cauta in articole
intra in cont

telefoane mobile
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Forum index www.121.ro // Atitudini
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
anam23
frappuccino

Data înscrierii: 14/Iun/2004
Locație: L'ombelico del mondooooo

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
eu urasc celularul! nu vreau celular. dar sunt dependenta
Sus
Varuna
irish coffee

Data înscrierii: 01/Iun/2006
Locație: FPV (Frozen Planet of Varuna)

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
eu cand n-am chef de nimeni imi "uit" telefonul acasa. sau ramane brusc fara baterie desi l-am incarcat in seara precedenta.
deci: daca intr-o zi n-ar functiona telefoanele eu n-as avea nici o problema. uneori chiar nu functioneaza Very Happy
Sus
brighi
frappuccino

Data înscrierii: 30/Mar/2005

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ah, ce-mi place sa vorbesc! Chiar daca folosesc un telefon mobil pentru asta! Very Happy
Sus
Estella^^^
irish coffee

Data înscrierii: 13/Dec/2004
Locație: Europa

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
[b:2517e393cf][color=green:2517e393cf]Am momente cand imi vine sa dau cu telefonul de pamant si ca atare de cateva saptamani , duminica inchid telefoanele ...[/color:2517e393cf][/b:2517e393cf] Very Happy
Sus
Varuna
irish coffee

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
ce legatura au mobilele cu frumusetea?
Sus
read-my-lips
irish coffee

Data înscrierii: 30/Oct/2005
Locație: in mintea LUI

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
dupa ce-ai raspuns, iti pui intrebarea asta?! Very Happy
Sus
Varuna
irish coffee

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
da, ca atunci cand am raspuns nu am fost atenta unde e postat.
Sus
cati_ze
cream latte

Data înscrierii: 03/Iun/2006
Locație: intr-o viata agitata....

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
oricand as renunta la tel mobil ,pt un concert al lui stefan banica jr
echivalentul in bani e cam acelasi,pt mine ,care nu stau in bucuresti....
as alege concertul,in loc sa-mi cumpar un tel de fitze Razz Razz Razz
Sus
Aliana19
frappuccino

Data înscrierii: 12/Mai/2006
Locație: Acolo unde trebuie sa fiu

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Exclus, sub nici o forma. Cum sa renunt eu la mobil? Chiar si pentru o zi... Sad
Sus
g&o
cappuccino

Data înscrierii: 04/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
aliana19 cum ai facut trandafirul acela??imi zici si mie....
Sus
Sibel Fizula
cafe-latte

Data înscrierii: 17/Oct/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Eu cand nu verau sa il aud il pun pe silentios si ma uit la display cum se agita dupa care intorc capul si imi vad de treaba. De inchis nu il inchid niciodata dar il ignor cu foarte multa dibacie. Razz
Sus
marinush
espresso

Data înscrierii: 06/Mai/2005
Locație: craiova

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
cand mi-am luat primul telefon mobil, muream de dragul lui...sa vorbesc cat mai mult, mesaje cat mai multe, sa ma sune toti...suna stupid, dar il puneam langa perna cand dormeam, ca poate primeam vreun mesaj important...aveam grija sa fie mereu incarcat...cah...acum,daca s-ar putea, as renunta la el...din pacate e imposibil, insa atunci cand n-am chef sa fiu gasita, il inchid, sau il dau pe silentios, sau pur si simplu il ignor cand suna alien
Sus
siminaa
frappuccino

Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: in inima lui

MesajTrimis: Vin Noi 10, 2006 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Cand l-am primit nu prea ma interesa...pana intr-o zi cand plecand de la o prietena m-am blocat in lift la etajul 8...noroc de mobil ca altfel cine stie cat stateam acolo...de atunci il tin mereu aproape chiar daca uneori il ignor cand suna Very Happy
Sus
hasse
irish coffee

Data înscrierii: 15/Dec/2004

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
[color=blue:fa80a3e9d8]probabil esti agasata de clienti,de diverse persoane, nu mai suporti telefonul; atunci, de ce numia o saptamana fara el? il desfiintezi si cu asta basta, ai scapat de un stres si de o cheltuiala in plus...hi, hi! [/color:fa80a3e9d8]
Sus
your_sweet_death
irish coffee

Data înscrierii: 04/Aug/2006
Locație: sur ma route

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
salut hasse
Sus
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Forum index www.121.ro // Atitudini Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Mesajele postate pe forum sunt opinii personale ale membrilor siteului si nu reprezinta in nici un fel punctul de vedere al site-ului 121.ro. Site-ul 121.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora, aceasta responsabilitate apartine celui care posteaza mesajul. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a edita mesajele conform cu regulamentul forumului.

Termeni si Conditii   Sitemap
2001-2010 Copyright MKCO Romania. Toate drepturile rezervate.
hosted by ETP