ce mancare prefera tinerii?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce mancare prefera tinerii?
ce mancare prefera tinerii pe strand sau intr-un complex studentesc? astept raspunsul vostru. voi ce mancati cel mai des in oras? sau pe strand?
- veroniquero
- cafe-latte
din pacate, tot mai putin mancarea traditionala, in 'birtul' clasic. aveau si carciumioarele de 'mahala' farmecul lor, regretabil, sunt tot mai putin cautate de catre tineri.
acum 20 de ani, toata lumea era ingrozita de proiectele lu' nea nicu': cantine in care sa se hraneasca toata lumea, sa nu mai cumpere nimic de la alimentara ca sa gateasca acasa. toti la gramada, aceeasi mancare. el a dat gres. mc'donalds, pizza hut, fornetti, kfc si alti ca ei, nu! FELICITARI! tovarasi.
acum 20 de ani, toata lumea era ingrozita de proiectele lu' nea nicu': cantine in care sa se hraneasca toata lumea, sa nu mai cumpere nimic de la alimentara ca sa gateasca acasa. toti la gramada, aceeasi mancare. el a dat gres. mc'donalds, pizza hut, fornetti, kfc si alti ca ei, nu! FELICITARI! tovarasi.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
noi mergeam in gara lipscani in studentie...in zilele noastre tot tineri 19-24 am vazut, care se amesteca cu cei mai vechi. mancarea e servita rapid si preturile de bun simt iar admosfera...
imi plac snitelele sau friptura cu piure sau cartofi prajiti, grill , dar nici o masa nu e masa fara clatite sau salata de fructe
imi plac snitelele sau friptura cu piure sau cartofi prajiti, grill , dar nici o masa nu e masa fara clatite sau salata de fructe-

oana_daniela - frappuccino
In primul rand, orice complex studentesc este dotat cu macar o cantina studenteasca!
Si acum, depinde de utilitatea ei (de exemplu la cantina studentesca din Sibiu se tin si nunti), fiecare ofera meniuri diverse, sau gen bufet suedez!
Tinerii care prefera sa manance in oras oscileaza intre cartofii prajiti cu salate (mancarea studentului:D), si de la kebap ( preferatul si al meu) pana la pizza, si cine isi permite, chiar si mese copioase la restauranturi scumpe! Dar, in general, mancarea de fast food este cea mai digerabila . Si de stomac, si de portofel!
Tinerii care prefera sa manance in oras oscileaza intre cartofii prajiti cu salate (mancarea studentului:D), si de la kebap ( preferatul si al meu) pana la pizza, si cine isi permite, chiar si mese copioase la restauranturi scumpe! Dar, in general, mancarea de fast food este cea mai digerabila . Si de stomac, si de portofel!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
Salut,eu cand ies in oras de cele mai multe ori mananc prajituri, cel mai mult imi plac prajiturile de la Cofetaria Eduard, au prajituri super bune si torturi exceptionale. Va recomand sa mergeti si voi sa le incercati. [editat D6]
- dandax
- cafe-latte
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!