiar nu vad ce interes poti sa ai, sau cum se spune pe mongola... ce ghisheft iti iese din asta ???
mie nu mi se pare ideia ta , idee rea ! are ceva logica in ea. pe de alta parte, si la un poste de radio, sa zicem... tot asa se fac reclamele sau publicitatea... ba unul da, ba altul cumpara, ba altul fura. ba altul... dumnezeu stie... !!! si eu imi vreau randurile inapoi... !!! nu uita !
eu am crezut ca e o gluma... si ca nu se fac vanzari sau cumparari adevarate, ci... asa cum am scris eu si tu mi-ai sters... ! "vand sentimente de ura dintre anii 1987-1989...!"
si asa mai departe... ! si te rog, asta a fost doar un exemplu, nu vand nimic inca, asa ca poti sa-l lasi aici ! e doar o explicatie cam cum am crezut eu ca o sa fie ! asa ca, hotarati voi, eu ma adaptez la situatie.... ! 
-

barboneli - frappuccino
69 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5