concurs momente dragi

Tot ce tine de problemele administrative gasiti aici.

Moderatori: dia21, moderatori

concurs momente dragi

Mesajde fenesimonica » Vin Ian 13, 2012 7:55 pm

buna
am castigat o fotocarte cewe la concursul momente dragi.si cei de la cewe mi-au scris ca trebuie sa primesc email de la dv.dar nu am primit nimic.ce trebuie sa fac sa intru in posesia premiului respectiv unde trebuie sa trimit pozele ca sa-mi faca fotocartea.va multumesc anticipat pt raspuns.
fenesi monica
fenesimonica
cafe-latte

Re: concurs momente dragi

Mesajde crryss » Mar Ian 17, 2012 12:21 pm

Buna ziua,

Veti primi pe mail zilele acestea detalii despre cum puteti intra in posesia premiului.

Pentru alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti mail pe office@121.ro!

Va multumim de intelegere,

Echipa 121.ro
crryss
cafe-latte

Re: concurs momente dragi

Mesajde pitbully » Mar Ian 17, 2012 5:06 pm

aha. ce dragut, frumosilor :-D
da' restul problemelor nu le vedeti??? sau nu vreti? :)))
deci urmariti forumul dar raspundeti doar atunci cand vreti voi, in rest... va doare undeva... mie mi-ar fi rusine sa mai ies sa dau raspunsuri unuia cand mai la 2 mm distanta se afla un topic in care sunt scrise nemultumirile... rusinicaaaa
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Înapoi la Sugestii, Reclamatii..diverse