Filmele noastre de fiecare zi
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
Re: Filmele noastre de fiecare zi
hai ca-mi stresezi ovarele cu afise,penguin, si nu-i deloc frumos din partea unui domn!
invitatie ,no thanks ci descriere in dooo cuvintele,please!!!
invitatie ,no thanks ci descriere in dooo cuvintele,please!!!
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
i-auzi bre, da` n-ati hauzit de google? noh, hai fie, doar pentru tine si doar tura asta.
true grint. poveste unei fetite ce incearca sa razbune moartea tatalui ei. dialoguri foarte funny.
into the wild. tanar, destept, asocial, iubitor de natura, isi doneaza mica avere si se hotaraste sa se mute in alaska. moare! (si mie mi s-a zis finalul
). e dupa o poveste reala
buried: sofer de tir caturat in irak in urma unui atac asupra convoiul sau, se trezeste intr-un cosciug cu o bricheta si un telefon. cum si daca scapa, aflati daca vizionati filmu. oricum, io zic ca nu scapa.
conviction: povestea unei femei ce se apuca de drep, pentru a-si salva fratele de la inchisoare.
so, avand in vedere ca tot ce pun aici am urmarit cu placere, io zic ca asta-i o recomandare suficienta si nu necesita descrieri aditionale. doar se stie ca am gusturi fantastice, ce naiba?!?!
sper ca ovarele tale sunt mult mai fericite acum.
true grint. poveste unei fetite ce incearca sa razbune moartea tatalui ei. dialoguri foarte funny.
into the wild. tanar, destept, asocial, iubitor de natura, isi doneaza mica avere si se hotaraste sa se mute in alaska. moare! (si mie mi s-a zis finalul
). e dupa o poveste realaburied: sofer de tir caturat in irak in urma unui atac asupra convoiul sau, se trezeste intr-un cosciug cu o bricheta si un telefon. cum si daca scapa, aflati daca vizionati filmu. oricum, io zic ca nu scapa.
conviction: povestea unei femei ce se apuca de drep, pentru a-si salva fratele de la inchisoare.
so, avand in vedere ca tot ce pun aici am urmarit cu placere, io zic ca asta-i o recomandare suficienta si nu necesita descrieri aditionale. doar se stie ca am gusturi fantastice, ce naiba?!?!
sper ca ovarele tale sunt mult mai fericite acum.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
Multam ,penguin! Apreciez!
Bineinteles ma ajuta gogu´dar io vroiam sa aud parerea ta. Stii si tu,unii mai baga asa,de ochi...
Bineinteles ma ajuta gogu´dar io vroiam sa aud parerea ta. Stii si tu,unii mai baga asa,de ochi...
-

arrom - frappuccino
What men talk about/Despre ce vorbesc bărbaţii/О чём говорят мужчины

cineva îl compară cu un Sex & the city masculin şi rusesc pe deasupra.
e un 'road movie' cu 4 tipi ce pleacă din Moscova spre Odessa cu maşina, la un concert. ce vorbesc ei pe acest drum, până la capăt. haios. şi are chiar şi pe IMDB o notă mărişoară!

cineva îl compară cu un Sex & the city masculin şi rusesc pe deasupra.
e un 'road movie' cu 4 tipi ce pleacă din Moscova spre Odessa cu maşina, la un concert. ce vorbesc ei pe acest drum, până la capăt. haios. şi are chiar şi pe IMDB o notă mărişoară!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea

cu dragos bucur. nu l-am vazut, inca.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
vazut acu´una-doua saptamini filmuletu´Black Swan
care nu mi-a placut deloc,mi-a mers rau la suflet.
Tema sordida & neinteresanta,parca lipsea ceva...obsesia balerinei pentru perfectiune,automutilare,fantezii lesbiene,psicho......parca am dat de un syndrom scandinav,depresiv... (asta-mi mai trebuia?:evil:)
N-am inteles unghiul de abordare al regizorului ...
ptr.ca nu implica spectatorul,nu-l face sa vibreze sau sa se implice emotional...
Brrr!

care nu mi-a placut deloc,mi-a mers rau la suflet.
Tema sordida & neinteresanta,parca lipsea ceva...obsesia balerinei pentru perfectiune,automutilare,fantezii lesbiene,psicho......parca am dat de un syndrom scandinav,depresiv... (asta-mi mai trebuia?:evil:)
N-am inteles unghiul de abordare al regizorului ...
ptr.ca nu implica spectatorul,nu-l face sa vibreze sau sa se implice emotional...
Brrr!

-

arrom - frappuccino
Aseara am vazut 2 comedii cere mi-au mai ridicat moralu': "it's a boy girl thing" si "St. Trinity's 2 - the gold of ...".

-

mi-a smuls cateva zambete...
http://www.youtube.com/watch?v=Ac_3XSy-WAs
http://www.youtube.com/watch?v=Ac_3XSy-WAs
-

ochelarica. - irish coffee
dragos6 scrie:Aseara am vazut 2 comedii cere mi-au mai ridicat moralu': "it's a boy girl thing" si "St. Trinity's 2 - the gold of ...".
primul l-am vazut si eu, e bun pentru o seara de duminica, inainte de munca

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
-

elements - irish coffee
Am mai urmărit: 4 taximetrişti şi-un câine (4 таксиста и собака), ambele părţi. (1 şi 2). Din păcate, nu sunt (şi) pe IMDB!!!
Deşi nu am găsit subtitrări, dacă e cineva care nu ştie rusa, dar vrea să le vadă, nici nu cred să aibe nevoie de vreo traducere.
Căţelul (un teckel poznaş) e de nota 11, iar în al doilea film, chiar de 12!

Deşi nu am găsit subtitrări, dacă e cineva care nu ştie rusa, dar vrea să le vadă, nici nu cred să aibe nevoie de vreo traducere.
Căţelul (un teckel poznaş) e de nota 11, iar în al doilea film, chiar de 12!

-

-

ochelarica. - irish coffee
asta urmaresc acum
http://www.cinemarx.ro/filme/Jumong-Jumong-417759.html
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:asta urmaresc acum
daca se aseamana cu eposul Solens rike (Imparatia soarelui a lui Bertolucci) il "copiez"
Nu e loc potrivit dar ma rog,sintem la pagina filmografie
Sint foarte interesata de linkuri cu filme romanesti subtitrate,mai "vechi" (cele de prin 80`s operele lui Pita,Daneliuc,Vaeni,Blaier,Mircea Muresan,Niculaie Margineanu,Sergiu N....din cite-mi pot aminti acum...) pe care vreau sa le "downloadez" gratuit
apoi caut de ceva vreme,o sursa de date mai detailate cu actorii nostri gen NNDB,nu numai CV-filmografic
M-am plictisit googlind doar sa vad daca Sergiu,Rebengiuc ori altcareva mai traieste,etc... ba uneori tin sa stiu ce mai e nou pe frontul cinematografic romanesc.
Primesc un car de idei de la iubitorii de filme de acasa si-n schimb ofer asta

-

arrom - frappuccino
-

elements - irish coffee
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!