Ce faci cand nu poti sa dormi?

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Ce faci cand nu poti sa dormi?

Mesajde AVio » Mar Ian 23, 2007 12:05 am

Ce face omu' cand nu poate sa doarma? De ce nu poata sa doarma..e mai putin important...

Se uita la televizor, numara oi, citeste referate, coase un goblen, bate cuie, muta mobila :D (activitate des intalnita in apartamentele din blocul meu), fumeaza mult si fara efect, face snitele(o alta activitate de "top")...

Voi ce faceti ca sa va loveasca somnul?!
[imgc2db12]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/imgc2db12]

P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea!
AVio
irish coffee

Re: Ce faci cand nu poti sa dormi?

Mesajde danuska86 » Mar Ian 23, 2007 12:13 am

[quote1742b3="AVio"]?!
[img1742b3]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/img1742b3]

P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea![/quote1742b3]

:D Ori ai peretii subtiri,Avio,ori auzul foarte fin. :alien:

Daca nu pot sa adorm ma uit la filme,dezleg rebus(nu integrame :evil: ),bantui pe internet sau citesc. :)
enjoy the moment
danuska86
irish coffee

Mesajde Varuna » Mar Ian 23, 2007 12:15 am

tata se uita la tv pana adoarme (apoi se trezeste mama, inchide televizoru' si nu mai adoarme ea. :P)
eu gandesc, imi imaginez chestii, fac tot felul de scenarii, cand sunt in sesiune repet ce am invatat peste zi (pe scurt, imi folosesc creierul) toate astea cu ochii inchisi. si ma trezesc dimineata. :D
[imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
Varuna
irish coffee

Mesajde AVio » Mar Ian 23, 2007 12:16 am

Sa zicem ca am auzul foarte fin, ceea ce nu va doresc si voua. Aud si ce nu-mi doresc si nu doar cand vreau sa dorm...."aviz amatorilor!" :D
AVio
irish coffee

Mesajde kioko » Mar Ian 23, 2007 12:21 am

Ma apuc sa invat ceva. Si ma loveste somnul instantaneu :)

Nu prea am probleme cu somnul in ultima vreme, dar acum cativa ani, cand eram prea treaza dupa miezul noptii, imi placea si mie sa mut mobila :D Ma apuca asa o harnicie pe la 1 dimineata ca niciodata, stergeam si praful, reasezam in camera toate piesele de mobilier, iar pe la 3 dimineata admiram satisfacuta noul look al camerei. Mai era si varianta: uitat la HBO in nestire si fumat 1 pachet de tigari. :idea:
kioko
frappuccino

Mesajde siminaa » Mar Ian 23, 2007 1:16 am

Cand nu pot dormii....visez cu ochii deschisi....si ma apuca somnul cand suna ceasul sa ma trezesc :sad:
Totul este amuzant atata timp cat nu mi se intampla mie!
siminaa
frappuccino

Mesajde bubulina gospodina » Mar Ian 23, 2007 2:59 am

[color=darkblue53b36a]Si eu sunt dintre cei care bat la snitzele la 2 noaptea, dar nu pentru ca nu pot sa dorm intr-o noapte anume, ci pentru ca am un program destul de razna; mi se face somn imediat ce se lumineaza, iar la ore de varf din noapte am orice alta activitate, mai putin dormitul.
Daca chiar vreau sa ma plictisesc atat de tare incat sa-mi vina somnu', incerc sa citesc ceva legislatie economica.[/color53b36a]
bubulina gospodina
espresso

Mesajde eli@ » Mar Ian 23, 2007 3:01 am

fac tumbe...ce sa fac, iau un somnifer natural...(de noapte :) ) si-i supeeeeer!
[img:390c82ac44]http://i146.photobucket.com/albums/r251/elia_02_album/flori/natu11.gif[/img:390c82ac44]
eli@
espresso

Mesajde carmen diana » Mar Ian 23, 2007 10:25 am

Mi se intampla ca din diferite motive sa ma trezesc noapte si sa nu adorm imediat.Atunci ma gandesc la diferite lucruri care ma preocupa si imi imaginez tot felul de rezolvari.In acele momente mai gasesc timp si sa spun o rugaciune(atunci nu-mi distrage nimic atentia)
carmen diana
cream latte

Mesajde joalex » Mar Ian 23, 2007 11:03 am

Daca nu adorm, spun rugaciunea inimii. Si o repet pana ma trezesc ca e dimineata...
"Viseaza ca si cum ai trai vesnic. Traieste ca si cum ai muri azi!"
joalex
cream latte

Mesajde mimi* » Mar Ian 23, 2007 11:25 am

eu, daca nu pot sa dorm, ma chinui :cool: ... ca si-asa ma culc tarziu si ma trezesc devreme! :sad:
It`s ok, I`ve got lost on the way... but I`m a supergirl, and supergirls don`t cry!
Imagine
mimi*
frappuccino

Mesajde dia21 » Mar Ian 23, 2007 12:38 pm

de obicei, din cauza programului haotic pe care-l am, nu prea pot dormi noaptea si ma prinde un chef de toate cele :twisted: ...spal, calc, gatesc...in timp ce ma uit la TV sau pe net...si spre dimineata cand vad in sfarsit cat e ceasu' ma apuca disperarea :sad: si fug la somn...nu-mi iese intotdeauna si atunci incep sa spun o rugaciune - doua...si se face dimineata, si o iau iar de la capat...incerc pe cat posibil sa nu mut mobile sau sa bat snitele :mrgreen: ...dar nu garantez cu alte zgomote mai mult sau mai putin incitante... :twisted: oare de asta se uita asa urat la mine o vecina zilele trecute? :twisted: :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde danuska86 » Mar Ian 23, 2007 12:44 pm

:D Fac o completare la postarea mea.Am uitat sa spun ca daca n-am somn,in primul rand imi atac iubitul :twisted: ,doar sunt deadly,nu? :D
enjoy the moment
danuska86
irish coffee

Mesajde ela 24 » Mar Ian 23, 2007 12:45 pm

nu prea am probleme cu somnul, mi se mai intampla sa ma trezesc pel a 2 ,3 dimineata ...si atunci aprind tv-ul si ma uit la ce nimeresc pana adorm...
[imgc9e0f0]http://users.telenet.be/honeybee1/mis%20je.gif[/imgc9e0f0]
ela 24
frappuccino

Mesajde dorina17 » Mar Ian 23, 2007 12:46 pm

Nu stiu de ce unii spun ca unui adult ii trebuie 6-8 ore de somn. Eu , sincer , ma simt odihnita si revigorata dupa 2-3 ore de somn! Si asta de cand ma stiu.....mi-e greu , uneori noaptea, cand toti dorm si eu visez la cai verzi pe pereti...dar ....de cele mai multe ori citesc, scriu, ma uit la un film...si in ultima vreme stau de paza pe forum....
ei...am una sau doua duminici pe luna cand dorm chiar pana la sase ore ziua.....e programul de reincarcare baterii!
Eu cu diminetile nu sunt prietena....urasc trezitul de dimineata si daca o fac nu pot sa vorbesc, sa gandesc decat la o juma de ora dupa cana de cafea ......imaginati-va cand se termina cafeaua si descopar asta dimineata! :evil:
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Următorul

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!