Spuma de par
Moderatori: dia21, Safari Sunrise, sweetsweet, paagli, 121
19 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Spuma de par
Din cand in cand folosesc o spuma de par Garnier. Credeti ca deterioreaza parul?
- printemps
- cafe-latte
Re: Spuma de par
[quote04ed90="printemps"]Din cand in cand folosesc o spuma de par Garnier. Credeti ca deterioreaza parul?[/quote04ed90]Fii serioasa,eu folosesc de 2 ori pe saptamana spuma de par Nivea si e extraordinara si nu a patit parul meu absolut nimic. Dimpotriva, arata parca tot mai bine si mai puternic
- Sufletica lui
- cafe-latte
[color=blue552a28]Acum, depinde si de organism, tipul de par si de spuma.
Cred ca ai constatat si tu ca in contact cu praful din atmosfera care se lipeste de parul "inspumat" , parul nu mai e asa viguros.
Parerea mea ca e mai bine o folosesti ocazional.[/color552a28]
Cred ca ai constatat si tu ca in contact cu praful din atmosfera care se lipeste de parul "inspumat" , parul nu mai e asa viguros.
Parerea mea ca e mai bine o folosesti ocazional.[/color552a28]
-

hasse - irish coffee
Incearca spuma de par de la Phyto-in mod normal o spuma de par nu trebuie sa afecteze parul sau scalpul,daca ai posibilitatea sa folosesti un produs dermocosmetic vei vedea ca altfel se simte si scalpul si parul,pentru ca ele pastreaza si mentin un echilibru sanatos al amandoura.
- mihaelastam
- cafe-latte
Fetelor incercati spume de par cat mai bune si dupa ce folositi spuma spalativa pe cap neaparat ca parul are nevoie de aer,nu de mirosul ala de spuma,si fixativ...unele deterioreaza parul altele nu depinde cum il folositi nu lipit de cap fixativul (are indicatii pe le) si in functie de par...daca iti cade parul iti dai seama ca saracul risca sa-i cada si mai mult. Nu va speriati incercati si vedeti...
-

g&o - cappuccino
Fetelor incercati spume de par cat mai bune si dupa ce folositi spuma spalativa pe cap neaparat ca parul are nevoie de aer,nu de mirosul ala de spuma,si fixativ...unele deterioreaza parul altele nu depinde cum il folositi nu lipit de cap fixativul (are indicatii pe le) si in functie de par...daca iti cade parul iti dai seama ca saracul risca sa-i cada si mai mult. Nu va speriati incercati si vedeti...
-

g&o - cappuccino
Orice gel, spuma de par, ceara pentru par iti detelioreaza parul daca nu-l speli cat mai repede posibil! Un dermatolog mi-a zis!
Cand auzi la reclame, de la unii altii, sunt cioace. Orice detelioreaza parul, chiar si uscatorul de par.
Rezultatul cauzei (efectul) se numeste alopecie.
Cand auzi la reclame, de la unii altii, sunt cioace. Orice detelioreaza parul, chiar si uscatorul de par.
-

rhadoobv - irish coffee
[quotebb0bc0="rhadoobv"]Orice gel, spuma de par, ceara pentru par iti detelioreaza parul daca nu-l speli cat mai repede posibil! Un dermatolog mi-a zis!
[/quotebb0bc0]
iote ca de 16 ani de cand folosesc spuma de par...nu am patit nimic
iote ca de 16 ani de cand folosesc spuma de par...nu am patit nimic
Tot ceea ce se intampla, se intampla pentru ca asa trebuie sa se intample.

-

Figovici - frappuccino
[quote541fc2="g&o"]Depinde de caz,de tipul parului de tipul pieli unele persoane pot fi foarte sensibile si nu pot sa foloseasca spume si alte chestii din cauza pielii care se afla la radacina parului din cap(sa nu se inteleaga alteceva)
[/quote541fc2]
Daca ai ten accneic, gras si parul sufera. Incearca sa vb cu o persoana care are acest tip de ten, a folosit multi ani, fara sa-l protejeaze si intreaba-l ce gandeste si cum arata? E valabil in general la baieti.
Daca ai ten accneic, gras si parul sufera. Incearca sa vb cu o persoana care are acest tip de ten, a folosit multi ani, fara sa-l protejeaze si intreaba-l ce gandeste si cum arata? E valabil in general la baieti.
-

rhadoobv - irish coffee
eu folosesc de mai bine de un an spuma de la taft. si fixativ tot taft. dau cand plec de-acasa si seara ma spal pe cap (nu urlati, daca nu ma spal o zi, dmineata arata parul meu ca dracu' ciufulit
si asta de cativa ani buni, din adolescenta)
dar nu mi-a distrus parul. pana acum. mai am timp.
si asta de cativa ani buni, din adolescenta)
dar nu mi-a distrus parul. pana acum. mai am timp.
[imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
-

Varuna - irish coffee
Varuna, nu vad de ce trebuie sa ti se distruga parul prin spalatul zilnic!
Eu fac lucrul asta de peste 20 de ani si nu am nicio problema! Imi dau cu spuma, fixativ, crema, ulei de par, parfum in fiecare zi, mi se pare normal sa il curat seara!
Eu fac lucrul asta de peste 20 de ani si nu am nicio problema! Imi dau cu spuma, fixativ, crema, ulei de par, parfum in fiecare zi, mi se pare normal sa il curat seara!
Este indeajuns sa privesti un lucru cu atentie pentru ca acesta sa devina interesant.
-

brighi - frappuccino
[quoteceb4de="brighi"]mi se pare normal sa il curat seara![/quoteceb4de]
in sfarsit! pana acum, cine ma auzea ca imi spal zilnic parul se crucea.
si nu ziceam ca se distruge de la spalat, ci de la spuma. ca sunt dependenta de ea.
in sfarsit! pana acum, cine ma auzea ca imi spal zilnic parul se crucea.
si nu ziceam ca se distruge de la spalat, ci de la spuma. ca sunt dependenta de ea.
[imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
-

Varuna - irish coffee
Varuna, nu am nici mai mult nici mai putin par decat atunci cand am inceput sa fac asta: spalare zilnica a parului!
Si, de obicei, am parul lung!
Si, de obicei, am parul lung!
Este indeajuns sa privesti un lucru cu atentie pentru ca acesta sa devina interesant.
-

brighi - frappuccino
19 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2