Ce faci cand nu poti sa dormi?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
62 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ce faci cand nu poti sa dormi?
Ce face omu' cand nu poate sa doarma? De ce nu poata sa doarma..e mai putin important...
Se uita la televizor, numara oi, citeste referate, coase un goblen, bate cuie, muta mobila
(activitate des intalnita in apartamentele din blocul meu), fumeaza mult si fara efect, face snitele(o alta activitate de "top")...
Voi ce faceti ca sa va loveasca somnul?!
[imgc2db12]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/imgc2db12]
P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea!
Se uita la televizor, numara oi, citeste referate, coase un goblen, bate cuie, muta mobila
Voi ce faceti ca sa va loveasca somnul?!
[imgc2db12]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/imgc2db12]
P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea!
-

AVio - irish coffee
Re: Ce faci cand nu poti sa dormi?
[quote1742b3="AVio"]?!
[img1742b3]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/img1742b3]
P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea![/quote1742b3]
Ori ai peretii subtiri,Avio,ori auzul foarte fin.
Daca nu pot sa adorm ma uit la filme,dezleg rebus(nu integrame
),bantui pe internet sau citesc. 
[img1742b3]http://www.chatitaliachat.it/serpe/dorme/42.gif[/img1742b3]
P.S despre vecinii mei pot sa spun ca stiu ce fac atunci cand ei nu dorm...desi nu as vrea![/quote1742b3]
Daca nu pot sa adorm ma uit la filme,dezleg rebus(nu integrame
enjoy the moment
-

danuska86 - irish coffee
tata se uita la tv pana adoarme (apoi se trezeste mama, inchide televizoru' si nu mai adoarme ea.
)
eu gandesc, imi imaginez chestii, fac tot felul de scenarii, cand sunt in sesiune repet ce am invatat peste zi (pe scurt, imi folosesc creierul) toate astea cu ochii inchisi. si ma trezesc dimineata.
eu gandesc, imi imaginez chestii, fac tot felul de scenarii, cand sunt in sesiune repet ce am invatat peste zi (pe scurt, imi folosesc creierul) toate astea cu ochii inchisi. si ma trezesc dimineata.
[imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
-

Varuna - irish coffee
Ma apuc sa invat ceva. Si ma loveste somnul instantaneu
Nu prea am probleme cu somnul in ultima vreme, dar acum cativa ani, cand eram prea treaza dupa miezul noptii, imi placea si mie sa mut mobila
Ma apuca asa o harnicie pe la 1 dimineata ca niciodata, stergeam si praful, reasezam in camera toate piesele de mobilier, iar pe la 3 dimineata admiram satisfacuta noul look al camerei. Mai era si varianta: uitat la HBO in nestire si fumat 1 pachet de tigari. 
Nu prea am probleme cu somnul in ultima vreme, dar acum cativa ani, cand eram prea treaza dupa miezul noptii, imi placea si mie sa mut mobila

- kioko
- frappuccino
[color=darkblue53b36a]Si eu sunt dintre cei care bat la snitzele la 2 noaptea, dar nu pentru ca nu pot sa dorm intr-o noapte anume, ci pentru ca am un program destul de razna; mi se face somn imediat ce se lumineaza, iar la ore de varf din noapte am orice alta activitate, mai putin dormitul.
Daca chiar vreau sa ma plictisesc atat de tare incat sa-mi vina somnu', incerc sa citesc ceva legislatie economica.[/color53b36a]
Daca chiar vreau sa ma plictisesc atat de tare incat sa-mi vina somnu', incerc sa citesc ceva legislatie economica.[/color53b36a]
- bubulina gospodina
- espresso
Mi se intampla ca din diferite motive sa ma trezesc noapte si sa nu adorm imediat.Atunci ma gandesc la diferite lucruri care ma preocupa si imi imaginez tot felul de rezolvari.In acele momente mai gasesc timp si sa spun o rugaciune(atunci nu-mi distrage nimic atentia)
- carmen diana
- cream latte
de obicei, din cauza programului haotic pe care-l am, nu prea pot dormi noaptea si ma prinde un chef de toate cele
...spal, calc, gatesc...in timp ce ma uit la TV sau pe net...si spre dimineata cand vad in sfarsit cat e ceasu' ma apuca disperarea
si fug la somn...nu-mi iese intotdeauna si atunci incep sa spun o rugaciune - doua...si se face dimineata, si o iau iar de la capat...incerc pe cat posibil sa nu mut mobile sau sa bat snitele
...dar nu garantez cu alte zgomote mai mult sau mai putin incitante...
oare de asta se uita asa urat la mine o vecina zilele trecute?

si fug la somn...nu-mi iese intotdeauna si atunci incep sa spun o rugaciune - doua...si se face dimineata, si o iau iar de la capat...incerc pe cat posibil sa nu mut mobile sau sa bat snitele "Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Nu stiu de ce unii spun ca unui adult ii trebuie 6-8 ore de somn. Eu , sincer , ma simt odihnita si revigorata dupa 2-3 ore de somn! Si asta de cand ma stiu.....mi-e greu , uneori noaptea, cand toti dorm si eu visez la cai verzi pe pereti...dar ....de cele mai multe ori citesc, scriu, ma uit la un film...si in ultima vreme stau de paza pe forum....
ei...am una sau doua duminici pe luna cand dorm chiar pana la sase ore ziua.....e programul de reincarcare baterii!
Eu cu diminetile nu sunt prietena....urasc trezitul de dimineata si daca o fac nu pot sa vorbesc, sa gandesc decat la o juma de ora dupa cana de cafea ......imaginati-va cand se termina cafeaua si descopar asta dimineata!
ei...am una sau doua duminici pe luna cand dorm chiar pana la sase ore ziua.....e programul de reincarcare baterii!
Eu cu diminetile nu sunt prietena....urasc trezitul de dimineata si daca o fac nu pot sa vorbesc, sa gandesc decat la o juma de ora dupa cana de cafea ......imaginati-va cand se termina cafeaua si descopar asta dimineata!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
62 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!