despre pescuit
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
despre pescuit
salutare!
am o nelamurire la care poate stiti voi sa imi raspundeti...
as vrea sa ii fac permis de pescuit prietenului meu si as vrea sa stiu daca platesc aceeasi taxa ca si un om care si-a facut permisul in ianuarie...adica, daca eu fac permisul in august e valabil pana in august anu' viitor sau e valabil doar pana in ianuarie 2010?
nu se poate face permis de pescuit pe 6 luni?
am incadrat aici intrebarile mele pt ca si pescuiala
intra tot in categoria timp liber
mersi fain celor care imi vor raspunde si ma vor lamuri
am o nelamurire la care poate stiti voi sa imi raspundeti...
as vrea sa ii fac permis de pescuit prietenului meu si as vrea sa stiu daca platesc aceeasi taxa ca si un om care si-a facut permisul in ianuarie...adica, daca eu fac permisul in august e valabil pana in august anu' viitor sau e valabil doar pana in ianuarie 2010?
nu se poate face permis de pescuit pe 6 luni?
am incadrat aici intrebarile mele pt ca si pescuiala
mersi fain celor care imi vor raspunde si ma vor lamuri

- ashevia
- cafe-latte
in conditiile in care multe balti sunt "privatizate" si poti pescui acolo doar achitand o taxa (zilnica, de obicei), nu prea vad rostul permisului. doar daca nu vreti sa mergeti pe rauri... oricum, din pacate nu cunosc un raspuns exact.
si pe pagina AGVPS gasim informatii despre faptul ca la ora actuala e cam haos in domeniu...
si pe pagina AGVPS gasim informatii despre faptul ca la ora actuala e cam haos in domeniu...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!