Filmele noastre de fiecare zi

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Filmele noastre de fiecare zi

Mesajde dragos6 » Mar Feb 03, 2009 4:02 pm

pentru ca nu intotdeuna mergem sa vedem SUPERFILME, m-am agndit sa fac un topic se despre filmele de zi cu zi, sau despre cele de week-end, sa schimbam impresii, sa le punem note.

de pilda, io am vazut de foarte curand cateva filme care ar merita macar mentionate aici:

"Обитаемый остров" (Insula locuita) dupa romanul omonim al fratilor A&B Strugatki. e doar primul film, aparut in 2008, la sfarsitul anului. opiniile despre el sunt impartite. mie, ca fan al genului SF nu prea mi-a placut, dar merita macar si pentru faptul ca e o ecranizare a unuei carti rusesti facuta de catre insisi rusii. nu e nici pe departe un urmas al lui Stalker de A. Tarkovski (desi are aceiasi coscenaristi). se poate spune chiar ca au papat degeaba 40 milioane de $. (si ne mai miram de unde e criza!). totusi... o data merge; mai ales daca ai pasiunea SFului de calitate. acum citesc si romanul (in original, deci imi va lua ceva timp!) ca sa pot avea o opinie mai la obiect. si... astept al doilea film! (ca am uitat sa va zic: au facut un fel de serial, cel de acum fiind doar prima parte; a doua, mai la vara!).

"Naissance des pieuvres" (nasterea caracatitelor). un film recent (2007) al scolii moderne franceze. total tembel. cam fara cap, coada si actiune. cica ar trata despre descoperirea identitatii sexuale la adolescente. vax! "efectul razelor gamma asupra..." a fost de un milion de ori mai calumea! da' nu era frantuzesc...

"18 year old virgin" alta stupiditate! se vrea comedie, dar e mai degraba un film de absolvire facut de o promotie de studenti la IATCul american, suferind cu totii de un vadit retard... de evitat!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde kioko » Mar Feb 03, 2009 8:55 pm

gran torino

Imagine
un film regizat de Clint Eastwood, cu Clint Eastwood in rolul principal, asta daca nu ii numaram pe coreenii aceia, vecinii lui.
foarte plictisitor. dupa ultimele 10 minute ma mai uitam la film, mai citeam, si am zis doamne ajuta cand s-a terminat.
kioko
frappuccino

Mesajde AVio » Mie Feb 04, 2009 1:02 pm

Cred ca intra la capitolul asta, de filme de zi cu zi dar e nu e tembel. Eu am vazut in ultima vreme seria Stargate Atlantis. Foarte faina, situatii interesante, dialoguri amuzante si daca iti place sf-ul o sa te uiti incantat.

Imagine
AVio
irish coffee

Mesajde Oana29 » Mie Feb 04, 2009 1:30 pm

Apropo de TV, de curind a fost la TVR1 un film foarte fain: "Labirintul lui Pan" ("Laberinto del fauno"). Un film fain, zic eu, un film care nu stiu exact in ce categorie ar intra - fantastic, thriller. Celor care nu l-au vazut, il recomand.
I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work. - Thomas Alva Edison
Oana29
cappuccino

Mesajde alinuta » Sâm Feb 07, 2009 6:37 pm

A vazut cineva serialul Desperate Housewives? :idea: Am inteles ca a fost pe Prima.

Imagine

Sunt 5 sezoane, eu sunt pe la sezonul 4. :drunken:
alinuta
frappuccino

Mesajde dragos6 » Sâm Feb 07, 2009 8:40 pm

sezonul I a fost pe tvr1. mie imi pare interesant, insa am reusit sa vad doar "reclamele". e cam in prime si la ora aia de obicei sunt alte filme pe care le prefer astuia...
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde bud.elena » Mar Feb 10, 2009 6:30 pm

dragos6 scrie:sezonul I a fost pe tvr1. mie imi pare interesant, insa am reusit sa vad doar "reclamele". e cam in prime si la ora aia de obicei sunt alte filme pe care le prefer astuia...

Pe Prima se da seria a IV-a. Eu am descarcat absolut toate episoadle de pe net si le-am vazut cand am avut timp pentru ca nu suport atata publicitate!
Primele 5 serii au fost minunate, dar apoi mi se pare ca au inceput sa cam exagereze anumite scene... oricum ramane unul dintre serialele mele favorite
bud.elena
cafe-latte

Mesajde Joanne » Sâm Feb 21, 2009 2:07 pm

Se vb despre seriale sau filme?

In cazul in care se vb despre seriale am si io unul favorit Bones
Imagine

daca e vb de filme , am sa reviu cu o lista
Joanne
cappuccino

Mesajde Miki_Andrescu » Joi Mar 26, 2009 2:55 pm

Seriale= SEX&THE CITY am vzt toate seriile de 2 ori si cred ca as mai putea sa ma mai uit o data :D
Miki_Andrescu
cafe-latte

Mesajde delliam » Vin Mar 27, 2009 2:28 am

Seriale:Dr. House.
Film: The Day the Earth Stood Still- il recomand.
delliam
cappuccino

Mesajde Katinca » Vin Mar 27, 2009 12:14 pm

Am acasa the earth stood still asta dar nu m-a atras sa ma uit la el pan acum, dar cine stie?

Mai mergeti la cinema in ultimul timp sau preferati sa va uitati la filme acasa?
Katinca
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Vin Mar 27, 2009 1:22 pm

io am fost ieri si am vazut "slumdog millionaire". bollywood in stil hollywood. film bun de week-end, nu de oscar. cu atat mai putin pentru 8!!! :shock:
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde gabitzam » Vin Mar 27, 2009 2:04 pm

Prefer sa vad filmele la cinematograf pentru ambient, cafenele samd. Dar asta se intamplain week-end. In cursul saptamanii vad filme pe DVD sau luate de pe net.
Slumdog sper sa-l vad si eu sambata sau duminica.
gabitzam
cafe-latte

Mesajde kioko » Vin Mar 27, 2009 3:23 pm

dragos6 scrie:io am fost ieri si am vazut "slumdog millionaire". bollywood in stil hollywood. film bun de week-end, nu de oscar. cu atat mai putin pentru 8!!! :shock:

nici eu nu imi explic cum a luat atatea premii oscar :shock:
kioko
frappuccino

Mesajde dragos6 » Vin Mar 27, 2009 3:46 pm

eu imi pun intrebarile astea si in ceea ce priveste scenariul groaznic de schiop in privinta show-ului "millionaire", la care am fost de 2 ori la doar cativa metri de scaunul central... :( .
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Următorul

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!