concediu acasa
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
concediu acasa
Cum va planificati zilele de concediu, cei care il petreceti acasa? Cu ce va umpleti zilele, ce planuri aveti... in afara de lenevit? 
- adela daniela
- cafe-latte
Ma refer in cazul in care ramaneti acasa, nu plecati nicaieri in concediu.
E cazul meu.. cateva saptamani de vacanta, dar nu pot pleca nicaieri.. cu ce imi omor timpul?
E cazul meu.. cateva saptamani de vacanta, dar nu pot pleca nicaieri.. cu ce imi omor timpul?
- adela daniela
- cafe-latte
m-as uita la filme, as dormi, as citi, as sta in pat, as face yoga si as picta.a, si mai mult ca sigur mi-as pune diverse videoclipuri si m-as chiui sa imit coregrafia de acolo. as mai citi cateva carti despre fotografie si as invata sa developez poze pe hartie. si as mai gasi o mie de ocupatii.
plus ce a zis dragos.
si m-as juca cu pisica pana ar lesina de oboseala (nu de alta dar nesimtita merita o lectie).
plus ce a zis dragos.
si m-as juca cu pisica pana ar lesina de oboseala (nu de alta dar nesimtita merita o lectie).
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
Am sa iau in considerare optiunile lui dragos si sorana. Plictisita, plictisita, dar nici chiar asa pe cat sa ma apuc de zugravit! 
- adela daniela
- cafe-latte
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!