Este posibil sa fie insarcinata?
Moderatori: dragos6, Night_du, paagli, 121
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Este posibil sa fie insarcinata?
Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. Astazi, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua sia cum dupa 4 luni, avem sanse mari sa scapa, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acuma sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual.
- wannex
- cafe-latte
Re: Este posibil sa fie insarcinata?
Eu nu am inteles ce intrebi tu aici. Ce sa ia dupa 4 luni? Pastila de a doua zi? Sau daca poate ramane insarcinata dupa 4 luni de la ruptul prezervativului?
Pt Dumnezeu............
Pt Dumnezeu............
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Dupa 4 luni de la prima data s-a intamplat din nou sa se rupa si de data asta am terminat in ea, dupa 30 min de la accident am fost la farmacie dupa pastila. Intreb daca sunt ceva sanse sa fie isnarcinata.
- wannex
- cafe-latte
acum am citit si eu mai atent
cre dca s-a incurcat in cuvinte copilul
ar fi prea tare!
cre dca s-a incurcat in cuvinte copilul
ar fi prea tare!Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
La cat de speriat am fost, totul este posibil. Oarecum stiu ca nu o patit nimic, insa oarecum mi-e frica. Ea deja a inceput cu glume despre copii. Sper sa rezist. 

- wannex
- cafe-latte
....hai ma night , era saracu' asa de speriat ,ca in cap stia exact ce sa intrebe ...dar le-a amestecat la ....expunere...!
eu la sfaturi din astea , pe-aci , nu prea ma bag ca-s cam ..."expirata"
. dar , imi place ca sunteti totusi atenti si va protejati.
aaa, si am totusi un sfat . schimbati dracu' marca de "capisoane" , ca nu-i frumos sa se rupa asa des , si sa va dea atatea griji ! pai nu ?
eu la sfaturi din astea , pe-aci , nu prea ma bag ca-s cam ..."expirata"
. dar , imi place ca sunteti totusi atenti si va protejati.aaa, si am totusi un sfat . schimbati dracu' marca de "capisoane" , ca nu-i frumos sa se rupa asa des , si sa va dea atatea griji ! pai nu ?
- mamitza_16
- frappuccino
wannex scrie:La cat de speriat am fost, totul este posibil. Oarecum stiu ca nu o patit nimic, insa oarecum mi-e frica. Ea deja a inceput cu glume despre copii. Sper sa rezist.
scuipa-ti in san si verifica prezervativu' inainte.adeca sufli in el sa nu fie spart! capisci?

Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
mamitza_16 scrie:....hai ma night , era saracu' asa de speriat ,ca in cap stia exact ce sa intrebe ...dar le-a amestecat la ....expunere...!
eu la sfaturi din astea , pe-aci , nu prea ma bag ca-s cam ..."expirata". dar , imi place ca sunteti totusi atenti si va protejati.
aaa, si am totusi un sfat . schimbati dracu' marca de "capisoane" , ca nu-i frumos sa se rupa asa des , si sa va dea atatea griji ! pai nu ?
cum des?
daca or folosi 3-4 pe zi,x4 luni...
- reyhan01
- irish coffee
Eu ma intrebam daca am scapat si nu e insarcinata.. Asta vreau sa aud. (vad)
- wannex
- cafe-latte
de vazut ,sigur o sa vezi
si o sa si auzi
si o sa si auzi
- reyhan01
- irish coffee
farmacista aia e putin vaca;
totusi, a nimerit-o cu o chestie: e indicat ca "pastila de a doua zi" sa nu se ia mai des de o data pe an;
pastila de a doua zi nu se ia ca mentosanul!!! decat daca nu-ti pasa de corpul tau.
teoretic, mai ales daca nu ai ejaculat, nici nu era nevoie s-o ia. si daca nu era in perioada fertila, nici atat. da' ce conteaza? las' ca e mai bine sa-si distruga balanta hormonala pe o buna perioada de timp, cu toate consecintele ce decurg din asta.
nu ar fi mai simplu sa ia anticonceptionale?! (prescrise de medic, nu dupa ureche nici alea!!!).
totusi, a nimerit-o cu o chestie: e indicat ca "pastila de a doua zi" sa nu se ia mai des de o data pe an;
pastila de a doua zi nu se ia ca mentosanul!!! decat daca nu-ti pasa de corpul tau.
teoretic, mai ales daca nu ai ejaculat, nici nu era nevoie s-o ia. si daca nu era in perioada fertila, nici atat. da' ce conteaza? las' ca e mai bine sa-si distruga balanta hormonala pe o buna perioada de timp, cu toate consecintele ce decurg din asta.
nu ar fi mai simplu sa ia anticonceptionale?! (prescrise de medic, nu dupa ureche nici alea!!!).

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
wannex scrie:Eu ma intrebam daca am scapat si nu e insarcinata.. Asta vreau sa aud. (vad)
bre,dar cand bazaia bondarul langa floricica,te-ai gandit ? sau era prea bine ca sa va bateti ..capul?
offff,offffffff
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
dragos6 scrie:farmacista aia e putin vaca;
Prima oara nu am ejaculat in ea (in octombrie), insa a doua oara da (acum). Si am luat pastila dupa 30 de minute de la accident. Un raspuns la intrebarea "E posibil sa fie insarcinata?", atat vreau, avand in vedere ca e in perioada fertila si ca am luat pastila dupa 30 min. Stiu ca nu e voie de mai mult de 2 ori pe an, am prins ideea, stiam de la inceput si mi-a zis si farmacista.
- wannex
- cafe-latte
colipici scrie:wannex scrie:Eu ma intrebam daca am scapat si nu e insarcinata.. Asta vreau sa aud. (vad)
bre,dar cand bazaia bondarul langa floricica,te-ai gandit ? sau era prea bine ca sa va bateti ..capul?
offff,offffffff
hai mai , nu fiti rele. ei au stiut , ei s-au protejat ! ca au avut ghinion si s-a rupt , au luat masuri . acu , na, ce sa zic ...nimeni nu le stie chiar pe toate. mai ales ca stiind ca se protejeaza , nu au stat sa faca studii aprofundate despre situatii din astea. ca-s multe si uneori de neanteles pentru multi.
flacau , eu cred ca nu , dar , cel mai sigur poti afla in doua feluri . un test din ala cu liniute, sau/si un doctor ginecolog!
- mamitza_16
- frappuccino
wannex scrie:... am luat pastila dupa 30 de minute de la accident. Un raspuns la intrebarea "E posibil sa fie insarcinata?", atat vreau, avand in vedere ca e in perioada fertila si ca am luat pastila dupa 30 min...
ştii care e ghinionul vostru? că în ceea ce priveşte corpul uman şi reacţia lui la diferite pastile nimic nu este 100% sigur. aşa, cam 99,9999%, nu e. da' ce te faci dacă...
oricum, s-o ia şi pe a doua pastilă, conform cu modul de administrare de pe prospectul ce le însoţea. (sau pe care-l poţi găsi uşor pe internet, dacă a uitat să vă dea şi hârtiuţa asta).

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2